GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.caelornia-roleplay.com ~ C:RP Official v2 [ 51.195.39.74 ) AKTİF!

Başlatan #FEK, 10 Mayıs 2020, 04:06:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Kalender

#FEK

#FEK

Karakter başvuruları aktif edildi, sunucu açılışı 20.05.2020 hemen Buraya tıklayarak foruma kayıt olup başvurmayı unutmayın!
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2020, 14:24:28 #FEK Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

f0rest

Açıldığı ilk dönemde bulundum. Çok güzel rol kitlesine sahip olduğunu düşünüyorum.

#FEK

Caelornia Roleplay v2.0 OFFICIAL Traileri yayınlandı, sizlerde kayıt olmayı unutmayın! 20 mayısta sizlerleyiz!
https://forum.caelornia-roleplay.com/

karaeski

Başarılı, olacağını biliyorum açılmasını dört gözle bekliyorumm..

Hieral

Unexpected

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

#FEK

Merhabalar sayın Caelornia Roleplay oyuncuları, tarafımızca siz değerli oyunculara bir takım ödüller vermek istedik. Bu ödülleri verirken aranızdan kimleri seçeceğimiz konusunda kendimiz hareket etmek istemedik. Bu nedenle aranızdan çekiliş ile birkaç kişiye aşağıdaki ödülleri vereceğiz.
1-) 1 Kişiye Geforce GTX 1050 TI.
2-) 1 Kişiye M&B Bannerlord.
3-) 1 Kişiye GTA V.
4-) 1 Kişiye PUBG.
5-) 1 Kişiye Steam 100TL bakiye kodu.

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler aşağıda listelenmiştir, sizlerde eğer katılmak istiyorsanız bu şartları yerine getirmeniz gerekiyor.

1-) Caelornia Roleplay Youtube Hesabını takip etmeniz gerekiyor. Buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.
2-) Discord sunucumuza giriş yapmış olmanız gerekiyor. Buraya tıklayarak katılabilirsiniz.
3-) Oyun içerisinde 01.06.2020 tarihine kadar en az 5 seviye bir karaktere sahip olmak.

Kalender

#FEK

ParKStrikeSTR