GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mert ッ

Evet izliyoruz eightborn'un konusuna "Clonlar geliyor" diyordu bakalım kendisi ne kullanacak izlemedeyiz.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

~ Gaviria ~

kumite

Konuyu düzenleseydin bari, sırf çok görüntülenme aldı diye yeni konu açmaya bile üşenmişsin, yeni konun tutmaz diye korkmuşsun. San Andreas, Alesta RP, şimdi de Aryus? Tutmayacak lmao. :P
Son düzenlenme: 03 Haziran 2020, 21:37:22 dreamer

Papaz

kumite

Alıntı yapılan: Papaz - 03 Haziran 2020, 21:26:44
Baştan başlıyoruz :P
Evet, baştan başlıyorsunuz ama sırf o aldığınız bilmem kaç bin görüntülenme gitmesin, konunuz popülerliğiyle kalsın diye eski konunuzu arşivden çıkarıp edit bile yapmadan sunuyorsunuz. Evet %100 baştan başlanıyor sanırsam. L M A O

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

kumite

Alıntı yapılan: Xchatt - 03 Haziran 2020, 21:40:06
Alıntı yapılan: Papaz - 03 Haziran 2020, 21:26:44
Baştan başlıyoruz :P
Hiç bir zaman başlamadınız ki
Öyle deme canım, baştan başlıyorlar işte. Baştan başlıyoruz diyip eski konuyu kullanıyorlar edit bile yok. Ayıp ediyorsun milletin hakkını yeme @Xchatt adamlar baştan  başlamış işte (!)

EscobaR'

Tutmaz diyip geçmeyelim beyler belki yaptığı işin hakkını verecek 1 sunucu yorumundada dalga geçmeyin alay etmeyin insanları hayallerinden vazgeçtirtirmeyin

Başarılar diliyorum kardeşim iyi bir proje çıkaracağına inanıyorum.

"Ümit, mutsuzluktan alınmış birtakım borçtur."
                                                                                                  "ByDeckLoan(Mustafa)"

kumite

Alıntı yapılan: Mustafa - 03 Haziran 2020, 21:45:56
Tutmaz diyip geçmeyelim beyler belki yaptığı işin hakkını verecek 1 sunucu yorumundada dalga geçmeyin alay etmeyin insanları hayallerinden vazgeçtirtirmeyin

Başarılar diliyorum kardeşim iyi bir proje çıkaracağına inanıyorum.

İnsanlar bir şey biliyor ki böyle diyor demek ki?

Goddew

Ya arkadaşlar, kötü yorum atmayın beğenmeden duramıyorum. :D

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

RaideNN

Selamlar, herkese san andreas roleplay adlı sunucumuz maddi nedenler veya başka bir sebebten askıya alınmadı ben ve ekibim sunucuyu bir süre bakıma alma kararı almıştık aradan nerdeyse 1ay geçti ve tekrar herşeyi sıfırdan yapmak istediğimizden Aryus Roleplay v2 projesini sizlerle olacağını söylemek isterim oyun modumuz sublime olucak türkçe çevirmelerine başlamış bulunmaktayım @Vengeance nin önerisine dayanarak yapmaktayım aryus roleplay v2 diğer projelerimizle alakası olmayacak elbet ki projeyi kötülemek isteyen olucaktır.

Ekip Adına
RaideNN

Alıntı yapılan: Mert ッ - 03 Haziran 2020, 19:42:45
Evet izliyoruz eightborn'un konusuna "Clonlar geliyor" diyordu bakalım kendisi ne kullanacak izlemedeyiz.
Sublime Modu hayatamin anlamı

Selamlar, tekrardan iyi geceler dilerim modumuz sublimedir italyancadan ilk olarak ingizliceye çevirmekteyiz @Vengeance önerisi için teşekkürler
Son düzenlenme: 04 Haziran 2020, 15:37:39 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.
sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Utherz

aaa bu hiç açılmadan 1 yaşında olan sunucuydu demi, hatırladım.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

EmirKarapelit

x sunucusunun klonu özgün olsan daha iyiydi, başarılar.