GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 02:38:01

Vice Roleplay Modu v2.3

Başlatan Rubiaceae, 22 Mayıs 2020, 22:11:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arif

Bu tür hareketlerle kendini ve ekibindekileri güvensiz kılıyorsun farkında değilsin. Adamın koyduğu SSlerde aylar boyunca ekibe giriş çabaların var sadece. İki günde çıkartılınca da zaten ne kadar hakli oldukları ortada, elindeki şeyleri paylaşiyorsun. Bu saatten sonra insanlar neden seni ekibine alsınlar ki? Kendi sunucunu da kapatmıssın. Konuya yorum atan herkesi onlar attiriyor gibi algiliyorsunz ama dişardan öyle görünmüyor dostlar.

Goddew

Alıntı yapılan: Gilbert - 23 Mayıs 2020, 17:53:06
Zaten paylaşılmış bir modu gelip burada paylaşıp ayar verme çabaların oldukça anlamsız. Kişilik bozukluğu olduğunu seziyorum sende.  Vice sunucusu 350+ oyuncusuyla Türk SA-MP platformuna onuruyla hizmet etmeye devam edecek. Sen ve senin gibilerde ayda 500 sunucu açıp tutmayınca kapayacak.

MaMiMesFtO uşağını konuya göndermiş.

Arif

Alıntı yapılan: Rotex - 23 Mayıs 2020, 18:03:46
Zaten paylaşılmış bir modu gelip burada paylaşıp ayar verme çabaların oldukça anlamsız. Kişilik bozukluğu olduğunu seziyorum sende.  Vice sunucusu 350+ oyuncusuyla Türk SA-MP platformuna onuruyla hizmet etmeye devam edecek. Sen ve senin gibilerde ayda 500 sunucu açıp tutmayınca kapayacak.

Sizin gibi arkadaşlar sağdan soldan mod calip paylasinca ve size yazilan her yorumu manifesto eolo köpeklerini göndermis diye yorumlayinca dahada cringe görunuyorsunuz haberin olsun.Sunucunuzu yine niye kapattiginizi tutturamadiginizi dusunun bence.Kafaniza tas duse manifesto diyeceksiniz zzahhzzz

gercekleracidir

ziya bi' git önce server açmayı başar sonra gider gelistirici olursun low seni sdfljsdsfsdsadfasf

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Gilbert

Sus artık
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 19:01:34 Gilbert

Arif

Bir inked/rubicacacace/ziya günlügü:

yilda 15 sunucu acar
9unu calmaya calisir
6 ay ekiplere girmek icin ugrasir
cevresine acitasyonla cocukları toplar
samp cok kötü les tü kaka
kapanis

2 hafta sonra:
yukaridaki dongu tekrar eder

:D :D :D

vicedan niye atmasinlar ki seni? almalari kendi salakliklari.

Rubiaceae

Kendim bıraktığım projeden atılmış mı oluyorum? Ahahahahah :D :D küfür etsem üstüne yapışamayacak, bu kadar adamlığın yok. Köpeklik dışında yaptığın bir şey var mı?

Gilbert

Virüslü dosya
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 19:01:12 Gilbert

Goddew

Alıntı yapılan: Arif - 23 Mayıs 2020, 18:10:48

Sizin gibi arkadaşlar sağdan soldan mod calip paylasinca ve size yazilan her yorumu manifesto eolo köpeklerini göndermis diye yorumlayinca dahada cringe görunuyorsunuz haberin olsun.Sunucunuzu yine niye kapattiginizi tutturamadiginizi dusunun bence.Kafaniza tas duse manifesto diyeceksiniz zzahhzzz

Rockford ile alakam yok. Gülünçsün.

Rubiaceae

Madem mamimesto hız kesmeden köpeklerini göndermeye devam ediyor, yapmayacağım bir şeyi daha yapıyorum..

Moddan daha fazla klon sunucunun türemesini umut ederek, modun databasesi: https://www.solidfiles.com/v/DG3an5mKLyBk7

Goddew

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 23 Mayıs 2020, 18:43:57
Madem mamimesto hız kesmeden köpeklerini göndermeye devam ediyor, yapmayacağım bir şeyi daha yapıyorum..

Moddan daha fazla klon sunucunun türemesini umut ederek, modun databasesi: https://www.solidfiles.com/v/DG3an5mKLyBk7

Şimdi MamiFesto düşünsün KASHFKASHJFASHAJ

Arif

Paylas kanka daha yok mu güzel oluyor  :D  :D  :D

Yalnız senın her sunucu kapandıgında saga sola saldirip eski girdiğin ekiplerden caldigin seyleri paylasman.... sunucularının tutmama sebebi bu olabilir mi inked?

Arif

mOd PaYlaSilDi MaMiFesto agliyor ViCe kapandi oyuncu Sayİsİ 250'e DuStU Bi aNdA(inkedın 15 yildir actigi sunucuların toplamindan fazla) dunku sunucun kac kisi cekti kanka testi 6 mi 7 mi?

:D :D :D :D

-MamMiFesto kopegi

Gilbert

Virüslü içerik indirmeyin.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 18:59:40 Gilbert

Arif

Peki seni depresyona sokan cok gizli bilgilerin hayata kusturen intihara sürükleyen hayatinin  en onemli kararlarini bile samptan almanı saglayan gizli ifsalar(o gizli kisinin de kirli gecmisi) paylasilirsa neler yapacaksin inked? kaldi mi atacak kursunun?

sen daha dur adamlar sana daha bir sey yapmadi. Bu sefer neyi kapatıp gideceksin bakalim :)