GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni GTA Oyununda Olmasını İstediğiniz Özellikler?

Başlatan Impeccable, 29 Mayıs 2020, 11:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Evet arkadaşlar, yeni GTA oyununda neler görmek istersiniz?

Ben başlayayım, arkadaşlarımızla yapabileceğimiz aktivitelerin artmasını, evimizi dizayn etme özelliğinin eklenmesini görmek isterim.

Bu arada ben GTA 5'i SP bakımından fazlasıyla oynadım ama doğal olarak sıkıldım, özellikler ve çeşitlilik artmalı ki bir sonraki GTA oyununda SP'den sıkılmak güç olsun.
Son düzenlenme: 01 Ağustos 2020, 17:56:58 Impeccable Sebep: İmla

Bahadır..

Uçakla Vice City - Liberty City - San Andreas arası seyahat.
Artık getirin şunu be :)

Eamon

Alıntı yapılan: Bahadır.. - 30 Mayıs 2020, 04:02:51
Uçakla Vice City - Liberty City - San Andreas arası seyahat.
Artık getirin şunu be :)

Farklı hayvan türleri ve mesela bir at binebilmek gibi özellikler. Eskiden aklıma güzel şeyler gelirdi şimdi aklıma pek bir şey gelmedi doğrusu.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

KamilPanpa37

Grand Theft Auto 6'da olmasını istediğim destansı özellikler var ama hepsini yazarsam çok gereksiz uzar, sadece gerçekten olmasını istediğim  bir kaç özelliği paylaşayım.

1. Kız arkadaşlarımızın olmasını isterim, forumda bir kaç arkadaşın değindiği üzere günümüz teknolojisi ile sosyal aktiviteler daha mekaniksel bir şekilde geliştirilebilir.

2. GYM'de karakter ile vücut çalışıp kaslı bir görünüme sahip olmak,kilo almak zayıflamak sıska olmak vs, kısacası Gta San Andreas'da olan mekaniği günümüz teknolojisi ile Gta 6'da görmek isterdim.  :rockstar:  bunu  16 sene önceki teknoloji ile yaptıysa eğer günümüz standartlarında çok daha sağlam mekanikler ile tekrar yapabilir.

3. Yakın dövüşün daha ayrıntılı olmasını, ana karakterimizin Jason Statham gibi karşısındaki üç, beş kişi ile akıcı bir şekilde dövüşmesini isterdim.

4. Role play yapma, ana karakterin hikayede vermesi gereken önemli kararlarda oyuncunun müdahale etmesi, düşük bir ihtimalde olsa güzel olur.

5. Silahların bakımını yapmadığımız taktirde tutukluk yapması, örneğin RDR2'de olan bir özellikti galiba, Gta 6'da yapsalar fena olmaz.

6. Bir yıldız seviye polisler peşimizde iken, tam bizi tutuklayacakları esnada polislere rüşvet vererek polislerden kurtulmak, aynı Mafia 2 oyununda olduğu gibi.

7,  Eğer olurda karakter erkek olursa RDR2 de olduğu gibi saç sakalının gerçek zamanlı uzaması.
Son düzenlenme: 05 Haziran 2020, 17:54:30 KamilPanpa37

Eamon

Araç özellikleri geliştirilse güzel olur, bagaj açma kaput açma felan.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Testere

Gta 5 karakterleri gibi ya zengin yada Amerikan kültüründeki bir zenci olarak başlamak yerine Mafya 1'deki gibi zayıf bir mafya üyesi olarak başlayıp mafya dünyasında gelişelim diger insanların işlerini yapmak daha mantıklı olacaktır bir anda gelişmek yerine.

Impeccable

Senaryonun ciddi olmasını çok isterim, benim için önemli açıkçası. Bakalım zaman neler gösterecek...

Testere

Gta oyunları arasında en çok Gta Vice City senaryosunu severim öyle bir senaryo gelirse cidden iyi olur diye düşünüyorum.

Levi

Alıntı yapılan: Testere - 19 Haziran 2020, 14:34:46
Gta 5 karakterleri gibi ya zengin yada Amerikan kültüründeki bir zenci olarak başlamak yerine Mafya 1'deki gibi zayıf bir mafya üyesi olarak başlayıp mafya dünyasında gelişelim diger insanların işlerini yapmak daha mantıklı olacaktır bir anda gelişmek yerine.

Oyunun adını mafia olarak değiştirelim o zaman? Ayrıca GTA 5'te Michael'ın görevlerine bakarsan kendi istediği şeyleri yapmıyor genellikle; bunu ele geçir, bunu öldür gibi görevleri var. Öte yandan benim yeni GTA oyununda olmasını en çok istediğim şey, karakter/karakterlerin NPC'ler ile daha etkileşim içinde olması.
Son düzenlenme: 21 Haziran 2020, 13:00:59 Levi
"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Testere

Karakterlerin gelişimlerini hissedemiyorum sıkıntı orda zaten,Vice city gibi bir oyunda karakterin yavaş yavaş geliştigini hissedebiliyorum burda senaryo olarak karakterler gelişiyor ama  karakterler direk suç dünyasında başlıyor ve bu zamana kadar bütün Gta oyunlarında karakter gelişimini hissedebiliyordum ben.Ve sürekli Amerikan rüyası yaşayacak degiliz bir önceki oyun bunu konu alınca son oyunun değişik birşey olması gerekiyor ve beni senaryosu konusunda en çok etkileyen oyun Mafia 1'dir oyüzden bu yorumu yapıyorum kendi görüşüm.
Son düzenlenme: 21 Haziran 2020, 23:22:11 Testere

Levi

Alıntı yapılan: Testere - 21 Haziran 2020, 23:19:07
Karakterlerin gelişimlerini hissedemiyorum sıkıntı orda zaten,Vice city gibi bir oyunda karakterin yavaş yavaş geliştigini hissedebiliyorum burda senaryo olarak karakterler gelişiyor ama  karakterler direk suç dünyasında başlıyor ve bu zamana kadar bütün Gta oyunlarında karakter gelişimini hissedebiliyordum ben.Ve sürekli Amerikan rüyası yaşayacak degiliz bir önceki oyun bunu konu alınca son oyunun değişik birşey olması gerekiyor ve beni senaryosu konusunda en çok etkileyen oyun Mafia 1'dir oyüzden bu yorumu yapıyorum kendi görüşüm.

Tabii ki de görüşüne saygı duyuyorum. Ben de senin görüşüne katılmadığımı nedeniyle belirttim sadece, yanlış anlaşıldıysa kusura bakma. Bence GTA'nın özgün noktası bu, suç dünyasında olmayan bir adamın bir tesadüf sonucu bu dünyaya katılması ve bunu mafya olarak yapması bence olacak iş değil.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Xchatt

Gta san andreas'da vardı kendi çete üyelerimizi toplayıp adam falan öldürebiliyorduk GTA 6'da da görmek isterdim, adamlarını toplayıp mekan falan basıyorsun off :D

Sa-Mp 2014-2020

Hent

oni

RapidFire

İlginç gelecek ama silahların gerçekçiliği..
Mesela şarjör bitince şarjörü yere bırakınca şarjörün yok olmaması, aynı şekilde mermi kovanlarınında.

Redfield

karakterimizi kendimiz oluşturabilsek çok güzel olur bence. aynı saints row serisi gibi.