GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 15:09:46

GTA VI Vice City'de mi Geçecek ?

Başlatan Razor02, 07 Haziran 2020, 11:37:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

Şimdi bu konu hakkındaki fikrim GTA VI hakkında haberler çıkmaya başladığından beri var.Şöyle ki:

•GTA III
•GTA Vice City
•GTA SanAndreas

bu üç ana oyundaki şehirlerimize bakacak olursak

Liberty City
Vice City
SanAndreas

bu bahsettiğim şehirler lowpoly versiyondan, yenilenmiş modern gerçekçi grafik ve fizik barındıran oyun motoruna geçirilip kullanıldığı oyunlar

GTA III'ten GTA IV'e Liberty City
GTA SanAndreas'tan GTA V'e Los Santos
GTA Vice City'den GTA VI'ya Vice City?

yani bu üç ana şehirden iki tanesini yeni haliyle gördük.Özetle şöyle düşünülebilir Vice City hariç sevilen iki şehirin Remake hali gibi bir versiyonunu gördük ve iki GTA oyununda kullanıldı ve bence sırada Vice City var.Rockstar'ın GTA VI'yı yapmak için uzunca bir vakti var olduğunu düşünerekten haritayı tabikide eskisiyle birebir aynı boyutta değil gerçekten Miami boyutlarına yakın bir Vice City haritası yapacaklarını ve GTA VI için Vice City haritasını kullanacaklarını düşünüyorum.

Benim fikrim bu sizce ne kadar mantıklı ? Sizde benim fikrim hakkında görüşleriniz ve kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi yazabilirsiniz :gtavc:  :gtasa:  :gtaiv:
Son düzenlenme: 07 Haziran 2020, 23:44:12 Razor02

Cherry

Mantıklı bir düşünce, olabilir.

lazlow

Vice City bana da mantıklı geliyor. Sonuçta uzun bir süredir Vice City'e dönemedik. Aklımdaki 3 şehir şu şekilde: Vice City, San Fierro, Las Venturas. Daha önceki serilerde görüp daha karşımıza çıkmayan şehirler. Bunlar da karşımıza tekrar GTA 6 gibi yeni bir oyunda çıkarlar diye düşünüyorum. Çoğunluğun görüşü zaten Vice City'den yana. Benim Vice City'deki tek düşüncem, GTA 5'teki Los Santos haritasından sonra küçük Vice City'de nasıl geçeceği yönünde.

Yeni oyunda Vice City'e dönsek de tek başına Vice City olmaz, Florida eyaletinin tamamı ya da Miami(Vice City)'e daha yakın başka şehirleri de görürüz diye düşünüyorum. Tabii Vice City 80'lerde güzel, 2020'lerdeki Vice City aynı temayı verir mi merak ediyorum. Tabii bunu da oyunda görmeden kolay kolay düşünemeyiz. Belki de Rockstar bir sürpriz yapıp bizi yeni bir şehirle tanıştırır ama pek sanmıyorum.

KamilPanpa37

Benim teorimde yüksek bir ihtimal ile Vice City'de geçeceği yönünde, çünkü Gta V'de Vinewood bulvarı bölgesinin alt caddesinde billboardların olduğu bölümde  :rockstar:  bir sonraki seride geçecek şehirle ilgili bir Easter Egg bırakmış olabilir, hatta Vice City'de ki kapak kızın üstünde yazan ''MEN + WOMEN'' yazısı da ayrı bir ilgimi çekti,Grand Theft Auto VI'da erkek ve kadın olmak üzere iki ayrı ana karakterimiz olabilir, aslında Vice City ile ilgili çok Easter Egg'ler mevcut,  :rockstar:  birden çok şehir düşünüyor mu ? bilemem ama bu şehirler içinde Vice City'i göreceğimizi söyleyebilirim.

Son düzenlenme: 07 Haziran 2020, 21:00:08 KamilPanpa37

Razor02

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 07 Haziran 2020, 20:32:47
Benim teorimde yüksek bir ihtimal ile Vice City'de geçeceği yönünde, çünkü Gta V'de Vinewood bulvarı bölgesinin alt caddesinde billboardların olduğu bölümde  :rockstar:  bir sonraki seride geçecek şehirle ilgili bir Easter Egg bırakmış olabilir, hatta Vice City'de ki kapak kızın üstünde yazan ''MEN + WOMEN'' yazısı da ayrı bir ilgimi çekti,Grand Theft Auto VI'da erkek ve kadın olmak üzere iki ayrı ana karakterimiz olabilir, aslında Vice City ile ilgili çok Easter Egg'ler mevcut,  :rockstar:  birden çok şehir düşünüyor mu ? bilemem ama bu şehirler içinde Vice City'i göreceğimizi söyleyebilirim.

Gayet iyi bunu da yeni farkettim, oyunda gidip bakacağım teşekkürler.Bu olay GTA Vice City'de de vardı hatırlarsan havaalanının oradaki billboardlarda Liberty City hakkında resimler vardı ama GTA III halihazırda Vice City'den önce çıktığı için o gönderme sayılır.Fakat bu sefer Vice City resmi koymuş ve MEN+WOMEN olayı önplanda bu dediğin gibi karakterler hakkında bir bilgilendirme olabilir ve konumda bahsettiğim olayın da mantıklı olduğunu düşünürsek bu fikrimi güçlendiriyor, yani ben böyle düşünüyorum umarım Vice City'de geçer ve sanırım GTA VI ise final olur bundan sonrasında GTA V ve VI'nın Online'ı için bol bol DLC getirirler
:gtavc:  :kalp:

Razor02

Alıntı yapılan: lazlow - 07 Haziran 2020, 13:42:24
Vice City bana da mantıklı geliyor. Sonuçta uzun bir süredir Vice City'e dönemedik. Aklımdaki 3 şehir şu şekilde: Vice City, San Fierro, Las Venturas. Daha önceki serilerde görüp daha karşımıza çıkmayan şehirler. Bunlar da karşımıza tekrar GTA 6 gibi yeni bir oyunda çıkarlar diye düşünüyorum. Çoğunluğun görüşü zaten Vice City'den yana. Benim Vice City'deki tek düşüncem, GTA 5'teki Los Santos haritasından sonra küçük Vice City'de nasıl geçeceği yönünde.

Yeni oyunda Vice City'e dönsek de tek başına Vice City olmaz, Florida eyaletinin tamamı ya da Miami(Vice City)'e daha yakın başka şehirleri de görürüz diye düşünüyorum. Tabii Vice City 80'lerde güzel, 2020'lerdeki Vice City aynı temayı verir mi merak ediyorum. Tabii bunu da oyunda görmeden kolay kolay düşünemeyiz. Belki de Rockstar bir sürpriz yapıp bizi yeni bir şehirle tanıştırır ama pek sanmıyorum.

E tabi Rockstar GTA III'ün 1 sene sonrasında Vice City'i çıkarttığı için harita küçük kalmıştı o zaman, tabi o zaman için yine yeterliydi ama artık bolca vakitlerinin var olduğunu düşünüyorum ve dediğin gibi konudada söyledim büyük ihtimal Miami boyutlarına yakın olacak.Rockstar artık harita konusunda iyi iş çıkarıyor boyut ve düzenleme olaraktan.Umarım Vice City olur.

_Code

Agent markasının üstünde çalışıyorlar hala GTA V deli gibi para akıtıyorken GTA VI yapmaları abes olur

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Razor02

Alıntı yapılan: _Code - 07 Haziran 2020, 23:33:49
Agent markasının üstünde çalışıyorlar hala GTA V deli gibi para akıtıyorken GTA VI yapmaları abes olur

Agent'mi ? Agent PS3'e özel çıkacaktı ama o iş geçti artık Agent olayı yaş iş bence.Bu kanıya nereden vardın?

DracDonix

Bende hep senin gibi düşündüm. Vice City olacak. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Code

Alıntı yapılan: Razor02 - 07 Haziran 2020, 23:42:59

Agent'mi ? Agent PS3'e özel çıkacaktı ama o iş geçti artık Agent olayı yaş iş bence.Bu kanıya nereden vardın?

PR çalışması yapıyor adamlar görüntüler sızdı

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Razor02

Alıntı yapılan: _Code - 08 Haziran 2020, 17:28:40

Kaynak verir misin? Rockstar Games 2018 itibariyle Agent markasının isim haklarını yenilemeyerek o işi bıraktı.Görüntüleri merak ettim.

Impeccable

Alıntı yapılan: Razor02 - 08 Haziran 2020, 21:10:54
Alıntı yapılan: _Code - 08 Haziran 2020, 17:28:40

Kaynak verir misin? Rockstar Games 2018 itibariyle Agent markasının isim haklarını yenilemeyerek o işi bıraktı.Görüntüleri merak ettim.

Arkadaşın bahsettiği görüntüler bildiğim kadarıyla 2015 yılından kalma. Dediğiniz gibi Agent'ın isim hakları yaklaşık 2 senedir boşta.

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 07 Haziran 2020, 20:32:47

Güzel bir detay yakalamışsın :) bana da yüksek ihtimal yeni GTA oyununda Vice City'i görecekmişiz gibi geliyor.

Vupsen

Yanlış hatırlamıyorsam Agent marka adının telifini ödemeyi bırakmışlardı.Projeden vazgeçmiş olma ihtimalleri güçlü.

Beauclerc

GTA VI bence de Vice City'de geçecek. Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl bir scouting mektubu internette paylaşılmıştı. Yan2295 (Eskiden sızdırmalarda yapmış olan güvenilir birisi) bunu onaylamıştı:
https://twitter.com/Yan2295/status/1183408835110805509?s=19
Mektuba göre South Florida'da interior scouting yapılıyor. Bu güvenilir kaynaklarca onaylanmış birkaç sızdırılmış bilgiden birisi.

Eamon

Vice City geçmesini kim istemez ki ^^

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.