GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Turkish Power FreeRoam V2

Başlatan TRSinan28, 06 Haziran 2020, 02:39:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSinan28

Forum adresini kopyalayıp yeni sekmeye yapıştırırsanız girer.

Merhaba değerli GTAMulti halkı! Evet, yine biz. 2017'de yelkenlerimizi açtığımız bu yolda kesik kesik de olsa bir şekilde tekrar devam etmekteyiz. Modumuzdan bahsedelim; modumuz, 2 sene öncesinde yapımına başlamış olduğum Turkish Power modudur. Modumuz, yabancı yapım olan 4000 satırlık Redrex Freeroam tabanını kullanmaktadır. 2018'de henüz yapımına 2 ay önce başlamışken modu yapmayı vazgeçmiştim ve iznim dahilinde modumuzun V1 sürümü paylaşılmıştı. V1 sürümü çok kararsız bir sürümdü ve kayıt sistemi olarak MySQL bile yoktu. 2020 yılında modu tekrar geliştirdim ve V2 sürüm olarak ortaya çok güzel bir mod çıktı.

İçerisinde bulunduğumuz konseptin farkındayız, can çekişiyor. Amacımız, bu konseptten geriye kalan kitle ile birlikte aile ortamı oluşturmak... Kuralları çok sıkı tutmayacağız. Herhangi bir kişinin şahsına kullanılmamak üzere sunucumuzda hafif argolara izin verilecektir. Yine aynı şekilde; oyunculardan uzak, kimseye zarar gelmeyeceği, sadece kişisel eğlence amaçlı küçük çaplı programlar kullanılabilecek, tespit edildiğinde bir işlem yapılmayacak. Bunun aksi bir hile, program veya başka bir tür zevk kırıcı harekete kesinlikle izin vermeyeceğiz.

Sunucu Bilgileri

IP

173.249.28.44:2465
Forum
Discord

Oyun Modumuzdan Kesitler

Modun yapımına başlamam 2 sene öncesine dayandığı için çoğu yaratıcı sistemler aklımda yok, aklımda olanları sizlerle paylaşmaya çalıştım. Affola.
Sistemlerin çoğunluğu dışardan alınmıştır, kimisini daha da geliştirip entegre ettim kimisini de geliştirecek bir şeyi olmadığı için renk vs. değiştirip entegre ettim. Mod BETA'dır, eksiklerin çıkması olasıdır.

Ekibimiz

Kurucu
TRSinan28

Sahip
Maccer - aka: maXpoWer, Altair

Admin
ISeazy - Can - TheMercieS - Alımlar için foruma gidebilirsiniz. TIK.

Animatör
_Lynx - TheMercieS - Alımlar için foruma gidebilirsiniz. TIK.

DJ
Açılıştan önce Admin, Animatör, DJ ekibini oluşturuyoruz. Alımlar için foruma gidebilirsiniz. TIK.

Discord Sunucu Yapım Sorumlusu
Quadranill

Turkish Power:kalp:
#since2017

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 15 Haziran 2020, 00:30:47 TRSinan28

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Xchatt

Başarılar dostum işini severek yapanın daima kazandığına inanırım sende seviyorsun sanırım freeroamı.

Sa-Mp 2014-2020

Eamon

Aga animatör sistemi, bir zamanlarda kaf kef online'da animatörlük yapardım. Başarılar.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Altair. - 06 Haziran 2020, 02:43:57
Hep destek tam destek kardeşim :helal:
Seviliyorsun canım. :)

Alıntı yapılan: Xchatt - 06 Haziran 2020, 02:44:57
Başarılar dostum işini severek yapanın daima kazandığına inanırım sende seviyorsun sanırım freeroamı.
Doğru bildin arkadaşım. :) FreeRoam dışı hiçbir konseptten zevk alamıyorum. Yorumun için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Metafor - 06 Haziran 2020, 02:45:39
Aga animatör sistemi, bir zamanlarda kaf kef online'da animatörlük yapardım. Başarılar.
Olsa şimdi o zamanlar da doya doya oynasak. :) Yorumun için teşekkür ederiz.

Quadranill

laéx

Aspera

TRSinan28

Alıntı yapılan: Slade - 06 Haziran 2020, 10:56:04
Başarılar kardeşim

By Quadranill
Her şey için tekrar teşekkür ediyorum. Cansın, teşekkür ederim. :)

Alıntı yapılan: Volkan - 06 Haziran 2020, 11:54:23
Başarılar Sinan :helal:
Teşekkür ederiz. :)

Alıntı yapılan: Aspera - 06 Haziran 2020, 12:08:19
Başarılar.
Teşekkür ederiz, aynı şekilde size de başarılar diliyoruz.

Rodeiun

Hmm, kalite koktu. Başarılar dilerim. Umarım freeroam canlanır. Aslında freeroam modlarına (/callsign, /kelepce, /tazer) gibi sistemler, isyeri gate gibi dinamik sistemler ilaç gibi gelecektir. AR-GE kısmına mutlaka yazın dediklerimi.

RuLinGS

Sinan bir vaz geçemedin şu freeroamdan ya, inşallah başarılı olursun, arkandayım :)

TRSinan28

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 06 Haziran 2020, 14:22:50
Hmm, kalite koktu. Başarılar dilerim. Umarım freeroam canlanır. Aslında freeroam modlarına (/callsign, /kelepce, /tazer) gibi sistemler, isyeri gate gibi dinamik sistemler ilaç gibi gelecektir. AR-GE kısmına mutlaka yazın dediklerimi.
Önerin için minnettarız. Kalsın bu burada. Başarı dileğin için teşekkür ederiz. :) Daha fazla fikir için forumumuza uğrayabilirsiniz, tüm fikirlerinizi düşüneceğiz.
Alıntı yapılan: RuLinGS - 06 Haziran 2020, 17:18:11
Sinan bir vaz geçemedin şu freeroamdan ya, inşallah başarılı olursun, arkandayım :)
Bağımlılık yapma diye buna derim. Çekti beni içine konsept, çıkamıyorum. :) Başarı dileğin için çok teşekkür ederiz.

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Redfield

uzun zamandır buralarda freeroam sunucusu görmemiştim başarılar.

TRSinan28

Ekip kısmı güncellendi. Bünyemize iki kişi daha katıldı ancak sayımız hala yeterli değil. Alımlara katılmak için discordumuza veyahut forumumuza gidebilirsiniz.