GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2025, 02:03:20

San Andreas Modu

Başlatan Krater, 13 Mayıs 2020, 18:03:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Merts

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Hata

yazık cidden yazık ya insanların parayla sattığı modu gelip burda paylaşıyorsun ayıp değilmi? adamlar gece gündüz çalışıyor birde modu kendin yazmışsın gibi yazmışsın senin adamların emeğini boşa çıkarmaya hakkın yok...

666

RaideNN

Alıntı yapılan: Hata - 13 Mayıs 2020, 20:52:24
yazık cidden yazık ya insanların parayla sattığı modu gelip burda paylaşıyorsun ayıp değilmi? adamlar gece gündüz çalışıyor birde modu kendin yazmışsın gibi yazmışsın senin adamların emeğini boşa çıkarmaya hakkın yok...
Sana mı sorucam satın alan benim yarın klon sunucunu bu modla açarsın by

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

LudieElysian

Oyuna girdiğinde atıyor, çözebilen var mı ?

manavbatu

Alıntı yapılan: Hata - 13 Mayıs 2020, 20:52:24
Adamın kendi aldığı ve üstünde geliştirmeler yapıp koyduğu bir mod Xd İstediğini yapmakta özgür.

Deniza

Paylaşsın, hakkıdır.

junasa

Daxy

Arkadaşlar bu modu kullanabilmek için bir adet forum, bir adet ucp gerekli. Güzel bir sunucu açmak için ucp yi 100-150tl ye alırsınız, ucp olmadan bu modu kullanamazsınız. İyi günler dilerim. Boşuna sevinmeyin yani modu aldım sunucu açıcam falan diye.

Milli Savunma Üniversitesi

manavbatu

Alıntı yapılan: Daxy - 13 Mayıs 2020, 21:28:35
Arkadaşlar bu modu kullanabilmek için bir adet forum, bir adet ucp gerekli. Güzel bir sunucu açmak için ucp yi 100-150tl ye alırsınız, ucp olmadan bu modu kullanamazsınız. İyi günler dilerim. Boşuna sevinmeyin yani modu aldım sunucu açıcam falan diye.
:D

Krater

Oyun moduna uygun elimde tema ve ucp mevcut iletişim için Discord: AlqoliK#3073

RaideNN

Alıntı yapılan: Daxy - 13 Mayıs 2020, 21:28:35
Kayıt sistemini degisicek pawnocu arkadaş bulup yaparsınız

Mod sistem.deposu al sistemleri

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Krater

Alan almıştır sanırım konuyu daha fazla uzatmamak için kaldırdım konuyu arşive kaldırabilirsiniz iyi forumlar.