GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:56:58

David Hayter'den GTA 6 Tüyosu (!)

Başlatan Bahadır.., 25 Mayıs 2020, 12:19:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bahadır..

Gün geçmiyor ki ilginç bir olay daha yaşanmasın.
Metal Gear Solid serisinde Solid Snake'i seslendiren dünyaca ünlü oyuncu David Hayter, Twitter hesabından ilginç bir iddiada bulundu.

Kısa tweet atan Hayter, #GTAVI #TORONTO etiketleriyle Kanada'da bir sokağın fotoğrafını paylaştı. Gelen yoğun tepkiler ve sorular üzerine Hayter iddialara "Internet teki asılsız haberlere yanıt vermek istiyorum, sadece bu benim GTA'nın nerede geçmesi hakkında kendi fikrimdi" diyerek yanıt verdi.

Bir tüyo daha ağızdan mi kaçtı yoksa gerçekten adamın günahını mi aldık bilinmez ama gün geçtikçe işlerin daha da garipleştiği gerçek :)

heister

Bu adam GTA 6'nın ana karakteri mi yoksa ana karakterlerinden birisi mi olacak diye kafamda deli sorular var. İnsanların beklentilerini yükseltmek için bilerek mi yapılıyor çok düşünüyorum. Ama neden olmasın diyorum. Bir de GTAMulti bunu haber yapmıştı link bırakayım. https://www.gtamulti.com/gta-6-kanadada-mi-gececek/

gtadelisi

Herkes gibi kendi özgür düşüncesini ve nerede geçmek istediğini bu şekilde belirtmiştir. Tabii ki, bu kişi ünlü birisi olduğu için dünya çapında çokça kişinin konuşmasına ve acaba sorularına yol açıyor.

Lineopth

Eğer bu adam karakter olursa büyük ihtimalle GTA V Michael'e benzer bir karakter olarak olur çünkü benziyorlar. Kanada olursa da değişiklik olur. Güzel olur.

david18

o arkadaş daha evvelinde torontoda yaşadıgı için oyununda torontoda geçmesi için bir temennide bulunmuş.torontodan  ziyade san andreas vice city libertcity artık tek bir oyunda olmalı.

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: david18 - 25 Mayıs 2020, 20:50:00
o arkadaş daha evvelinde torontoda yaşadıgı için oyununda torontoda geçmesi için bir temennide bulunmuş.torontodan  ziyade san andreas vice city libertcity artık tek bir oyunda olmalı.
Tüm şehirler tek harika. İç sesim oldun. Bende onu istiyorum, içinde tüm seriden karakterleri görebiliriz.

Uzzy

Alıntı yapılan: Lineopth - 25 Mayıs 2020, 17:11:46
Eğer bu adam karakter olursa büyük ihtimalle GTA V Michael'e benzer bir karakter olarak olur çünkü benziyorlar. Kanada olursa da değişiklik olur. Güzel olur.
Katılıyorum. GTA V'deki karakterle çok benziyorlar olursa belki o karakteri bu adam devam ettirir.