GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vice Roleplay Modu v2.5/v3

Başlatan Rubiaceae, 22 Mayıs 2020, 22:29:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rubiaceae

Herhalde "ekibe girdi çıktı, bu yüzden modu değiştirdik" dedikoduları dönüyor ve bunun algısını mamimesto ve emek bilmez ekibi yapıyor. Madem bu kadar emeğe tükürüyorsunuz, bu bağlantı ikinci tokatım (respect cho kervan)

https://github.com/devrubiaceae/ViceV3/

github bağlantısı, istediğiniz gibi ayıklayın.

Farklı bir başlık açılmasının sebebi baştan aşağıya farklı bir oyun modu olmasıdır, keyifle kullanın.. tüm yapısı bana aittir ve ne yazık ki Vice için tasarlanmıştır.

cho95

Respect.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 00:30:57 Enkei Sebep: İletinin tamamını büyük yazmak yasaktır.
"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

LudieElysian

Tksharmely

Jarveus

ÖmerCN

Yaptıkları ayıbı umarım herkes görür, arkandayız. RESPECT

Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...

Everetts

Macheller

Bitroast

Arif

Kanka bu 2.5 veya v3 değil ki zaten ikisinde de farkli isim yazmışsın, Inked/ Rubiaceae ekipteyken ona verilen modun başlangıcı ve sonrasında da ekipten atildi zaten. Girdiği ekibin if şalarını kollayan/modunu paylasan bir adami da atmakta ne kadar hakli olduklarını şu an gösterdiler. Ziya her zaman ki gibi prim peşinde. Yakında server mı acıyorsun kanka ? Pardon rockforddu.

Rubiaceae

Manifesto, çık şu hesaptan da kendi hesabınla gel buraya. Bu kadar detayı biliyorsun, Vice ekibinden misin? Ya da bu kadar detayı bildiğini iddia ediyorsun, aksini iddia edebilir misin? Hadi yavrum, kendi seviyenle.

LudieElysian

Alıntı yapılan: Arif - 22 Mayıs 2020, 22:37:42
Kanka bu 2.5 veya v3 değil ki zaten ikisinde de farkli isim yazmışsın, Inked/ Rubiaceae ekipteyken ona verilen modun başlangıcı ve sonrasında da ekipten atildi zaten. Girdiği ekibin if şalarını kollayan/modunu paylasan bir adami da atmakta ne kadar hakli olduklarını şu an gösterdiler. Ziya her zaman ki gibi prim peşinde. Yakında server mı acıyorsun kanka ? Pardon rockforddu.
Ses kes.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 00:32:12 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlemiştir.

Jeva

:pcyumruk:
Son düzenlenme: 23 Nisan 2021, 16:56:17 Jeva

Tao

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 22 Mayıs 2020, 22:29:28
Herhalde "ekibe girdi çıktı, bu yüzden modu değiştirdik" dedikoduları dönüyor ve bunun algısını mamimesto ve emek bilmez ekibi yapıyor. Madem bu kadar emeğe tükürüyorsunuz, bu bağlantı ikinci tokatım (respect cho kervan)

https://github.com/devrubiaceae/ViceV3/

github bağlantısı, istediğiniz gibi ayıklayın.

Farklı bir başlık açılmasının sebebi baştan aşağıya farklı bir oyun modu olmasıdır, keyifle kullanın.. tüm yapısı bana aittir ve ne yazık ki Vice için tasarlanmıştır.
respect from Akın

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Rodeiun

fena kavga çıkacak hazırlan T.C Adalet Bakanlıgı.