GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğan

Alıntı yapılan: Leader[Umut] - 20 Haziran 2020, 15:39:45
Ses kaydı: -- (Küfür bulunmakta - Açıklamayı okuyun)

Merhaba;
Ben bu sunucunun eski A6 admini Umut yaklaşık bir süre önce istifa ettim.
İstifa etme sebebim ise Üst yönetim ve sunucu kurucuları yüzünden. Ses kaydında belli oluyor.

Yunus A7 adlı şahıs mikrofonumun sesinin yüksek ve basslı çıktığını bilmelerine, bağırmama rağmen ve benim üst yönetim olmama rağmen tüm adminlerin ortasında admin toplasında şahsıma küfür ediyor. Uyarmak yerine direk küfürle çıkışıyor. Ben ona normal düzeyde çıkıştığım ve küfür edemezsin dediğim halde pişkince yaptığının arkasında kalıyor.

Zaten ekipte oyuncuların hakkını yiyen bir adama uyarı yazdım, kural ihlali yaptı diye uyarı yazdım diye gruplaşıp toplantıyı yapma sebepleri üzerime oynamalarıydı neyse bu konuyu uzatmayalım...

Yunus adlı şahısın bana küfür etmesiyle birlikte Safari(SO) ve Alperen(A8) şahıslarına gerekli şikayetimde bulundum kişilerin bana söylemleri şu şekilde;

Safari: Yunus durduk yere küfür etmez, küfür ettiyse de bir sebebi vardır.
Alperen: Normal şeyler bunlar olabilir, daha önce de böyle şeyler oldu.

Userler bunu yaptığında userleri çatır çatır banlamayı biliyorlar, üstelik userlerinin arkasından sövüp bir de üstüne ban atıyorlar.

Üstelik kendi sövdükten sonra bir de üstüne TS3 üzerinde admine hakaretten 4 saat ban atıyor, şahsına küfür etmediğim halde. Kendisine tabii ki bir işlem uygulanmıyor.

A6 Admin ve Üst yönetimden bırakmadan daha 10 dakika öncesine kadar yanımda kanka kanka, adminim adminim diye dolaşan adamlar arkamdan küfür etmeye başladı. Buna da hiç bir yaptırımları olmadı.

Forumdan safari oynuyorsunuz hala yazdığım zaman forum ve teamspeak3 adresinden kalıcı banladı Yunus A7 hazretleri. Umurumda mı gram umurumda değil.

Bu sunucunun adminlerinin oyuncularına karşı çok değişik tavırları ve konuşmaları var, haklı da olsan haklının yanında da dursan bir şey değişmiyor. Çevresi ve yetkisi olan kazanıyor. Bırakma sebebiminde en yüksek basan tarafı bu. Her şey yetkiye bakıyor arkadaşlar, tanıdığınız yüksek levelli bir admin arkadaşınız olmadığı halde bu sunucuda bir şeylere ulaşamazsınız.

Daha da uzun yazardım daha da uzun yüzlerine vururdum her şeyi, daha çok açardım oyunculara buranın arka yüzünü ama daha fazla içim el vermiyor. Safari oynamadan iyice bir düşünün derim.

Ben zamanında safarinin H3'ü Doğan, yani Emirhan veya Derya Acar ile daha çok tanınıyorumdur.Ki ben sunucuda 4-5 kez helperlik yapmış en son geri dönüşümü Umut kabul etmişti.Çok haklısın, benim atılma olayımı bilirsin.. Olayla alakam olmadığını çoğu kişi biliyor. Ne kadar kendisi de olayla alakamın olmadığını bilse de, OOC olarak kin tuttuğu için hep görüldü bırakıyor beyefendi xd. Ayrıca kanıdı yok, ben de ilk 2-3 gün üzülmüştüm fakat sonra iyi ki atılmışım dedim, değmezmiş.

Son düzenlenme: 20 Haziran 2020, 17:56:23 Doğan

Leader[Umut]

Ses kaydı site gereği olan kurallar nedeniyle silinmiştir. Ses kaydını almak isteyenler bana ulaşabilir.

Fredo

Merhaba;
İstifa etme sebebim ise Üst yönetim ve sunucu kurucuları yüzünden. Ses kaydında belli oluyor.

Yunus A7 adlı şahıs mikrofonumun sesinin yüksek ve basslı çıktığını bilmelerine, bağırmama rağmen ve benim üst yönetim olmama rağmen tüm adminlerin ortasında admin toplasında şahsıma küfür ediyor. Uyarmak yerine direk küfürle çıkışıyor. Ben ona normal düzeyde çıkıştığım ve küfür edemezsin dediğim halde pişkince yaptığının arkasında kalıyor.

Zaten ekipte oyuncuların hakkını yiyen bir adama uyarı yazdım, kural ihlali yaptı diye uyarı yazdım diye gruplaşıp toplantıyı yapma sebepleri üzerime oynamalarıydı neyse bu konuyu uzatmayalım...

Yunus adlı şahısın bana küfür etmesiyle birlikte Safari(SO) ve Alperen(A8) şahıslarına gerekli şikayetimde bulundum kişilerin bana söylemleri şu şekilde;

Userler bunu yaptığında userleri çatır çatır banlamayı biliyorlar, üstelik userlerinin arkasından sövüp bir de üstüne ban atıyorlar.

Üstelik kendi sövdükten sonra bir de üstüne TS3 üzerinde admine hakaretten 4 saat ban atıyor, şahsına küfür etmediğim halde. Kendisine tabii ki bir işlem uygulanmıyor.

A6 Admin ve Üst yönetimden bırakmadan daha 10 dakika öncesine kadar yanımda kanka kanka, adminim adminim diye dolaşan adamlar arkamdan küfür etmeye başladı. Buna da hiç bir yaptırımları olmadı.

Forumdan safari oynuyorsunuz hala yazdığım zaman forum ve teamspeak3 adresinden kalıcı banladı Yunus A7 hazretleri. Umurumda mı gram umurumda değil.

Bu sunucunun adminlerinin oyuncularına karşı çok değişik tavırları ve konuşmaları var, haklı da olsan haklının yanında da dursan bir şey değişmiyor. Çevresi ve yetkisi olan kazanıyor. Bırakma sebebiminde en yüksek basan tarafı bu. Her şey yetkiye bakıyor arkadaşlar, tanıdığınız yüksek levelli bir admin arkadaşınız olmadığı halde bu sunucuda bir şeylere ulaşamazsınız.

Daha da uzun yazardım daha da uzun yüzlerine vururdum her şeyi, daha çok açardım oyunculara buranın arka yüzünü ama daha fazla içim el vermiyor. Safari oynamadan iyice bir düşünün derim.
O kadar haklısın ki kardeşim

Drakath

Bir A6 bunları yaşıyorsa safari çoktan bitmiştir.Malesef 400 saatlik bir pişmanlığım var...

Erdem

Goddew

Alıntı yapılan: sweezy - 06 Haziran 2020, 21:09:59
Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 17:27:51
O yüzden mi para ile adminlik & araç & vip silah coin ve ev satılıyor? P2W :D
https://prnt.sc/sq4lua https://prnt.sc/sq4me1

Siz siz olun, para için bu kadar şey yapmayın zaten yapacağınız kadar araç satışı yaptınız aracı olmayan fakir 1 kişi bile olmadığını sanmıyorum ayrıca, rol için baya kasıyorsunuz belli bence ilk başta şu utanç tablosunu kaldırın derim, cidden çok saçma çok çok çok.

ooc olarak araç ve evin satışına her ne kadar da karşı olsam da buna p2w demek tabir-i caizse aptallık olur. p2w'nin anlamını bilmeden saçma sapan söylemlerde bulunma. kendini rezil ediyorsun
Reis sen ne diyorsun ya? P2W para ile bir oyunda üstünlük sağlamaktır adam gidiyor ooc bakiyeye ic araç maraç satıyor bu ne yahu? Dalga mı geçiyorsun? Sonuç olarak para vermeyen adamda yürüyerek geziyor veya 7/24 meslek kasıyor, paranı ver düdüğü çal roleplay.

Erenn

Alıntı yapılan: Leader[Umut] - 20 Haziran 2020, 20:09:32

Merhaba;

Daha ayrıntılı bir youtube videosu çektim, kurucuların ve A7 adminin yaptığı haksızlıkları vs. paylaştım ve daha ayrıntılı anlattım. Videonun açıklamasında gerekli kanıtlar ve ses kayıtı bulunuyor.
video müqemmel

Seninle bi' ara aram bozuktu ama iyi ki düzeltmeye çalıştım sanıyorum ki düzelttik bunun için mutluyum.
Son düzenlenme: 21 Haziran 2020, 14:18:24 Levi Sebep: Silinen bir yorumun alıntısı mevcut olduğu için düzenlenmiştir.

timezen

Bu sunucunun konusu artık rezillik konularına dönmeye başladı. Bir yetkili el atabilirse harika olur.
argdşlar snucyu ifşa eddm padladi
Son düzenlenme: 21 Haziran 2020, 10:50:12 timezen
huuu hep hi

Leader[Umut]

Alıntı yapılan: timezen - 21 Haziran 2020, 10:48:33
Bu sunucunun konusu artık rezillik konularına dönmeye başladı. Bir yetkili el atabilirse harika olur.

1- Sunucuyu ifşa etmedim, bana yapılan haksızlığı paylaştım.
2- Emin ol paylaşmak istesem özelden, disiplin grupları, üst yönetim grupları her neyse vs. paylaşırdım. İfşa amacım olsa bunları yapardım nefretim sunucuya değil haksızlık yapan adminlerine, yönetim ekibine. Bazı adminler istisna.

timezen

Alıntı yapılan: Leader[Umut] - 21 Haziran 2020, 11:05:40

2- Emin ol paylaşmak istesem özelden, disiplin grupları, üst yönetim grupları her neyse vs. paylaşırdım. İfşa amacım olsa bunları yapardım nefretim sunucuya değil haksızlık yapan adminlerine, yönetim ekibine. Bazı adminler istisna.
Benim seninle veya sunucuyla bir sorunum yok. Burası GTA Forumu olmak yerine SA-MP Sunucu rezillikleri forumuna dönüyor, onu kastetmiştim.

huuu hep hi

Leader[Umut]

Alıntı yapılan: timezen - 21 Haziran 2020, 11:26:20

Benim seninle veya sunucuyla bir sorunum yok. Burası GTA Forumu olmak yerine SA-MP Sunucu rezillikleri forumuna dönüyor, onu kastetmiştim.

Bence bu gibi şeyler gerekiyor, sunucuya başlamadan önce insanların nasıl bir yer olduğunu görmesi önemli.

Krater

Alıntı yapılan: timezen - 21 Haziran 2020, 11:26:20

Burası özgür bir platform. İnsanlar kendilerine haksızlık yapıldığında, başka insanlara yapılmaması adına sitem de bulunuyor. Burada kötü olan durum ne? Başına geldiğinde anlayacaksın ne demek istediğimi.

Levi

Özel konuşmayı Youtube'a atıp oradan sonra buradan paylaşmanın da önceki paylaşımdan bir farkı yok. Lütfen kuralları düzgün bir şekilde anlamaya çalışalım. Bu özel mesaj/konuşma paylaşımı devam ederse işlemek uygulamak zorunda kalacağım.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

deviantburada

justice rains from above

Shella

Rina'dan sonra rollü dm sunucularınadan ikinci sıradasınız.