GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ücretli SA-MP GRAFİK ve WEB işleri

Başlatan Creutzfeld, 16 Mayıs 2020, 01:38:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Creutzfeld

Selamlar,

Küçük bir kısımda olsa beni tanıyordur, tanımayanlar için profilimden geçmişimdeki konulara bakarak işlerime referanslar görebilirsiniz. [Referansları bu geceden itibaren eklemeye başlayacağım, hepsini bir paylaşmak istedim.] Web sayfaları(smf, karakter paneli vb.), Grafik Tasarım (Her türlü grafik işi.) ve SA-MP(gamemode, add-on sistemler, filterscript) üzerinde ücretli olarak çalışma kararı aldık.

İletişim için

Discord: Creutzfeld#8991

E-Mail: enes7920@hotmail.com

Son düzenlenme: 09 Haziran 2020, 13:49:01 Creutzfeld
Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Lebron

lacosapalm

- S O N

Pentagon

Başarılar! Umarım istediğin müşteri kitlesine ulaşabilirsin :)

N0SY

Creutzfeld

Düşünceleriniz için teşekkürler.
Güncel++

RasYoneL

Discord: RasYoneL#7704

PEtRA_

rasyonel enesten  demin mod aldım mod tmm beklediğm gibi cıktı gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum  sağlam insanlar inanmıanlar bana dc ulaşabilirler kendilerine teşekür ediyorum başarılar diliyorum >3

RasYoneL

Alıntı yapılan: PEtRA_ - 17 Mayıs 2020, 02:31:36
rasyonel enesten  demin mod aldım mod tmm beklediğm gibi cıktı gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum  sağlam insanlar inanmıanlar bana dc ulaşabilirler kendilerine teşekür ediyorum başarılar diliyorum >3

Biz teşekkür ederiz, istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Discord: RasYoneL#7704

Creutzfeld

Alıntı yapılan: PEtRA_ - 17 Mayıs 2020, 02:31:36
Rasyonel ve Enesten  demin mod aldım mod tam beklediğim gibi cıktı gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum  sağlam insanlar inanmayanlar bana dc ulaşabilirler kendilerine teşekkür ediyorum başarılar diliyorum <3

Asıl biz teşekkür ederiz. İyi günlerde kullanın. (Modun her türlü bug fix'ini yapıp, istenilen şeyleri yapıp elimizden imha ettik. Biz de bu yollardan geçtik, bizi düpedüz dolandırdılar. Herşey dolandırıcılara inat... )
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 03:14:16 Creutzfeld

Murat Budak

Başarın daim olsun kral.

Creutzfeld

Creutzfeld

Vesa

Umarım işlerin yolunda gider.
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2020, 20:14:07 Vestro
"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Vestro - 17 Mayıs 2020, 20:12:52
Umarım işlerin yolunda gider.
Teşekkürer, biz dürüst olup doğru yolda gittiğimiz sürece bunun daim olacağını umuyorum.