GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 16:54:13

Driver kurarken çökme sorunu

Başlatan Kripteks, 29 Mayıs 2020, 12:46:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kripteks

Merhabalar,

Bir kaç gün önce karşılaştığım bir sorun var. Bilen birileri çıkar diye burayada yazmak istiyorum. 2 hafta öncesine kadar kendime yeni pc topladım. 2 haftadır sorunsuz kullanıyordum fakat oyun esnasında pc donma yaşayınca oturumu kapatıp tekrar açtım, aynı sorun tekrar devam edince bilgisayara reset attım. Reset attıktan sonra Mavi ekran (Windows Onarım Hatası) vermeye başladı. Sonrasında sorunu çözemeyince usb flash bellek ile format attıktan sonra hatayı vermemeye başladı.

Fakat ekran kartının driverini kurarken kendini resetledi ve mavi ekran hatasını yine vermeye  başladı ve ben yine format atarak çözdüm. 2-3 kere ekran kartı driverini kurarken çökmeye  başlıyınca dedim heralde ekran kartında sorun. Fakat çevremdeki insanlar güç kaynağı yetmiyorsa o yüzden olabilir diyor, bazı kaynaklarda bios pilini güncelle diyor. İnternette de ekran kartının chipseti yanmıştır felan diyor.

Eğer yazılımsal bir sorun ise garantiye göndermeden çözeyim diyorum. Kabloları veya parçaları çıkarıp takmayı da denedim bu arada.
Ekran kartı modeli: AMD Radeon™ RX 5600 XT

DracDonix

İşletim sistemini 32 Bit olarak kuruyor olabilirsiniz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Kripteks

Alıntı yapılan: DracDonix - 08 Haziran 2020, 15:44:08
İşletim sistemini 32 Bit olarak kuruyor olabilirsiniz.

Hayırlısı be gülüm.Sorun çözülmedi ama yinede kilit.