GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Gelişmiş Roleplay Karakter Paneli (UCP)

Başlatan captainboard, 02 Haziran 2020, 03:16:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

captainboard

Modern Karakter Paneli
Selam, sizlere geliştirmekte olduğum bir karakter paneli hakkında bilgilendirme yapacağım. Temiz bir şekilde kodlanan, yorum satırlarıyla açıklanmış ve kolay anlaşılabilen; benden sonraki geliştiricileri yormayacak bir paneldir. Moda bağlaması sadece bir PHP dosyası üzerinden MySQL bilgileri değiştirircesine kolay bir şekilde yapılmaktadır. Bu bir satış konusu değildir fakat ileride satışa sunulacaktır; eğer bir projeniz varsa ve geliştirildikten sonra satış hakları dahil -siz aldıktan sonra başkasına satılmaz- satın almak istiyorsanız discord adresimden ( captainboard#7855 ) bana ulaşabilirsiniz. Bu konu, öneriler ve eleştiriler için açılmıştır.

Panel Hakkında
  • PDO
  • Bulma CSS
  • Javascript
  • Özgün Tasarım
  • Basit Responsive
  • Basit Layer 7 DDos Güvenliği (opsiyonel)
  • Güvenli Yapı
  • Fonksiyonel Kodlama
  • Dinamik Özellikler
  • Clean Code
  • Özelleştirilebilir
  • Yorum Satırları

Panel Özellikleri

Ekran Görüntüleri

Eklenecekler
Karakter paneli kısmı ayrıntılı hale getirilecek.
Şikayet paneli yapılacak.
Anasayfaya haberler veya blog eklenecek.

Bilinmesi Gerekenler
Sistemin yapımı tamamlandığında satışa sunulacak ve 1 yıllık lisanslar halinde satılacak. Başta da belirttiğim gibi eğer bir projeniz varsa ve satış hakları dahil tüm haklarıyla beraber satın almak istiyorsanız; discord adresimi en baştaki paragrafta belirttim.
Tüm haklarını alacak kişiye bütün sistemler tamamlanıp verilecektir.
Sistemin penetrasyon testleri toplamda 2 kişiye yaptırıldı, herhangi bir güvenlik zaafiyeti görülmedi. Denemek isteyen varsa da yukarıdaki discord adresinden ulaşabilir.
Eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum!
Son düzenlenme: 02 Haziran 2020, 21:39:46 captainboard
captainboard@pm.me
captainboard#7855

Moonquad

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

S W E S T

Henkai

Bu işi çok iyi yapıyorsun dostum, eline sağlık. 💯

captainboard

Alıntı yapılan: Moonquad - 02 Haziran 2020, 03:40:01
@captainboard paylassan efsane olurdu 😂

Eğer hakları devredilmezse tarafımca lisanslanacak, şifrelenecek; kodlarına erişim sağlanamayacak ama fiyatı uygun olacak.

Alıntı yapılan: abatay1991 - 02 Haziran 2020, 06:52:21
fiyat?
Satış konusu olarak açmadığım için buradan söylemem doğru olmaz. Discord adresimden iletişime geçerseniz sevinirim

Alıntı yapılan: Henkai - 02 Haziran 2020, 10:04:51
Bu işi çok iyi yapıyorsun dostum, eline sağlık. 💯
Çok teşekkürler.
Son düzenlenme: 02 Haziran 2020, 18:24:11 Enkei
captainboard@pm.me
captainboard#7855

Muteo

Çok profosyonel birisi.
+ref

Murat Budak

Çok güzel olmuş ellerine sağlık bu işte başarılısın  :)

Amper

Bulma CSS yerine kullanabileceğin daha stabil css frameworkleri var(bootstrap, illa özgün olsun diyorsan UI kit). Eğer javascript'e hakimsen React kullanarak daha güzel şeyler çıkarabilirsin tasarım hoş olmamış kısaca göze hitap etmiyor.

EscobaR'

"Ümit, mutsuzluktan alınmış birtakım borçtur."
                                                                                                  "ByDeckLoan(Mustafa)"

captainboard

Alıntı yapılan: Amper - 02 Haziran 2020, 21:50:03
Bulma CSS yerine kullanabileceğin daha stabil css frameworkleri var(bootstrap, illa özgün olsun diyorsan UI kit). Eğer javascript'e hakimsen React kullanarak daha güzel şeyler çıkarabilirsin tasarım hoş olmamış kısaca göze hitap etmiyor.
Bulma CSS sadece elementlerin bazılarında kullanıldı, aslında %60'ını pure css oluşturuyor diyebilirim. Aynı zamanda Bootstrap Grid yapısından ziyade Bulma Column yapısının daha rahat anlaşılabileceğini düşündüm satın alan kullanıcılar amaçlı.

Kendi projem için yapsaydım kesinlikle Vue veya React tercih ederdim ancak başkalarına hizmet amaçlı bir projede anlaşılabilirlik açısından böyle tercih ettim. Yoksa zaten bırak JS'i frameworksüz bir işe dahi kalkışmak istemezdim.

Tasarımın hoş olmama sebebi, ki buna biraz hak verebilirim; normalde tasarım aşamasında wireframe çizeriz, sonrasında Adobe XD'den biraz daha görselleştiririz, sonrasında döküm işlemini başlatırız. Bu projede wireframe çizilmeden sadece kağıt üstü çizim html/css'e aktarıldı, doğaçlama ilerlendi.

Sana katıldığım noktalardan birisi tasarım, diğerleri için sebebini belirttim sanırım; tekrardan eleştirin için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 02 Haziran 2020, 22:44:33 captainboard
captainboard@pm.me
captainboard#7855

captainboard

* Yönetici paneline eklemeler yapıldı.
* Yetkili paneline eklemeler yapıldı.
* Yönetici ve Yetkili, iki ayrı yetki şeklinde sunuldu.

captainboard@pm.me
captainboard#7855