GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 00:47:17

Yılan Roleplay

Başlatan Samıt, 24 Mayıs 2020, 23:47:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Samıt

Yılan Roleplay

Yılan Roleplay'a hoşgeldiniz arkadaşlar. Samp tarihinde bir ilki canlandırıyoruz. Her şeyin yasak olduğu SA-MP sunucularından sıkıldıysanız burası tam size göre. Adminin olmadığı, hilenin serbest olduğu, ucuz bir miktar karşılığı oyun içi silah alıp düşmanınızın anasını ağlatma, forum üzerinden para karşılığında küfür postu satın almak ve daha fazlası... Günümüzde ki SA-MP sunucularının durumunu hepimiz az çok biliyoruz, oturtulmamış sistemler, yöneticilerin yakın arkadaşlarına diğer oyunculara göre daha yakın davranması sizin de canınızı sıkıyor değil mi? O halde Yılan Roleplay'a hoşgeldiniz. Modumuz üst düzey bir şekilde sizlere paylaşılacak ve hep beraber eğleneceğiz. Oyun paketlerini yakın bir zamanda sizler için açıklayacağız. Beklemede kalın... -Anonymous ve Yılan RP ekibi

Paket Bilgileri

Oyunda 5000$=1tl olarak sabitlendi. Bu paket sisteminde siz SAMP TR platformuna gerçek bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz, laubali olan insanların fazal giremeyeceği bir sunucu olacağı için bunu baştan söylüyoruz ki evet, pay to win mantığında ilerleyeceğiz. Parası olan oynayacak.

LSPD Paketi

100K(20tl) PD OLUŞUMUNA KATILMA (Atılma durumu falan yok, her zaman oluşumda kalacaksınız.)
5K(1TL) EKİPMAN ODASININ ANAHTARI (Bu sayede istediğiniz silahı alabileceksiniz, minigun roket hariç.)
5K(1TL) LSPD ARACININ ANAHTARI (Bu sayede istediğiniz bir LSPD aracının anahtarını alabileceksiniz, anahtarını aldığınız aracın rengini değiştirip mesai sonrasında da sivil arabası gibi kullanabilirsiniz.)
20K(4TL) LSPD MEMURLARINA ÖZEL SALDIRI İZNİ (Bu sayede aşırı güç kullanımı yapabilirsiniz, sorgusuz sualsiz köşedeki çete üyelerine veya mafyalara sıkabilirsiniz. Vatandaşlar hariç.)

İllegal Oluşum Paketi

100k(20tl) İSTEDİĞİNİZ YERDE İLLEGAL OLUŞUM AÇMA HAKKI.
5K(1tl) İLLEGAL EKİPMAN ÇANTASI VERİLİR. (AK47, Desert Eagle, Colt45 ve Bıçak verilir.)
5K(1TL) İSTEDİĞİNİZ 2 ARABA VE ARABANIN İÇERİSİNE BÜYÜK BASS, CİHAN SEREZ AGA MAFYA ŞARKISI 24 SAAT PLAYLISTINIZE KOYULARAK VERİLİR.
20K(5TL) GÜVENLİ BÖLGEDE SIKMA İZNİ. (Güvenli bölgeye kaçan çok illegal üyesi görüyorduk, bunları önlemek için yaptık.)

Forumda Küfür Paketi

Bizim forumumuz diğer forumlara göre daha farklı, günde üç post küfürlü post atabilirsiniz. Üç posttan sonrasını 20k(5tl) şeklinde atacaksınız. Tespit edildiğiniz ve üç posttan sonra para ödemeden küfür etmeye devam ederseniz küfürden banlanacaksınız ve kara listeye alınacaksınız.

Nargile Getirme Paketi

Sunucumuzda nargile içme sistemi bulunuyor, siz 10k(2tl) gönderdikten sonra /rapor komudunu kullandığınız zaman ve parayı gönderdiğinize dair belgeleri arkadaşlarımıza attıktan sonra sınırsız olarak nargile sizin istediğiniz yere gelecek, pet gibi düşünün.

----------------------------------------------------------------

Sunucu Sistemleri

Pop Smoke Dansı
Cihan Serez 3D konseri
Tavuk Dürüm yeme sistemi(harbiden)
Gelişmiş PD sistemi
Nargile Sistemi
Küfür Engelleme Sistemi(parası olmayanlar için)
ve daha fazlası...

Sunucu İçin Yapmakta Olduğumuz Skinler

Discord için.
https://discord.gg/ERcpQtb

"Tanıtım Kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 23:50:05 Samıt

PeoWen

_TITAN

harika
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2020, 00:15:30 _TITAN

captain worphine

Oner

Efsane roleplay deneyimi, tam aradığım yer!

Discord: Ascendency#7970

jyonsae

bunu yazarak komik olacağını düşündüysen gerçekten tırnaklarından klavyene dökülen pisliklere yazık

Spetsnaz!

Oner

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 25 Mayıs 2020, 00:11:46
keşke cidden açılsa

Sen bunun ciddi olmadığını mı düşünüyorsun bre gafil? Sunucu açık şu anda!
37.59.45.199:6821

DracDonix

Hilenin olduğu yerde oyuncu nasıl rahat etsin? :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

Aykut_Elmas benim alanı hırr

Sa-Mp 2014-2020

Oner

Silah modu tarafımca geliştirildi, sunucuya dışarıdan destek oluyor ve maplar da yapıyorum!

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

alamora

Son düzenlenme: 25 Mayıs 2020, 00:25:28 alamora
dillimore founder.

Samıt

Teşekkürler arkadaşlar yorumlar İçİn samp tr'ni̇n böyle bi̇r sunucuya hasret kaldiğini bi̇li̇yorduk ondan açtik saygilar... Parasiz adam gereksi̇z adamdir mottomuzla açtik  :tr:
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2020, 01:09:19 Enkei Sebep: İletinin tamamını büyük yazmak yasaktır.

Oner

Alıntı yapılan: Samıt - 25 Mayıs 2020, 00:24:10
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar İçİn samp tr'ni̇n böyle bi̇r sunucuya hasret kaldiğini bi̇li̇yorduk ondan açtik saygilar... Parasiz adam gereksi̇z adamdir mottomuzla açtik  :tr:

Batuhan Tonga'yı bu yüzden seviyordum. KRAAAAL <3

Pis server kaka server beni Discord'dan banladı
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2020, 01:09:26 Enkei