GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bedava Aldığı GTA'yı Parayla Satan Fırsatçılar

Başlatan Bahadır.., 22 Mayıs 2020, 13:14:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bahadır..

Bildiğiniz üzere geçen hafta GTA V, Epic Games Store'da bedavaydı. Bunun üzerine plan yapıp 200 300 tane Epic hesabı açıp gta alıp sonradan parayla satmak isteyenleri duymuştuk hatta.

Bugün letgo'da ücretsiz Epic hesaplarını 100 liradan satıyorlar. Ha canım fırsatçılarım, ha canım gözüm aferin. Herkes kurnaz memlekette.

sweezy

heister

Aynı kişilerin aileleri veya akrabaları deprem zamanında kira fiyatlarını 2 misli arttıranlardır. Virüs tehlikesi Türkiye'ye geldiğinde maske ve kolonya fiyatlarını arttırandır. Güzel ülkeme yakışmayan insanlar.

Eamon

Bu yine normal ama depremde battaniye fiyatını artıranlara diyecek bişey yok.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

sweezy

Alıntı yapılan: Metafor - 22 Mayıs 2020, 13:31:51
Bu yine normal ama depremde battaniye fiyatını artıranlara diyecek bişey yok.
kira fiyatlarını 2 kat arttıranları da unutmamak lazım
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2020, 14:12:45 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzeltilmiştir.

gtadelisi

Bunlara bir şeyler söylemek isterdim de, sitede küfür yasak diye biliyorum. Böyle insanlar oldukça sırtımız yerden kalkmaz. Paraya bu kadar aç olan herkes sonradan görme ve görgüsüzdür. İnsanlıktan nasibini almamış faydasızlar.

Enkei

Yeter ki işin ucunda para olsun. Bizim fırsatçılar asla bitmez. Ayıptır yahu. Neyse ki bu fırsatçılara göz açtıracak insan pek fazla olmaz diye düşünüyorum, çünkü neredeyse herkes GTA V'i bedavadan aldı.

lazlow

İlerde isteyen arkadaşlarım olur da onlara veririm diye birkaç hesap açıp stokladım, millet bedava edindiği şeyden para kazanmaya çalışıyor, ilginç.

lacosapalm

- S O N

Eamon

Birde Türkler şöyle böyle diye geçiniriz, alın size Türkler. Çok iyi yanlarımız var biliyorum ama işte böyle yanlarımızda var maalesef ;)

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Submarine

Bu tür insanların para için yapmayacağı hiç ama hiç bir şey yoktur.Böyle yaparlar daha sonra benim şu kadar param var sen fakirsin falan diye millete hava yapar o gereksiz ve lüzumsuz insanlar.Ay pardon insan demişim.

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

NikolaiS

Sawyer

Hacı insanlar çalkal ben 10 tane aldım benden 200 - 300 tane alıp satmayı biliyorum ama gerek yok 10 tane almamın nedeni ise ban yerim eşim dostum için alamayan kardeşilerim olursa diye aldım 100 tane gta seni zengin etmez 50 tl den satsan 5 k para yapar ama satabilecekmisin bide o var.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

JudaX

Epic Games müdahale etmesi gereken bir durum, fırsatçılara toz kondurtmayalım.