GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

J03KOJ

Alıntı yapılan: Gentlemen - 28 Mayıs 2020, 18:59:51
Alıntı yapılan: TheDarkside - 28 Mayıs 2020, 18:41:29
bir çok insanın emek verip bir yerlere getirdiği sunucunun bu şekilde düşüş yaşaması çok üzdü.
biliyorum ki üst yonetım kadrosu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur fakat şunu kabul etmek lazım umursamaz tavırları ile  sunucuyu şuan ki haline getiren kişi Alperen.
umarım bir şeylerin farkına varır geçte olsa düzeltmeye çalışır çunkü sadece üst yönetim kadrosunun düzeltebilceği durumlar değil.
safari enesi kaybettiyse geriye söylenecek söz kalmamıştır.
(-karaktersiz akın)

Safari çok iyi bir sunucu idi ancak,son dönemlere bir çöküş yaşadı,DM atılmaya izin verildi en büyü hatta buydu.Safari Roleplay tekrardan dirilmesi gerek diye düşünmekteyim,gerek sistemleriyle,gerek politikaları ile Alperen ilgiyi kesti diye düşünmekteyim.

nikobernoo

Benim oynadığım yıllar yani 2015 te Turgut admin vardı o ayrıldıktan sonra sunucu yavaş yavaş çökmeye doğru ilerledi.

Please (g)old days, come back.

Dr.Dodo

bir çok insanın emek verip bir yerlere getirdiği sunucunun bu şekilde düşüş yaşaması çok üzdü.
biliyorum ki üst yonetım kadrosu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur fakat şunu kabul etmek lazım umursamaz tavırları ile  sunucuyu şuan ki haline getiren kişi Alperen.
umarım bir şeylerin farkına varır geçte olsa düzeltmeye çalışır çunkü sadece üst yönetim kadrosunun düzeltebilceği durumlar değil.
(-karaktersiz akın)

Safari Enes'i kaybetmedi. Enes Safari'yi kaybetti. Son 2 3 ayında iyice ekipten kopup güvendiği insanlar tarafından sırtından vurularak ve sunucuyu rezil ederek bıraktı. Devamında geri alınmadı ve sunucuyu kötüleyip banlandı. Alıntı yapılan: niko.berno - 28 Mayıs 2020, 19:13:46
Benim oynadığım yıllar yani 2015 te Turgut admin vardı o ayrıldıktan sonra sunucu yavaş yavaş çökmeye doğru ilerledi.

Kesinlikle katılmıyorum. Turgut, admin-helper ekibini büyük bir dikatörizmle yönetti.

Genel olarak düştüğümüzü söyleyen yorumlar görüyorum. Ama 6 yıldır kapanmıyoruz. Bu yorumları geçen yıl da görüyorduk. Hala da devam ediyoruz sunucunun çökmemesi için uğraşmaya. Sunucu çökmedi arkadaşlar. Böyle bir imaj vermeye çalışmayın lütfen.

Goddew

Doğru sunucu çökmedi battı, 200 kişi gören sunucu günde corona olmasına rağmen 150 zor görüyor.

FrankL

*
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2022, 12:18:51 FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

Shaw aka yilmaz

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 28 Mayıs 2020, 23:37:35
(-karaktersiz akın)

Safari Enes'i kaybetmedi. Enes Safari'yi kaybetti. Son 2 3 ayında iyice ekipten kopup güvendiği insanlar tarafından sırtından vurularak ve sunucuyu rezil ederek bıraktı. Devamında geri alınmadı ve sunucuyu kötüleyip banlandı. Alıntı yapılan: niko.berno - 28 Mayıs 2020, 19:13:46

Kesinlikle katılmıyorum. Turgut, admin-helper ekibini büyük bir dikatörizmle yönetti.

Genel olarak düştüğümüzü söyleyen yorumlar görüyorum. Ama 6 yıldır kapanmıyoruz. Bu yorumları geçen yıl da görüyorduk. Hala da devam ediyoruz sunucunun çökmemesi için uğraşmaya. Sunucu çökmedi arkadaşlar. Böyle bir imaj vermeye çalışmayın lütfen.

"dikatörizmle" ne demek? "Hala da" ilk defa duydum. Yanlış anlama lütfen, anlayamadım daha düzgün bir şekilde kendini ifade edebilir misin?

TheDarkside

eleştiriyi size yapmadım farkındaysanız ama yine siz bilirsiniz böyle anlamaya devam edebilirsiniz.
ben sunucu ''çökmüş'' yazmadım düşüş yaşamış dedim lütfen okurken dikkatli okuyun
ama arada youtube girip sunucunuzun ismini aratıp ''bugun'' olarak filtre yapın görüceksiniz bu insanlar size neyi anlatmaya çalısıyor.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 12:30:23 TheDarkside

Tao

Safari Enes'i kaybetmedi. Enes Safari'yi kaybetti. Son 2 3 ayında iyice ekipten kopup güvendiği insanlar tarafından sırtından vurularak ve sunucuyu rezil ederek bıraktı. Devamında geri alınmadı ve sunucuyu kötüleyip banlandı.

Enes kadar oraya bağlı birisi ekipten koptuysa sorun vardır demeye getirmiştim zaten. Enes'in art niyeti olsaydı Alperen ona A7'yi teslim ettiğinde istediğini yapardı. Artık A7 rütbesinin değeri eskisi gibi değil.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Goddew

Alıntı yapılan: FrankL - 29 Mayıs 2020, 03:13:06
Yorumlara ara sıra göz atıyorum, halen ön yargılı yaklaşan insanlar var maalesef. DM atılmaya izin verildi diyen insanların son girişi neredeyse bir iki sene önce. DM atanlara elimizden geldiğince işlem uyguluyoruz zaten. Evet biraz geç olmuş olabilir fakat güzel şeyler için uğraşan insanlar var.

Sunucuya başladığım yıl arkadaşlarım bu sunucunun en fazla 2 ayı var, bekleyin kapanacak diye laf yapıyorlardı. ( :D )

Ayrıca Safari'den konu alıntılayıp kendi sunucusuna geçiren (MİT Oluşum Konuları) insanlara da buradan selam göndermek istiyorum. Size göre çökmek üzere olan / bitmiş sunucunun içeriğini alıyorsunuz.

Bahsini geçirdiğiniz kişilerin sunucuda emeği oldukça fazla tabi, onlar bıraktı diye bir sunucu kapanmaz, bitmez. Tanımadığınız yeni insanlar gelmiştir belki.

Açık konuşmak gerekirse tamamen role odaklanmak istiyoruz, 200-150 çekmesinin önemi yok.
Bu kadar eleştirip, kasıtlı olarak sunucuyu yerin dibine vuran insanlar 3-5 ay sonra geri dönüp sunucuda zaman geçirmeye çalışıyor.
Sunucudaki insanların rol bilgisi düşük olabilir, belki bizim aramızda da güzel rol yapamayan insanlar vardır.

Bir kere adını çıkarmışlar sunucunun, halen devam ediyorlar.
Eleştiriye açığız, ama ön yargılı ve kasıtlı kötülemeye değil.
İyi geceler.
E be dostum, e be. O halde bakın bakayım bi karakter başvuru sistemine geçin kaç kişi çekeceksiniz şu sistemleride adam akıllı p2w'den çekin garanti 150 kişi diyorum size çoğu kişi rollerin düzeleceğini tahmin ederekten başvurusunu atacaktır ama siz yine çok kişi çekmek için çoğu saçma başvuruyuda kabul ederseniz hata yapmış olursunuz bakın örnek "Vendetta" kişiler para için değilde rol için çalışıyorlar adamlar kendini kasmıyor 200 kişi görüyorlar zamanın kralları bunlar. Halada borularını öttürtüyolar.

deviantburada

sunucunun çökmesi için SAMP uygulaması ile giriş yapılamaması gerekmiyormuş, anlamış olduk

justice rains from above

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Shaw aka yilmaz - 29 Mayıs 2020, 09:49:59
(-karaktersiz akın)

"dikatörizmle" ne demek? "Hala da" ilk defa duydum. Yanlış anlama lütfen, anlayamadım daha düzgün bir şekilde kendini ifade edebilir misin?

Kişisel sorunlarını sürekli konuya taşıyan birine cevap vermeyeceğim. Anlıyorsun da ne olduğunu. Neyse.

Alıntı yapılan: TheDarkside - 29 Mayıs 2020, 12:25:33
eleştiriyi size yapmadım farkındaysanız ama yine siz bilirsiniz böyle anlamaya devam edebilirsiniz.
ben sunucu ''çökmüş'' yazmadım düşüş yaşamış dedim lütfen okurken dikkatli okuyun
ama arada youtube girip sunucunuzun ismini aratıp ''bugun'' olarak filtre yapın görüceksiniz bu insanlar size neyi anlatmaya çalısıyor.

Çökmüş dediğini söylemedim. Senin yorumuna cevap vermedim farkındaysan. Uzun yıllar emek veren insanların eleştirileri önemlidir.
Alıntı yapılan: Gentlemen - 29 Mayıs 2020, 13:27:21
Safari Enes'i kaybetmedi. Enes Safari'yi kaybetti. Son 2 3 ayında iyice ekipten kopup güvendiği insanlar tarafından sırtından vurularak ve sunucuyu rezil ederek bıraktı. Devamında geri alınmadı ve sunucuyu kötüleyip banlandı.

Enes kadar oraya bağlı birisi ekipten koptuysa sorun vardır demeye getirmiştim zaten. Enes'in art niyeti olsaydı Alperen ona A7'yi teslim ettiğinde istediğini yapardı. Artık A7 rütbesinin değeri eskisi gibi değil.

Enes, güvenmesi gereken insanlara güvenmeyip başka kişilere güvendi ve benim hiçbir uyarımı dinlemedi. (Hatta ekipten atıp banladı. Alperen geri aldı beni.) Ona rağmen bıraktığında yanında sadece ben vardım. Yani söylemek istediğim Enes ekipten kendi kendini kopardı. Ekip içerisinde aktif olarak yenilikçi düşünenlerin pasif kalması buna bir sebep olabillir. Enes'in bırakma sebebini bildiğini düşünmüyorum. Ekipten kopmayla falan alakası yok onun. Bir onur meselesi Enes'in bırakması. Sonrasını önceki yanıtlarımda açıkladım.  A7'nin değeri düştü çünkü sunucu A7 yönetimine yani 1 2 kişinin yönetimine değil üst yönetimin yönetimine geçti.
Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 14:41:03
Alıntı yapılan: FrankL - 29 Mayıs 2020, 03:13:06
Yorumlara ara sıra göz atıyorum, halen ön yargılı yaklaşan insanlar var maalesef. DM atılmaya izin verildi diyen insanların son girişi neredeyse bir iki sene önce. DM atanlara elimizden geldiğince işlem uyguluyoruz zaten. Evet biraz geç olmuş olabilir fakat güzel şeyler için uğraşan insanlar var.

Sunucuya başladığım yıl arkadaşlarım bu sunucunun en fazla 2 ayı var, bekleyin kapanacak diye laf yapıyorlardı. ( :D )

Ayrıca Safari'den konu alıntılayıp kendi sunucusuna geçiren (MİT Oluşum Konuları) insanlara da buradan selam göndermek istiyorum. Size göre çökmek üzere olan / bitmiş sunucunun içeriğini alıyorsunuz.

Bahsini geçirdiğiniz kişilerin sunucuda emeği oldukça fazla tabi, onlar bıraktı diye bir sunucu kapanmaz, bitmez. Tanımadığınız yeni insanlar gelmiştir belki.

Açık konuşmak gerekirse tamamen role odaklanmak istiyoruz, 200-150 çekmesinin önemi yok.
Bu kadar eleştirip, kasıtlı olarak sunucuyu yerin dibine vuran insanlar 3-5 ay sonra geri dönüp sunucuda zaman geçirmeye çalışıyor.
Sunucudaki insanların rol bilgisi düşük olabilir, belki bizim aramızda da güzel rol yapamayan insanlar vardır.

Bir kere adını çıkarmışlar sunucunun, halen devam ediyorlar.
Eleştiriye açığız, ama ön yargılı ve kasıtlı kötülemeye değil.
İyi geceler.
E be dostum, e be. O halde bakın bakayım bi karakter başvuru sistemine geçin kaç kişi çekeceksiniz şu sistemleride adam akıllı p2w'den çekin garanti 150 kişi diyorum size çoğu kişi rollerin düzeleceğini tahmin ederekten başvurusunu atacaktır ama siz yine çok kişi çekmek için çoğu saçma başvuruyuda kabul ederseniz hata yapmış olursunuz bakın örnek "Vendetta" kişiler para için değilde rol için çalışıyorlar adamlar kendini kasmıyor 200 kişi görüyorlar zamanın kralları bunlar. Halada borularını öttürtüyolar.

Öneriniz güzel. Uzun zaman üstüne tartışabileceğimiz bir konu karakter başvurusu olayı. P2W ne alaka onu anlayamadım. Eskiden P2W'di maaş sistemindeki büyük hata nedeniyle. Ama şu an VIP'lere aşırı bir üstünlük verilmiyor. P2W olduğunu düşünmüyorum sunucunun. Biz para için değil rol için kasıyoruz şu an.

Alıntı yapılan: deviantburada - 29 Mayıs 2020, 16:42:52
sunucunun çökmesi için SAMP uygulaması ile giriş yapılamaması gerekmiyormuş, anlamış olduk

Konu üzerinde sunucunun çöktüğüne dair algı yapmak biraz garip. Tamam belki oyuncu sayımız artmadı ama oyuncu sayımız sabit kaldı. Genel olarak herhangi bir düşüş yok. Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 17:31:57 Dr.Dodo

Goddew

O yüzden mi para ile adminlik & araç & vip silah coin ve ev satılıyor? P2W :D
https://prnt.sc/sq4lua https://prnt.sc/sq4me1

Siz siz olun, para için bu kadar şey yapmayın zaten yapacağınız kadar araç satışı yaptınız aracı olmayan fakir 1 kişi bile olmadığını sanmıyorum ayrıca, rol için baya kasıyorsunuz belli bence ilk başta şu utanç tablosunu kaldırın derim, cidden çok saçma çok çok çok.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 17:35:32 Rotex

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 17:27:51

Sunucunun illa bir geliri olması lazım. En azından makine fiyatını ödeyebilmek için. Çoğu sunucuda daha fazla şey satılıyor. Bizim marketimiz daha hafif bu yönden. İsim değiştirmeyi, bisikleti vs de parayla satabilirdik. Ama yapmadık. Bu konuda bence piyasada söz sahibi olan medium-rp sunucular içerisinde en iyiyiz.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 17:35:30 Dr.Dodo

Goddew

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 29 Mayıs 2020, 17:34:16
Alıntı yapılan: Rotex - 29 Mayıs 2020, 17:27:51

Sunucunun illa bir geliri olması lazım. En azından makine fiyatını ödeyebilmek için. Çoğu sunucuda daha fazla şey satılıyor. Bizim marketimiz daha hafif bu yönden. İsim değiştirmeyi, bisikleti vs de parayla satabilirdik. Ama yapmadık. Bu konuda bence piyasada söz sahibi olan medium-rp sunucular içerisinde en iyiyiz.

Doğru, siz saçma olanını yaptınız çünkü isim oyun içi para ile değiştirilemez çünkü sizde CK sistemi yok. PK olduğundan CK sistemi olan sunucular para ile isim satıyor bunun nedenide ölen bir karakter hapis yiyor ve isim değiştiremeden çıkamıyor ayrıca adamlar ev & araba satarak oyuncularını sunucuya bağlamıyor oyuncularını daha fazla para ile öne çıkarmamak adına hemde sunucunun dönmesini sağlaması açısından gerekli şeyleri satıyor. Sizde şu saçma tabloyu kaldırıp gidin isim değiştirme falan satın CK'yı getirin yemin ederim size çok güzel sunucu olursunuz eğer bu dediklerimi uygularsanız ama oyuncu kaybı yaşarsınız ne kadar çekersiniz bilemem rol bilmeyen tayfa eğlencesi için arkadaşlarıyla takılmak için gelen tayfa genellikle sunucuda benim tavsiyem bu utanç tablosunu kaldırıpta güzel bir şeyler yapmanızdır, en azından plaka falan satın ama araç satmayın gözünüzü seveyim ev - işyeri satmayın.