GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

EpicGames'den Red Dead Redemption 2 ?

Başlatan lacosapalm, 15 Mayıs 2020, 18:03:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pentagon

civilization 6 diye duydum bilemiyorum

Henkai

Çıkan haberler Civilization VI yönünde dağıtılacağını söylüyor. Bakalım neler bekliyor bizi?

chinohead

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

Dyternal

Bir forum sitesinde bunu görmüştüm, bunları almayın GTA V'den sonra sırayla bedava olacaklar yazmıştı. Bu listeye göre önümüzdeki hafta Civilization VI ücretsiz olacak.

Amper

İmkansız mı? değil. Rockstar 14 Mayıs - 24 Mayıs kazanacağı satış ücretinin(istatistiklere göre) iki üç katını Epic Games onlara ödediği için bu tarz bir işe girdi. Epic Games RDR2 için de benzer bir ödeme yaparsa Rockstar bunu red etmez diye düşünüyorum o yüzden imkansız demek doğru değil.

heister

Red Dead Redemption 2'yi indirime koymuşlar bence ücretsiz yapamazlar çünkü oyun hem GTA V'den çok daha pahalı hem de kısıtlama getirdikleri uygulama Red Dead Redemption 2'yi topluca indirmede kaldırmaz. Rockstar Games GTA V'e tamam demiş olabilir Red Dead Redemption 2'ye tamam diyeceğini sanmam.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Dyternal - 16 Mayıs 2020, 08:03:42

Bir forum sitesinde bunu görmüştüm, bunları almayın GTA V'den sonra sırayla bedava olacaklar yazmıştı. Bu listeye göre önümüzdeki hafta Civilization VI ücretsiz olacak.

Tam bir açıklama yokken, bu kadar emin olabilmek zor. GTA V olayını twitter'dan EpicGames duyurmuştu.  Civilization VI için bir ışık yaktıklarını görmedim.  :allaalla:

- S O N

Ranger.

Alıntı yapılan: heister - 16 Mayıs 2020, 13:23:59
Red Dead Redemption 2'yi indirime koymuşlar bence ücretsiz yapamazlar çünkü oyun hem GTA V'den çok daha pahalı hem de kısıtlama getirdikleri uygulama Red Dead Redemption 2'yi topluca indirmede kaldırmaz. Rockstar Games GTA V'e tamam demiş olabilir Red Dead Redemption 2'ye tamam diyeceğini sanmam.

Rdr 2'nin olacağına ihtimal vermiyorum ben de.

KamilPanpa37

Epic Games hype oyunlar peşinde, RDR2 içinde  :rockstar:  ve üst kuruluş Take Two ile anlaşmaya girmeye çalışacaklardır. Üst kuruluş şu sıralar RDR2 için tekliflerini geri çevirecek olsada, ilerleyen zaman diliminde yeşil ışık yakacaklardır, Epic Store istemcisini steam kadar kullanışlı bulmasamda, fransız asıllı Quantic Dream şirketinin Playstation Exclusive oyunlarını PC platformuna çıkartmaları taktire şayandı ve büyük bir girişimdi. Umarım yakın zamanda şu istemcilerini steam gibi detaylı bir şekilde güncellerler.

Beauclerc

S:Eğer RDR2 Dağıtılırsa ne olur?
C: İzdiham. Şu anda GTA 5'in dağıtımından daha kötü bir izdiham.
S: RDR2'yi dağıtma olasılığı var mı?
C: Yok.
S: Yoksa niçin yok?
C: Daha çok yeni bir oyun. Rockstar bu oyundan kazanabileceği para ve oyuncu sayısı konusunda henüz olgunluğa ulaşmadı. GTA 5'ten itibaren alıştıra alıştıra pay to win'e geçiliyor. RDO'da premium currency de geldi (Gold ücretsiz de elde edilebiliniyor ancak yine de çok fazla uğraş gerektiriyor) Bundan 5 yıl sonra RDO da ücretsiz dağıtılabilir.

laéx

Yapmazlar yüksek ihtimal o kadarda değil :D

lazlow

Bu indirimleri Steam yapsa daha iyi olurdu. Bedava yerine %50 indirime bile razıyız

Uzzy

Tommy Vercetti

Gördüğüm kadarıyla çok beğendiğim bir oyun olursa fena olmaz ama olması çok zor hatta imkansız.

brutalmode

RDR2 bilgisayar platformuna yeni yeni çıktığı için Rockstar'ın böyle bi' hamle yapacağını düşünmüyorum.