GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[HEDIYE] Eightborn Roleplay Oyun Modu [SA:MP]

Başlatan #FEK, 03 Haziran 2020, 01:08:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Moonquad

Alıntı yapılan: Hata - 21 Haziran 2020, 18:50:18
Alıntı yapılan: Moonquad - 21 Haziran 2020, 18:35:23
Alıntı yapılan: #FEK - 08 Haziran 2020, 13:04:19
Alıntı yapılan: Johner - 08 Haziran 2020, 11:59:11
/agiris sifre oluşturuyorum fakat giriş yaptıktan sonra hiçbir uyarı veya bilgilendirme vermiyor. Komutları da kullanamıyorum.
İD yerine hesaplardaki kullandığım ID'yi, isim yerine karakter ismimi yazdım. Oyuna girince direk /agiris komutunun yanına şifremi yazıp gönderiyorum fakat giriş yapılmıyor.
ID ve isim yerine sqlidinizi, şifre yerineyse 6 haneli bir sayı yazacaksınız bu kadar zor olmamalı arkadaşlar. Onlarca kez yazdım, söyledim. Feedback bulunmuyor /agiris'te 3 kez yanlış girerseniz sistem yetkilerinizi alır.
Çoğu komut çalışmıyor. /agiris çalışıyor olabilir ama diğer komutlar çalışmıyor .d
çalışıyor ben pawnodan admin giriş sistemini kaldırmıştım bütün komutlar sorunsuz çalışıyordu
Sorun admin giriş sisteminde değil sorun modüler kodlamaya geçilirken hatalar oluşmuş ve bazı komutlardaki döngü sıkıntılı

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

#FEK

Alıntı yapılan: Moonquad - 21 Haziran 2020, 22:58:52
Alıntı yapılan: Hata - 21 Haziran 2020, 18:50:18
Alıntı yapılan: Moonquad - 21 Haziran 2020, 18:35:23
Alıntı yapılan: #FEK - 08 Haziran 2020, 13:04:19
Alıntı yapılan: Johner - 08 Haziran 2020, 11:59:11
/agiris sifre oluşturuyorum fakat giriş yaptıktan sonra hiçbir uyarı veya bilgilendirme vermiyor. Komutları da kullanamıyorum.
İD yerine hesaplardaki kullandığım ID'yi, isim yerine karakter ismimi yazdım. Oyuna girince direk /agiris komutunun yanına şifremi yazıp gönderiyorum fakat giriş yapılmıyor.
ID ve isim yerine sqlidinizi, şifre yerineyse 6 haneli bir sayı yazacaksınız bu kadar zor olmamalı arkadaşlar. Onlarca kez yazdım, söyledim. Feedback bulunmuyor /agiris'te 3 kez yanlış girerseniz sistem yetkilerinizi alır.
Çoğu komut çalışmıyor. /agiris çalışıyor olabilir ama diğer komutlar çalışmıyor .d
çalışıyor ben pawnodan admin giriş sistemini kaldırmıştım bütün komutlar sorunsuz çalışıyordu
Sorun admin giriş sisteminde değil sorun modüler kodlamaya geçilirken hatalar oluşmuş ve bazı komutlardaki döngü sıkıntılı
Sorun doğru yapmamanız hiçbir problem yok

ziBz

_
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2022, 17:46:32 Frooze

#McAllen

MD5 ile giriş nasıl yapılıyor bana anlatacak birisi varsa discorddan eklesin ilk roleplay sunucu deneyimim : BurakTR2500#4205 Ekleyin.

Web & Pawn Developer

viathegod32

Alıntı yapılan: JenniferAR - 25 Haziran 2020, 11:42:39
MD5 ile giriş nasıl yapılıyor bana anlatacak birisi varsa discorddan eklesin ilk roleplay sunucu deneyimim : BurakTR2500#4205 Ekleyin.

https://www.md5hashgenerator.com/ adresinden şifreni hashlayıp veritabanından yaz işte olm

developer & producer

Aytuk

Hasan

/agiris şifresini oluşturamadım yardımcı olabilecek var mı ?

!The Joker

Farklı bir şeye yükleme yapıp virüs yüklenmesine 10/10'da veriyorum.

sharax

Feick

Bir Giray Ozkan der ki, Hep aynı senaryoyla paylaşılıyor bu tarz modlar sıkıldım bu durumlardan.

xMusabBey

@#FEK Discorddan yardımcı olurmusun? Fowy ზ#7284

taliskaan

sen sunucuya emek ver rol yapmaya çalış sunucu kapansın, modu paylaşılsın sonra samp neden bitti samp neden gelismiyor :(:

imza elle atılır

Radoslof

Arkadaşlar ben tam olarak çözemedimde modu SQL'a bağlayamadım çok karışık bir paket, yardımcı olurmusunuz?

" 𝙎𝘼:𝙈𝙋'Çı "

- ✮ ✮ ✮ -

Nyon

4hmet

👑 | Exe SA:MP FreeRoam Mobile/Pc
🎲 | 7/24 Aktif Yetkili Kadrosu
🏦 | Yetkili Alımlar Açıktır
🍻 | https://dsc.gg/exefreeroam