GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[HEDIYE] Eightborn Roleplay Oyun Modu [SA:MP]

Başlatan #FEK, 03 Haziran 2020, 01:08:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

İyi dilekler için teşekkürler, kötü dilekler için de zaten sebebini paylaşmıştım. Modun içerisinde ufak tefek problemler var, olacaktır da. Mod için bir problem yaşarsanız discordtan bana ulaşabilirsiniz. Rcon girişi dediğiniz, yetkililer tablosundan bir şifre oluşturup /agiris şifre yapamyı unutmayın yoksa yetkileri kullanamazsınız.

_TrusteD_

Moonquad

Modta hicbir komut, admin komutu çalışmıyor.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

RaideNN

Alıntı yapılan: Moonquad - 06 Haziran 2020, 11:26:40
Kesin yoktur kullanma arkadaşım o zaman giriş yapmayı bilmiyorsunuz

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Bojnâ

Son düzenlenme: 06 Haziran 2020, 12:14:26 TheLost

Xchatt

Alıntı yapılan: #FEK - 05 Haziran 2020, 01:06:32
Rcon girişi dediğiniz, yetkililer tablosundan bir şifre oluşturup /agiris şifre yapamyı unutmayın yoksa yetkileri kullanamazsınız.

Sa-Mp 2014-2020

cpt.xemremm

Alıntı yapılan: RaideNN - 03 Haziran 2020, 09:21:50
Alıntı yapılan: cpt.xemremm - 03 Haziran 2020, 01:49:17
FEK'ten aşırı nefret ediyordum. Nedeni Rina adlı platformda siyahi birliği trolleyip şikayet açtığım halde  atanıp ceza çekmeden şikayeti kapatmıştı. Fakat, bugün baktım da gerçekten adam haklıymış sonuna kadar da haklı. Sistemler iyiydi sunucu az ve kişi olmasına rağmen yine de iyiydi. Hak veriyorum uzun lafın kısası.
Eleştiri konusu mu burası?

Bu yazdığım seni neden etkiledi?

Alıntı yapılan: RaideNN - 06 Haziran 2020, 11:40:31
Kesin yoktur kullanma arkadaşım o zaman giriş yapmayı bilmiyorsunuz

İnsanlara boş yere agresif tavırlar sergiliyonuz onca sunucu açtın tutmadın boş yapma.

-

Bana bir çok açacağın sunucuyu at belki ileride tutarsın.
Son düzenlenme: 07 Haziran 2020, 16:44:34 Sypnosis. Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.
i think that life is beautiful

SuPy

Özel mesaj paylaşımı yasaktır bilginize...
Son düzenlenme: 07 Haziran 2020, 16:39:33 SuPy
Waiting...

Moonquad

Alıntı yapılan: Xchatt - 06 Haziran 2020, 12:34:49
Alıntı yapılan: #FEK - 05 Haziran 2020, 01:06:32
Rcon girişi dediğiniz, yetkililer tablosundan bir şifre oluşturup /agiris şifre yapamyı unutmayın yoksa yetkileri kullanamazsınız.
Kardeşim hatalı

Cherry

Hata

Johner

/agiris sifre oluşturuyorum fakat giriş yaptıktan sonra hiçbir uyarı veya bilgilendirme vermiyor. Komutları da kullanamıyorum.
İD yerine hesaplardaki kullandığım ID'yi, isim yerine karakter ismimi yazdım. Oyuna girince direk /agiris komutunun yanına şifremi yazıp gönderiyorum fakat giriş yapılmıyor.

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

#FEK

Alıntı yapılan: Johner - 08 Haziran 2020, 11:59:11
/agiris sifre oluşturuyorum fakat giriş yaptıktan sonra hiçbir uyarı veya bilgilendirme vermiyor. Komutları da kullanamıyorum.
İD yerine hesaplardaki kullandığım ID'yi, isim yerine karakter ismimi yazdım. Oyuna girince direk /agiris komutunun yanına şifremi yazıp gönderiyorum fakat giriş yapılmıyor.
ID ve isim yerine sqlidinizi, şifre yerineyse 6 haneli bir sayı yazacaksınız bu kadar zor olmamalı arkadaşlar. Onlarca kez yazdım, söyledim. Feedback bulunmuyor /agiris'te 3 kez yanlış girerseniz sistem yetkilerinizi alır.

Moonquad

Alıntı yapılan: #FEK - 08 Haziran 2020, 13:04:19
ID ve isim yerine sqlidinizi, şifre yerineyse 6 haneli bir sayı yazacaksınız bu kadar zor olmamalı arkadaşlar. Onlarca kez yazdım, söyledim. Feedback bulunmuyor /agiris'te 3 kez yanlış girerseniz sistem yetkilerinizi alır.
Çoğu komut çalışmıyor. /agiris çalışıyor olabilir ama diğer komutlar çalışmıyor .d
Son düzenlenme: 21 Haziran 2020, 18:41:05 Moonquad

Hata

Alıntı yapılan: Moonquad - 21 Haziran 2020, 18:35:23
Alıntı yapılan: #FEK - 08 Haziran 2020, 13:04:19
Çoğu komut çalışmıyor. /agiris çalışıyor olabilir ama diğer komutlar çalışmıyor .d
çalışıyor ben pawnodan admin giriş sistemini kaldırmıştım bütün komutlar sorunsuz çalışıyordu