GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Alıntı yapılan: Bayki[Yunus] - 30 Nisan 2020, 00:42:14
Her kullanıcının gönderdiği yorumlar sunucumuz için değerli olduğunu belirtmek isteriz. Hatalar olabilir önemli olan bu hataları telafi edip oyuncularımıza güvenli,rahat ve düzgün bir rol ortamı sunmak için elimizden gelen her türlü işi yaptığımıza emin olabilirsiniz. Daha iyi günler için,sağlıcakla kalın.

İyi yada kötü yorumlar için teşekkürler.

Ulan Yunus, sunucuda yaptığın tek rol pizzacıya gelmek egonu tatmin etmek hay Allah'ım yemin ediyorum buna bitiyorum beeeeen! :D

Bide oyuncularla agresif bir biçimde konuşman yok mu, sunucuyu dahada dibe çekiyor biri Allah aşkına söylesin MİT olupta pizzacıda ego tatmin etmeye devam etmesin cidden ben bu olayla karşı karşıya kalıp duruyordum. Hala öyle olduğuna adım kadarda eminim değişmeyen lezzet. 2017&2020. :D
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 19:32:13 Rotex

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 08 Mayıs 2020, 15:06:39
Benim düşüncem; modun tekrardan bir elden geçmesi yönünde. Beni yanlış anlamayın, sunucda ki çoğu map'ı sistemi gözden geçirin midem bulanmakta çünkü. (Kişisel görüşüm. Ona göre yanıt vermeniz rica olunur.)

Mod, yakın zaman içerisinde baştan itibaren gözden geçirildi. Ufak tefek düzeltmeler yapıyoruz fakat şu anlık bildirmiyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.

mustafaakıska1806

Kaju

Dr.Dodo

Erenn

Bir iki admin olmasa yönetimi kötü o 2 kişi cidden hakkıyla işini yapıyor biri yüksek yönetimde diğeri üst yönetimde ciddi ciddi çok güzel yönetiyorlar.

Ama maalesef "TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR."

YiğithanÖğüt

Yerin altındaki gateler kaldırılırsa çok hoş olur, önceki map çalışmalarından kalan bir elin parmaklarını geçik gate yer altında FPS düşürüyor. :pc:

...

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: YiğithanÖğüt - 11 Mayıs 2020, 10:35:23
Yerin altındaki gateler kaldırılırsa çok hoş olur, önceki map çalışmalarından kalan bir elin parmaklarını geçik gate yer altında FPS düşürüyor. :pc:
Onlar map buglarını önlemek amacıyla koyulmuş gateler. Eski maplardan kalan gate fazla yok.

Panos

17.12.2018'den kalan cache dosyasını kullanmak yerine güncel tutsanız daha mutlu olurduk

Dark Squad Gaming President

Cruza

Alıntı yapılan: Panos - 11 Mayıs 2020, 14:17:01
17.12.2018'den kalan cache dosyasını kullanmak yerine güncel tutsanız daha mutlu olurduk

Cache dosyası her güncellemede yenileniyor, problem olan kısmı gösterirseniz düzeltiriz tabii.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Disser

s
Son düzenlenme: 03 Eylül 2020, 23:48:13 Disser

ByReyy

Alıntı yapılan: Disser - 14 Mayıs 2020, 10:58:26
Burhan,uğur,yunus ve Barış olmasa sunucuda adminliğini ve rolleri çıkarıcak insan kalmaz herhalde,he bide A3 lerin rolden kaçması var PK olmaması için garip,sunucunun bu virüste bile az çekmesinin sebebi ((Diğer sunuculardan)) aktif rol olmaması ve roleplay kavramının en iyi adminler yapabiliyor düşüncesinin yayılması,oysa ki bunlar dışındaki üst yönetim ve yönetimi rollerde görmedim,herkesin hataları olur geliştirmeleri olur benimde ama kimseyi ne olursa olsun kendinizden üstün görmemelisiniz son olarak sanırım sunucu DDOS'lara dayanamıcak yakında,.

İyi roleplayler.
Admin ekibi olarak rollerin çeşitliliği ve aktifliği için uğraş vermekteyiz. Yönetim ekibinin kendini oyuncularımızdan yüksek gördüğünü söylemek pek doğru olmaz.

Eleştiriniz için teşekkür eder, keyifli forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2020, 04:49:45 ByReyy
Safari Roleplay | Level 2 Admin
Instagram | @gtalife0
Video Editor & Effect Desginer

Disser

s
Son düzenlenme: 03 Eylül 2020, 23:48:32 Disser

Utherz

Alıntı yapılan: ByReyy - 15 Mayıs 2020, 03:03:32
Burhan,uğur,yunus ve Barış olmasa sunucuda adminliğini ve rolleri çıkarıcak insan kalmaz herhalde,he bide A3 lerin rolden kaçması var PK olmaması için garip,sunucunun bu virüste bile az çekmesinin sebebi ((Diğer sunuculardan)) aktif rol olmaması ve roleplay kavramının en iyi adminler yapabiliyor düşüncesinin yayılması,oysa ki bunlar dışındaki üst yönetim ve yönetimi rollerde görmedim,herkesin hataları olur geliştirmeleri olur benimde ama kimseyi ne olursa olsun kendinizden üstün görmemelisiniz son olarak sanırım sunucu DDOS'lara dayanamıcak yakında,.

İyi roleplayler.

Üst yönetim ve yönetim ekibi olarak rollerin çeşitliliği ve aktifliği için uğraş vermekteyiz. Yönetim ekibinin kendini oyuncularımızdan yüksek gördüğünü söylemek pek doğru olmaz.

a2 ne zamandan beri üst yönetim oluyo

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

ByReyy

Alıntı yapılan: Disser - 15 Mayıs 2020, 03:45:29
Alıntı yapılan: ByReyy - 15 Mayıs 2020, 03:03:32

İyi roleplayler.

Üst yönetim ve yönetim ekibi olarak rollerin çeşitliliği ve aktifliği için uğraş vermekteyiz. Yönetim ekibinin kendini oyuncularımızdan yüksek gördüğünü söylemek pek doğru olmaz.

Bana sunucuda bulunan "PB" nedir sorusunun,cevabını verirmisin roleplay arkadaşım merak ediyorum.

PB yani Plane Bombing; Uçağı kişilere sürerek patlatmaktır. Benim anladığım PB budur.

Safari Roleplay | Level 2 Admin
Instagram | @gtalife0
Video Editor & Effect Desginer