GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 01:48:38

Vice Roleplay Modu v2.3

Başlatan Rubiaceae, 22 Mayıs 2020, 22:11:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doukanyrdn

Şu samp camiasında @Rotex senin kadar yalamayı seven birini görmedim.
Senin bundan sonra yeni ismin Yalamacı Rotex

Goddew

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 24 Mayıs 2020, 14:43:32

Teşekkürler, şahsi fikrini belirttiğin için.

Özgür Teras

Kendi isteğimle ayrıldım dediğin sunucunun modunu paylaşmakta kaçıncı seviye bilemedim.

Yanarım memet ali'ye yanarım, böyle abim olsa utancımdan yerin dibine girerdim...
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 13:59:42 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

Rubiaceae

Mamimesto adamı manwe adımlamış, kendi adını kullanabilmişsin sonunda. Kralcılığı bırak, dudakların biraz dinlensin. Sen ekibin beni triggerlayamaz, yapmam gerekeni yaptım. Siz insanların emeğini hiçe sayarken sorun yok fakat söz konusu size gelince ahkam kesiyorsunuz. Ömrünüz az.
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 13:59:21 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

Enkei

Konu içerisindeki konudan bağımsız & kavga içerikli iletiler silinmiştir. Bu konu, kişisel husumetleriniz üzerinden kavga etmeniz için var olan bir konu değil. Devam edilirse konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Moonquad

@Enkei konu kilitlenmesine gerek yok @Özgür Teras adlı şahıs ban yese sorun çıkmayacak böyle.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Rubiaceae

Alıntı yapılan: Enkei - 26 Mayıs 2020, 21:37:47
Konu içerisindeki konudan bağımsız & kavga içerikli iletiler silinmiştir. Bu konu, kişisel husumetleriniz üzerinden kavga etmeniz için var olan bir konu değil. Devam edilirse konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Sürekli saldırgan tutum sergileyen ve karalama çabasına giren bir isme işlem uygulamak yerine neden konuyu kilitliyorsunuz?

Enkei

Alıntı yapılan: Moonquad - 26 Mayıs 2020, 22:03:33
@Enkei konu kilitlenmesine gerek yok @Özgür Teras adlı şahıs ban yese sorun çıkmayacak böyle.

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 26 Mayıs 2020, 22:14:49
Sürekli saldırgan tutum sergileyen ve karalama çabasına giren bir isme işlem uygulamak yerine neden konuyu kilitliyorsunuz?

Merhaba,

Kurallar gereği konu sahibinin ve diğer üyenin dahil olduğu kavga içerikli konular kilitlenerek arşive taşınır. Konu sahibinin ve üyelerin yapması gereken konu üzerinde olumsuz davranışlar sergileyen kişiyi rapor etmektir, ona cevap verip mevzuyu uzatmak değil. Bu hususlara dikkat etmenizi önemle rica ediyorum.

İyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 00:44:58 Enkei

Moonquad

Alıntı yapılan: Enkei - 27 Mayıs 2020, 00:32:09
Alıntı yapılan: Moonquad - 26 Mayıs 2020, 22:03:33

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 26 Mayıs 2020, 22:14:49

Merhaba,

Kurallar gereği konu sahibinin ve diğer üyenin dahil olduğu kavga içerikli konular kilitlenerek arşive taşınır. Konu sahibinin ve üyelerin yapması gereken konu üzerinde olumsuz davranışlar sergileyen kişiyi rapor etmektir, ona cevap verip mevzuyu uzatmak değil. Bu hususlara dikkat etmenizi önemle rica ediyorum.

İyi forumlar dilerim.
Tüm konularda sorun oluşturan kendisi size 4 kere bildirim yaptım işlem uygulamadınız @Enkei

Johner

hazır .sql 'ye sahip olan var mı?
navicatden yüklerken hata verip hepsi yüklenmiyor 4110 küsür satır yüklüyor

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Moonquad

Alıntı yapılan: Johner - 27 Mayıs 2020, 18:59:29
Paylaşılmıştı ama bazı arkadaşlar dalga geçtiği için kaldırıldı hatalarıda düzeltilmişti.

Johner

Alıntı yapılan: Moonquad - 27 Mayıs 2020, 20:08:52
Paylaşılmıştı ama bazı arkadaşlar dalga geçtiği için kaldırıldı hatalarıda düzeltilmişti.
elinizde varsa atma şansınız var mı?

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Moonquad

Alıntı yapılan: Johner - 27 Mayıs 2020, 20:13:11
Alıntı yapılan: Moonquad - 27 Mayıs 2020, 20:08:52
elinizde varsa atma şansınız var mı?
Özelden atıyorum şimdi.

Wrotheshaw

izmir ve çevresi pasif yankesici aranır

Sulozzy

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 24 Mayıs 2020, 14:43:32
Haklısın eninden sonuna kadar paylaşımcıya yakalalık yapmaya çalışıp modu tam almaya çalışıyor kendi şahsi düşüncem ve arkadaşa'da katılıyorum :) iyi günler.
Son düzenlenme: 28 Mayıs 2020, 07:35:10 SuloBey