GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.caelornia-roleplay.com ~ C:RP Official v2 [ 51.195.39.74 ) AKTİF!

Başlatan #FEK, 10 Mayıs 2020, 04:06:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cherry

#FEK

Öncelikle güzel yorumlarınız için hepinize teker, teker teşekkür ediyorum.
Gelişen oyun modumuzda gerekli güncellemeleri ve testleri gün içerisinde tamamlamış bulunuyoruz. Biliyorsunuz ki sunucu açılışımızın 20.05.2020 (Yarın) yapılacağını siz değerli oyuncularımıza bildirmiştik. Saat kaçta açılacağı sizlere merak uyandırmıştı ve bunu açıklama gereği duyduk. Açılış saati daha önce BETA versiyonun da açıldığı gibi saat 21:00 olarak belirlendi, sizlerde karakter başvurularınızı Buraya tıklayarak atmayı unutmayın! Yarın akşam saat 21:00'da aktifiz, Buraya tıklayarakta büyük çekiliş hakkında bilgi alabilirsiniz!

KeremZ

Çok çalışıldı, umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Yarın 21.00 :)

Erenn

Yeniden bir hevesle açılan sunucu...
Umarım başarırsınız.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 22:21:56 Erenn Sebep: s

YagizMT

HakanUnique

İlk başta başarılar dilemiştim fakat Çağatay Demirci adında kendini bilmez bir çocuğu admin yaptığınız için sözümü geri alıyorum ve Discord sunucumda reklam yaparak hiç bir yere varamazsınız. Tutmaz !

#FEK

Alıntı yapılan: HakanUnique - 20 Mayıs 2020, 01:00:53
İlk başta başarılar dilemiştim fakat Çağatay Demirci adında kendini bilmez bir çocuğu admin yaptığınız için sözümü geri alıyorum ve Discord sunucumda reklam yaparak hiç bir yere varamazsınız. Tutmaz !
Discord sunucunuzda bir reklam yapmadık, varsa kanıtınız buyrun atın. Ek olarak Çağatay Demirci diye bir adminimiz yok Çağatay Demirci bizim Youtuber &  Streamer ekibimizde ve ek olarak dostumuz.

Oner

Günlerdir sunucuyu bekliyordum. IP hiç bir yerde paylaşılmamış. Moderasyon ve kuralsız Discord chatı arasında zar zor aldım ve sunucu kapalı. Evet, bayağı iyi iş çıkartmışsınız. :helal:

Discord: Ascendency#7970

f0rest

Alıntı yapılan: Oner - 20 Mayıs 2020, 21:31:46
Günlerdir sunucuyu bekliyordum. IP hiç bir yerde paylaşılmamış. Moderasyon ve kuralsız Discord chatı arasında zar zor aldım ve sunucu kapalı. Evet, bayağı iyi iş çıkartmışsınız. :helal:
Forum adresinde sunucu IP'si bulunuyordu ve neden kapalı olduğu, ne zaman açılacağı ise Discord kanalının duyurular kısmında açıkça paylaşılmıştı. Keşke kötülemek yerine biraz açık düşünceli olup, araştırdıktan sonra yorum yapmaya çalışsanız.

Oner

Discord: Ascendency#7970

JesteR1

Mükkemmel Olmuş yazdıkları sistemleri vb. çok beğendim büyük ihtimal hakkettiklerini bulcaklar ve bende bu server'da oynayacağım. :helal:  :helal:

JesteR1

Daha iyi Sistemler yapa bilirsiniz
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 23:44:10 JesteR1

LORDS

Merhaba sayın Cealorina RPG Oyucuları, Burada #FEK arkadaşımızın bu kadar emeğini ve sarf'ını görüyoruz.Bunun üzerine bugün kötü bir olayla karşılaştık host sorunu diye.Yani bu kadar serverde emeği olan insan var alttan ufaktan bir beğeniyi ve yorum'u çok görmeyin bu değerli insanlara, İyi gunler dilerim.