GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Alıntı yapılan: Rio. - 18 Mayıs 2020, 23:25:31
Arkadaşlar sunucumuz saat tam 00.00'da açılacaktır 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımıza ithafen. Bu tarihi Amentesin'de açılış tarihi yapmak istedik. 19 Mayısta bayramımızı hep beraber sunucumuzda Bahamas Club'ta parti ile açacağız.
Mix'lerde yapılmaya başlamış misss.

Hypnotic

Alıntı yapılan: Rotex - 19 Mayıs 2020, 03:17:05
Alıntı yapılan: Rio. - 18 Mayıs 2020, 23:25:31
Arkadaşlar sunucumuz saat tam 00.00'da açılacaktır 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımıza ithafen. Bu tarihi Amentesin'de açılış tarihi yapmak istedik. 19 Mayısta bayramımızı hep beraber sunucumuzda Bahamas Club'ta parti ile açacağız.
Mix'lerde yapılmaya başlamış misss.

OOC bir etkinlikte ne mixi ? :D Kapısından giremediğiniz evlerin önüne pislemeye ne kadar da meraklıymışsınız be :)

Pearce

İlgili adminlerden oluşan bir kadro var. Oyuncuların problemlerine her türlü koşuluyor. Tavsiye ederim, başarılar!

Hypnotic

Alıntı yapılan: Pearce - 19 Mayıs 2020, 05:35:00
İlgili adminlerden oluşan bir kadro var. Oyuncuların problemlerine her türlü koşuluyor. Tavsiye ederim, başarılar!

Teşekkürler hep beraber başardık ! :)

Serkan

İlgisiz adminlerden oluşan bir topluluk bu sunucu daha öncede açılmıştı adminlerden dolayı tutmadı.Adminler ooc arkadaşlarına yardım ediyordu.

Başarılar dilemek isterdim ama malesef,bunu yapamayacağım.Umarım kendinize çeki düzen verip açmışsınızdır sunucuyu.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 10:23:11 Serkan

Rio.

Alıntı yapılan: Serkan - 19 Mayıs 2020, 10:18:02
İlgisiz adminlerden oluşan bir topluluk bu sunucu daha öncede açılmıştı adminlerden dolayı tutmadı.Adminler ooc arkadaşlarına yardım ediyordu.

Başarılar dilemek isterdim ama malesef,bunu yapamayacağım.Umarım kendinize çeki düzen verip açmışsınızdır sunucuyu.

Merhaba adım Emre, her şeyden eleştiri kabul edebilirim ama bunu asla yediremem. Ben amentes'in ilk döneminin kurucularındanım ve Admin Power konusuna ne kadar takık olduğumu beni tanıyan herkes bilir,yaptığınız eleştirinin asılsız olduğunu uzaktan bizi izleyerek öğrenme şansınız malesef yok ama öğrenmek isterseniz oyuncularla birlikte meslek yapan adminleri görürsünüz. Sunucumuzda başlangıçta olması gereken zorunlu olan  tamirhane rolleri'ni bile kredi üzerinden bir admine vermeyi düşünüyoruz ki haksızlık olmasın ve tüm ücreti ödediğinde onun sayılabilsin. Bu sadece bir düşünce,sohbetin için teşekkürler.

cruiser

Gidişhat olarak takip ettiğim ve beğendiğim bir sunucuydu,yönetim kadrosu samimi ve ilgili bir ekip ama sistemsel olarak sınıfta kaldı açılışta gidip biraz rol yaparım diye düşünmüştüm  belki sebebi duyurulup uzun süredir bekletmesi sonucu artık açalım diyerek bir sabırsızlık olabilir ama henüz yarım sistemler ve buglu sistemler ile aktif edilmiş uzun bir bug fix hatta bakım sürecinden sonra güzel bir sunucu olabilir.

oguzhan545419

Yapılan bir ironiye karşı yönetimin böyle bir tutum sergilemesi nasıl anlatılır bilmiyorum, işine gelmeyen mesajları discord üzerinden silip diğerlerine karşı "Bakın rest çektim" zihniyetine sahipseniz sunucu almadan önce kendinize karakter almanızı tavsiye ederim. Kişiler 2016'2017'de de bu sunucuyu açmışlardı ve değişen bir şey olmadı. Siz sunucuda buglarla boğuşurken onlar başka oyun oynamakla meşgul olacaklardır, daha önce olduğu gibi.

Yönetimin başındaki birinin bir üyeye davranışı bu şekilde olması yeterince üzücü

Ondan bundan iban isteyip para komidinin üzerinde yazıp 10tl'nin ss'ini atmanız ve işinize gelmeyen mesajları silmeniz fazlasıyla komik kaçıyor
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 16:32:49 lazlow

Goddew

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 19 Mayıs 2020, 14:10:12
Yapılan bir ironiye karşı yönetimin böyle bir tutum sergilemesi nasıl anlatılır bilmiyorum, işine gelmeyen mesajları discord üzerinden silip diğerlerine karşı "Bakın rest çektim" zihniyetine sahipseniz sunucu almadan önce kendinize karakter almanızı tavsiye ederim. Kişiler 2016'2017'de de bu sunucuyu açmışlardı ve değişen bir şey olmadı. Siz sunucuda buglarla boğuşurken onlar başka oyun oynamakla meşgul olacaklardır, daha önce olduğu gibi.

Yönetimin başındaki birinin bir üyeye davranışı bu şekilde olması yeterince üzücü

Ondan bundan iban isteyip para komidinin üzerinde yazıp 10tl'nin ss'ini atmanız ve işinize gelmeyen mesajları silmeniz fazlasıyla komik kaçıyor

Bu kafa ile bir şeyler başarabileceklerini sanmıyorum.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 20:11:59 Enkei

Hypnotic

Alıntı yapılan: Serkan - 19 Mayıs 2020, 10:18:02

Adminler ooc arkadaşlarına hiçbir şekilde yardım etmiyordu. İlgisiz bir taraflarınızdan lütfen yorumlar uydurmayın lekeleme amaçlı. Fakat yine de teşekkürler.

tolgau

Merhaba,

5 dakika içerisinde sunucunuzun bütün verilerine erişilebilir, sunucunuz kapatılabilir, sunucunuzda client yükleyen herkese istenilen bütün dosyaları yükletebilir, sizlerin kişisel hesaplarına erişim sağlanabilir, kullanıcıların bilgileri alınabilir.

Eğer bu basit kişisel güvenlik ihlallerini çözmek isterseniz,
sunucuzda oynayan kullanıcıların verilerini korumak adına
ücret gerekmeksizin yardımcı olabilirim: XXXXXX

Eğer kanıt istiyorsanız kendi hesabım olan Todd Maier'in adminlik seviyesine bakabilirsiniz, adminlik seviyesinin 7 olduğunu göreceksiniz.

Not: Yukarıda yazdığım şeyler varsayım değil, tamamen elimde olan ve yapılması saniyesinde mümkün olan şeylerdir.

Sayın sunucu yönetimi,
Kötü hiçbir niyetim olmadığını belirtmekle beraber; sunucu tarafındaki clientleri iptal edip sorunu çözeceğinizi düşünmeyin -ki şuan öyle yapıyorsunuz-.

Bütün bu sorunları kökten kurtarıp sizin sunucunuzda oynayan bütün oyuncuların verilerini güvene alabilirsiniz.

Dediğim gibi; kötü hiçbir niyetim bulunmamakla beraber, bu girişimlerinizin bir fayda etmeyeceğini belirtmek isterim.

Benimle iletişime geçerseniz yardımcı olacağım.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 10:53:18 tolgau Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Goddew

Alıntı yapılan: tolgau - 19 Mayıs 2020, 16:59:38
Sayın sunucu yönetimi,
Kötü hiçbir niyetim olmadığını belirtmekle beraber; sunucu tarafındaki clientleri iptal edip sorunu çözeceğinizi düşünmeyin -ki şuan öyle yapıyorsunuz-.

Bütün bu sorunları kökten kurtarıp sizin sunucunuzda oynayan bütün oyuncuların verilerini güvene alabilirsiniz.

Dediğim gibi; kötü hiçbir niyetim bulunmamakla beraber, bu girişimlerinizin bir fayda etmeyeceğini belirtmek isterim.

Benimle iletişime geçerseniz yardımcı olacağım.

Aman kanka iki saniye dur başkasının eline düşmesinler, şu an her yolu deniyorlardır. Allah'tan client falan indirmemişim indirenler var üzüldüm. Sen yapmasan bile başkaları yapabilir. :D