GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Joker

Normalde sunucu konularına artık ileti atmıyorum ama burada, garip şeyler dönüyor.

Olan şeyler için kalp kırmaya gerek yok. Onun yerine olay yaşandıktan sonra; gidip yüzleşmek, akıl baştayken konuşmak daha sağlıklı olur. Bunlar denendikten sonra harekete geçmek her zaman daha iyi olur.

Ortamı bilinen bir yerde, olay yaşadıktan sonra da ortaya çıkmak garip bir durum. Ayrılacak kıvama gelindikten sonra, yapılacak son adım ayrılmak olduğunu seziyorum. Yine bir taraflılık, çıkarcılık var.

Sunucu yöneticilerinden, yüksek kıdemli birinin bu tarz bir hareketi, oyunculara da hakaret ettiğini kanıtlar nitelikte zaten. Üstüne üstlük diğer yöneticilerin savunması, normal karşılamaları da aşırı ilginç bir durum.

Olayı yaşayan arkadaşın haklılık payı, daha ağır basıyor. Ama yine de olaylar yaşandıktan sonra bunları gün yüzüne çıkarması, haklılığını bir tıkta olsa öldüren bir taraf. "Oyuncuların annesine küfür ediliyor." Herhalde bu küfür, sen bu olayı yaşadıktan beş dakika sonra olmadı. Bunu hepimiz biliyoruz. Genel olarak baktığımız zaman, tek haklı oyuncu; yine oyuncu.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

ÂOD

Goddew

Alıntı yapılan: Shella - 21 Haziran 2020, 17:10:56
Rina'dan sonra rollü dm sunucularınadan ikinci sıradasınız.
Ondan öncesinde, birinci sıradaydı. Demote olmuş. :(

Leader[Umut]

Alıntı yapılan: Joker - 21 Haziran 2020, 17:17:28
Normalde sunucu konularına artık ileti atmıyorum ama burada, garip şeyler dönüyor.

Olan şeyler için kalp kırmaya gerek yok. Onun yerine olay yaşandıktan sonra; gidip yüzleşmek, akıl baştayken konuşmak daha sağlıklı olur. Bunlar denendikten sonra harekete geçmek her zaman daha iyi olur.

Ortamı bilinen bir yerde, olay yaşadıktan sonra da ortaya çıkmak garip bir durum. Ayrılacak kıvama gelindikten sonra, yapılacak son adım ayrılmak olduğunu seziyorum. Yine bir taraflılık, çıkarcılık var.

Sunucu yöneticilerinden, yüksek kıdemli birinin bu tarz bir hareketi, oyunculara da hakaret ettiğini kanıtlar nitelikte zaten. Üstüne üstlük diğer yöneticilerin savunması, normal karşılamaları da aşırı ilginç bir durum.

Olayı yaşayan arkadaşın haklılık payı, daha ağır basıyor. Ama yine de olaylar yaşandıktan sonra bunları gün yüzüne çıkarması, haklılığını bir tıkta olsa öldüren bir taraf. "Oyuncuların annesine küfür ediliyor." Herhalde bu küfür, sen bu olayı yaşadıktan beş dakika sonra olmadı. Bunu hepimiz biliyoruz. Genel olarak baktığımız zaman, tek haklı oyuncu; yine oyuncu.

Yazdığın yazıyı gayet beğendim, eleştirilerinde kendince haklı olabilirsin fakat videomu izledin mi bilmem...

3 - 4 Gün boyunca ben bu adamlara yazdım, bu adama yaptırım olacak mı yapılacak mı felan diye beni takmadılar videoda görüldüğü gibi beni tersliyorlar. 

Uyarmama rağmen devam ettiler, paylaşsam admin özeldir, üst yönetim veya admin disiplin gruplarıdır paylaşırdım sadece bana yapılan haksızlığı dile getirdim diğerlerini de yapılmasın diye herkesin görmesini sağladım.

Paylaşmak isteseydim bıraktığım gibi direk paylaşırdım, ama beni buna resmen zorla ittiler.

timezen

Bu tür(rezillik, ifşa tarzı) konuların trend kısmında görünmeyeceğini @Hwang söylemişti. Bir yetkili lütfen konuya el atabilir mi?

Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 00:20:20 timezen
huuu hep hi

Leader[Umut]

Alıntı yapılan: timezen - 22 Haziran 2020, 00:19:03
Bu tür(rezillik, ifşa tarzı) konuların trend kısmında görünmeyeceğini @Hwang söylemişti. Bir yetkili lütfen konuya el atabilir mi?

Video zaten yönetici tarafından gta multi platformundan kaldırıldı, sadece eleştiri yazıları bulunuyor, bunu da herkesin görmeye hakkı var. Herkese açık bir platform.

timezen

Alıntı yapılan: Leader[Umut] - 22 Haziran 2020, 01:06:41
Alıntı yapılan: timezen - 22 Haziran 2020, 00:19:03

Video zaten yönetici tarafından gta multi platformundan kaldırıldı, sadece eleştiri yazıları bulunuyor, bunu da herkesin görmeye hakkı var. Herkese açık bir platform.
Hayır, ben konuyu kimse görmesin demiyorum.
Geçen haftalarda "x rp rezilliği" gibi konular arttığı için bu tür tartışmaları içeren konuların trendlerden kaldırılacağı söylenmişti.

huuu hep hi

Ceto.

Alıntı yapılan: Leader[Umut] - 21 Haziran 2020, 20:49:31
Alıntı yapılan: Joker - 21 Haziran 2020, 17:17:28

Yazdığın yazıyı gayet beğendim, eleştirilerinde kendince haklı olabilirsin fakat videomu izledin mi bilmem...

3 - 4 Gün boyunca ben bu adamlara yazdım, bu adama yaptırım olacak mı yapılacak mı felan diye beni takmadılar videoda görüldüğü gibi beni tersliyorlar. 

Uyarmama rağmen devam ettiler, paylaşsam admin özeldir, üst yönetim veya admin disiplin gruplarıdır paylaşırdım sadece bana yapılan haksızlığı dile getirdim diğerlerini de yapılmasın diye herkesin görmesini sağladım.

Paylaşmak isteseydim bıraktığım gibi direk paylaşırdım, ama beni buna resmen zorla ittiler.

Üzdü

M.Kemal ATATÜRK

Panos

Alıntı yapılan: Erenn - 20 Haziran 2020, 16:57:18
Alıntı yapılan: Cruza - 08 Haziran 2020, 19:21:01
Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, PlayerUnknown's Battlegrounds gibi dünyaca ünlü oyunların ve geliştiricilerin anti hile sistemlerini geçip hile sokanlar varken 2006'da çıkan bir oyunun multiplayer istemcisi üzerinde kendi clientini kullanan ve tek bir kişi tarafından sunucu adına geliştirilen bir anti hile sistemini atlatıp sonra marifetmiş gibi burada artistlik yapanlar gerçekten çok komikler.

Hera'nın yaptığı korumaları görsen bunu yazmazdın.
Haklı, biraz uğraştıktan sonra sf clientinden cleo dosyasını okumadan geçirebiliyorsun. Bunu denedikten sonra acaba diyip Rina'da denedim, fakat tabi ki geçmedi.
Suçu oyunun eski olması veya samp'ın bu kadarını desteklemesine atmak yerine biraz daha uğraşıp hilesiz bir oyun zevki verebilirdiniz veya Rina'dan sistem, skin vb. şeyler klonlamak yerine bu tür şeylere öncelik verebilirsiniz. Banlamanız bir şey ifade etmiyor, hileden saymadığım kadar çok banlandım fakat adminleri bu durumu üst yönetime bildirmediği için sadece ip ban yedim.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 21:42:11 Levi Sebep: İletideki aşağılayıcı bölüm kaldırılmıştır

Dark Squad Gaming President

Leader[Umut]

Bu adamlar oyuncularının, adminlerinin arkasından atıp tutan adamlar. Oynamadan önce 1 kere düşünün.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 17:50:28 Leader[Umut]

Fredo

yazık...
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 20:48:49 Coiner

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Doğan

Alıntı yapılan: Panos - 22 Haziran 2020, 16:19:01
Alıntı yapılan: Erenn - 20 Haziran 2020, 16:57:18
Alıntı yapılan: Cruza - 08 Haziran 2020, 19:21:01
Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, PlayerUnknown's Battlegrounds gibi dünyaca ünlü oyunların ve geliştiricilerin anti hile sistemlerini geçip hile sokanlar varken 2006'da çıkan bir oyunun multiplayer istemcisi üzerinde kendi clientini kullanan ve tek bir kişi tarafından sunucu adına geliştirilen bir anti hile sistemini atlatıp sonra marifetmiş gibi burada artistlik yapanlar gerçekten çok komikler.

Hera'nın yaptığı korumaları görsen bunu yazmazdın.
Haklı, biraz uğraştıktan sonra sf clientinden cleo dosyasını okumadan geçirebiliyorsun. Bunu denedikten sonra acaba diyip Rina'da denedim, fakat tabi ki geçmedi.
Suçu oyunun eski olması veya samp'ın bu kadarını desteklemesine atmak yerine biraz daha uğraşıp hilesiz bir oyun zevki verebilirdiniz veya Rina'dan sistem, skin vb. şeyler klonlamak yerine bu tür şeylere öncelik verebilirsiniz. Banlamanız bir şey ifade etmiyor, hileden saymadığım kadar çok banlandım fakat sunucunun 10 iq seviyeli adminleri bu durumu üst yönetime bildirmediği için sadece ip ban yedim.
Her kelimede haklısın valla

Alice

Osmanlı Roleplay

Hile olmama rağmen bende aracımla gıderken bı anda havaya ucmama ragmen ben GH Den ban yedım hıle değilim bişey değilim herkes beni sucladı orda hıle bıle kullanmıyordum sorup sormadan banlamanız cok ıyı ilk gunden 120k para kasmıştım yanı kadronuz cok ıyıdır