GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 02:32:00

Ventus CnR Gamemode

Başlatan Creutzfeld, 19 Haziran 2020, 10:23:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Creutzfeld

Yaptıklarından ders çıkarmayıp, hala iftira atmaya çalışan çoluk çocuklara selamlar...

Yine çoluk çocuğun tabirine göre bu modda hiç bir emeğim yok XD emek konusunu açmıyorum

Bedel falan bahsediyorsun, burası sıfır bir film seti değil ciğerim.

Mod link:
https://www.dosya.tc/server29/qpaq82/ventus.pwn.html

Görüntüler:
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/ventus-gaming-hirsiz-polis-2020/

Virüs Total:
https://www.virustotal.com/gui/file/0e803d2bb97a725fb3ac1f1e550ef86bb3241529dfff8cdc9d290ad561a91361/detection

Bir insana iftira o kadar atmak kolay değil...

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

_Toretto

Bu sahneyi biraz geciktirdiniz be (:

Creutzfeld

Alıntı yapılan: _Toretto - 19 Haziran 2020, 16:36:56
Bu sahneyi biraz geciktirdiniz be (:
İnsanların gerçek yüzünü ancak bu kadar zaman sonra anlayabildim.

maXpoWer

Full dosya şeklinde atabilme şansın varmı kral?

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Creutzfeld

Alıntı yapılan: maXpoWer - 19 Haziran 2020, 18:36:35
Full dosya şeklinde atabilme şansın varmı kral?
Dc'den iletişime geç halledelim
Creutzfeld#1905

_Code

:D Anadolu HP modu demek istediniz sanırım

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Xchatt

Alıntı yapılan: _Code - 19 Haziran 2020, 23:59:27
Temeli anadolu hp değil yncnr.

Sa-Mp 2014-2020

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Creutzfeld

Alıntı yapılan: _Code - 19 Haziran 2020, 23:59:27
YN:CNR edit modudur.

HasanEfe

Creutzfeld

strexa

insanların gerçek yüzü senin yüzün gibi oluyormuş demek :D ben bu sunucu için çok emek verdim günlerimi verdim ama sonucu bir iş yalan ile yanımızdan ayrılıp başka bir sunucuda kurucu olup mod kodlamak şimdi gerçek yüz bizim yüzümüzmü senin yüzünmü düzgünce konuşup sorunları çözmek yerine bahaneler ile aramızdan ayrıldın ihanet ettin bizde bu sayede kimseye güvenemeyeceğimizi anladık bu arada sunucunuz açıldığı zaman selamlarımız sizlerle olacak :D kaan ve mustafa abinin selamı var kal sağlıcakla

"Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan.
                                             Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil..

Creutzfeld

Alıntı yapılan: strexa - 20 Haziran 2020, 22:52:01
insanların gerçek yüzü senin yüzün gibi oluyormuş demek :D ben bu sunucu için çok emek verdim günlerimi verdim ama sonucu bir iş yalan ile yanımızdan ayrılıp başka bir sunucuda kurucu olup mod kodlamak şimdi gerçek yüz bizim yüzümüzmü senin yüzünmü düzgünce konuşup sorunları çözmek yerine bahaneler ile aramızdan ayrıldın ihanet ettin bizde bu sayede kimseye güvenemeyeceğimizi anladık bu arada sunucunuz açıldığı zaman selamlarımız sizlerle olacak :D kaan ve mustafa abinin selamı var kal sağlıcakla

Enayi yerine koyulduğum ekipten ayrılınca ihanet etmiş oluyorum demek... Tşk'ler canım. Ayrıca kurucu ortakların birisi discorda girmeye bile tenezzül etmiyordu diğeri de camış gibi gece gündüz uyuyordu. Gecemi gündüzüme katıp neler yaptığıma sende şahit oldun defalarca. Benden sana tavsiye insanların dolduruşuna  gelme...
Son düzenlenme: 20 Haziran 2020, 23:15:25 Creutzfeld

Goddew

@Creutzfeld ne dedim, haş olmayandan haşaş hiç olmaz. Tekrardan üzüldüm kardeşim.

Projenin kapanacağını biliyordum fakat kadrona alıyorsan admin alacaksın ortak falan fistan değil modunuda paranla değil kendin kodlayacaksın bu devirde, bu işler böyle yürüyor bak ben en iyisini yaptım çektim elimi platformdan sende çek git başka şeyler yap. Değmez, platform öldü. Platformdan geriye kalan tek hediye www.gtamulti.com/forum'u oldu.

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Rotex - 21 Haziran 2020, 00:26:57
@Creutzfeld ne dedim, haş olmayandan haşaş hiç olmaz. Tekrardan üzüldüm kardeşim.

Projenin kapanacağını biliyordum fakat kadrona alıyorsan admin alacaksın ortak falan fistan değil modunuda paranla değil kendin kodlayacaksın bu devirde, bu işler böyle yürüyor bak ben en iyisini yaptım çektim elimi platformdan sende çek git başka şeyler yap. Değmez, platform öldü. Platformdan geriye kalan tek hediye www.gtamulti.com/forum'u oldu.

Seninle aynı düşünceler içerisindeyim.