GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Selamlar / GTATurk Üyeleri Burada Mı

Başlatan Bahadır.., 20 Mayıs 2020, 03:03:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bahadır..

Öncelikle 2012 yılında GTATurk'e üye olmuştum, özellikle GTA V'in bir bir tanıtımının yapıldığı zamanları hatırlıyorum da yaptığımız kritikler falan ne günlerdi be.

Bugün ise tesadüfen GTAMulti'nin varlığından haberdar oldum. GTA VI'nin arifesinde böyle bir site görmek beni çok memnun etti; açıkçası GTATurk kapandıktan sonra ne doğru düzgün Türkçe bir GTA kaynağı, ne de GTA adına yeni arkadaşlarla rahatça tanışabileceğim Türkçe bir platform kalmışlardı. Ellerinde tuttukları arşivi de silince site tamamen yalan olmuştu zaten. Böyle bir durumda hem tamamen aktif hem de yabancılık çekmediğim arayüzlü bir GTA forumuyla karşılaşmak beni gerçekten mutlu etti.
Üstelik Ned Luke ve Roger Clark'tan da tam not almış bir site. Bir de Trevor'la (Steven Ogg) konuşun yahu belki yine böyle kağıt hazırlar ne bileyim :)

GTATurk'ten hatırlayanlarınız vardır, orada da kendi ismimle yazıyordum, Bahadır ben. Tanımayan arkadaşlarla da tanışmış olalım böylece. Elimden geldiğince bu forumda da aktif olmak istiyorum. Bu arada hatırladığım isimler var ama çoğu kişi de yok yahu nerede eski GTATurk'çüler. :)

Xchatt

HPGaming sahibi olan mısınn ? Hoşgeldin

Sa-Mp 2014-2020

Bahadır..

Alıntı yapılan: Xchatt - 20 Mayıs 2020, 03:06:49

Hayır, dediğin şey hakkında fikrim bile yok :)

Xchatt

Alıntı yapılan: Bahadır.. - 20 Mayıs 2020, 03:10:04
Alıntı yapılan: Xchatt - 20 Mayıs 2020, 03:06:49

Hayır, dediğin şey hakkında fikrim bile yok :)
Anladım dostum :)

Sa-Mp 2014-2020

lazlow

Seni burada tekrar görmek ne güzel :) Tekrar hoş geldin! Siteden nereden haberin oldu?

Bahadır..

Alıntı yapılan: lazlow - 20 Mayıs 2020, 03:35:40
Seni burada tekrar görmek ne güzel :) Tekrar hoş geldin! Siteden nereden haberin oldu?

Google aramasından denk geldi diyelim, denk gelmesiyle şaşırdım zaten :)

lazlow

JudaX

GTATurk'ün yokluğunu hissetmeyeceksiniz, aramıza hoşgeldin  :serefe:

lacosapalm

Selam hoş geldin, tabii ki burdayız.  :kro:

- S O N

Subject 17

İsim yabancı gelmiyor. Tekrar hoş geldin :) Burdayız

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

Bahadır..

Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür ederim :)

Enkei

İsmin tanıdık geldi. Tekrardan hoş geldin. İyi vakit geçirmen dileğiyle.  :helal:

heister

Uzzy

Tommy Vercetti