GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay [coming in hot baby]

Başlatan cho95, 03 Ocak 2020, 05:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

Başarılar. Yönetim ekibi kıvırtıyor, Mazette ve Redruma laf atarken sonrasından oyun içi sorunlar oldu diyırsunuz.
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2020, 19:14:47 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.
@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

haroldfinch

Merhabalar,
Saatler tam 21:00'ı gösterdiğinde forumu siz saygıdeğer oyuncularımızın erişimine açmış olacağız, yerini ayırttırmayı unutma ;)

Forum adresimiz: https://forum.ls-rp.web.tr/
Discord adresimiz: https://discord.gg/fAnkYXx

Ufak bir sürpriz:

Mastwine

Katya

Başarılar güzel olacak platformda hiç düzgün sunucu kalmadı.

Wonderland

Sende az değilsin kel. Aynı b*k laciverti. Açıp kapatican yine yazık kitleye.

brutalmode

cruiser

Güzel bir kitle yakaladınız umarım başarılı olur,ama coderiniz biraz fazla mı ne türkiyeye

aşağıda bir örnek çektim 10 dakika bile almadı textdraw editörle çekilip gelen tıklama özelliği ile datayı görüntülemek o kadar zor olmasa gerek kolay gelsin.

tzimisce

Başarılar diyeyim ama çok da gelecek vaat ediyor gibi durmuyor, dışarıdan bakınca "circlejerk" dönüyormuş gibi duruyor. Umarım beni yanıltırsınız. Person of Interest güzel dizidir, hoş dizidir ama bu kadar da abartmanın da anlamı yok.

Oner

Benden iyisi yok, kimse yapamaz demişsin, seninle uzun uzadıya tartıştık ve orayı sevmememe rağmen sana bir Türk sunucu örneği verdim, Vice RP.
Eskiden VCPD'de bulunmama rağmen görüntü yoktu, senin için tüm yayın/videoları araştırdım ve bir görüntü buldum. Bakalım dialog mu, yoksa textdraw panel mi?

Başarılar çocuklar, işiniz zor.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 23:58:58 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı bu bölümde yasaktır.
Discord: Ascendency#7970

werknigga

Oner

.
Son düzenlenme: 23 Haziran 2020, 16:26:24 Oner
Discord: Ascendency#7970

werknigga

rascalov bırakınca söyleyin oynarım

AhmetSari

Özgür Teras

LSRP'nin Türkiye şubesi biziz vs. demiştiniz şimdi bağlantımız yok diyorsunuz ilginç, böyle devaaam.