GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Chinatown Wars Hakkında Sorularınız / Sohbet [Genel]

Başlatan lazlow, 13 Mart 2020, 13:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA Chinatown Wars ile ilgili herhangi soruyu bu konu altında sorabilirsiniz, sohbet edebilirsiniz.

king22j

lazlow

Alıntı yapılan: king22j - 31 Mayıs 2020, 21:13:03
Türkçe yaması var mı? Baktım ama bulamadım.
Bildiğim kadarıyla zor. Bunun iki sebebi var: hem bu oyun fazla sevilmedi hem de Nintendo DS, PSP, iOS, Android gibi ulaşılması zor platformlara çıkarılmış oyun olduğu için gerek duyulmadı. Bir gün biri yapabilirse bu sitede paylaşılacaktır. Takipte kal :helal:

Purgatory

Harika bir taşınabilir konsol, birkaç senedir de mobil oyunu. DS versiyonuna ayrı şans vermek istersin, PSP versiyonuna ayrı şans vermek istersin, mobil versiyonlara ayrı şans vermek istersin... Bana kalırsa bu oyunun DS versiyonundaki oynanışını ve PSP'deki grafiklerle ek içerikleri harmanlayıp bir PC versiyonu çıkarırsın.
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2021, 05:21:57 Anestezi

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 25 Ağustos 2021, 05:20:32
Harika bir taşınabilir konsol, birkaç senedir de mobil oyunu. DS versiyonuna ayrı şans vermek istersin, PSP versiyonuna ayrı şans vermek istersin, mobil versiyonlara ayrı şans vermek istersin... Bana kalırsa bu oyunun DS versiyonundaki oynanışını ve PSP'deki grafiklerle ek içerikleri harmanlayıp bir PC versiyonu çıkarırsın.
Katılıyorum. DS oynanışı çok güzel olsa da grafikleri çok güzel değil. Bilgisayara çıksa güzel olur ama dokunmatik oynanış için oluşturulan angaryalar zor olurdu.

Purgatory

Mouse desteğiyle yaptırırlardı dokunmatik ekranda yapılan içerikleri ama DS'nin kalemiylr veya parmağınla yapacağın kadar rahat olmazdı elbette.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 28 Ağustos 2021, 10:14:00
Mouse desteğiyle yaptırırlardı dokunmatik ekranda yapılan içerikleri ama DS'nin kalemiylr veya parmağınla yapacağın kadar rahat olmazdı elbette.
Ben Blue Stacks ile PC'den bitirmiştim. Kontrolleri düzgün ayarladıktan sonra oynanışı fazla etkilemiyor. Bir de PSP emulatör ile PSP sürümünü de indirdim bir ara Dualshock ile bitireceğim.