GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeniler için anlatımlı DIALOG sistemi

Başlatan XaVi, 13 Mayıs 2020, 11:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XaVi

Selam dostlar Ben XaVi pawn kodlamaya ilk başladığım zamanlar DIALOG işi kafamı bİ' hayli yoruyordu ancak sonradan ne kadar basit olduğunu anladım benimle aynı durumda olan yeni dostlar varsa veyahut kodlamaya üşenen arkadaşlar için ufak bir rehber tarzında hazırladım.

Kurulum:
İndirdiğimiz .pwn ve .amx dosyalarını filterscripts klasörünün içine atıyoruz daha sonra bu iki dosyaların ortak ismini server.cfg i açıp filterscripts in karşısına yazıyoruz ardından pawno dan kodları editleyebilirsiniz, içerisinde anlatım mevcut. ((Dosyaların isimlerini değiştirebilirsiniz ancak .pwn ve .amx dosyası nın isimleri aynı olmalı ve server.cfg de filterscripts'in karşısında yazan yerde bu iki dosyasnın ortak ismi yazmalıdır.))

İndirme linkleri:
https://www.dosya.tc/server28/2ogjsk/XaVi-dialog-sistemi.amx.html
https://www.dosya.tc/server28/2ogjsk/XaVi-dialog-sistemi.pwn.html
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 11:10:45 XaVi Sebep: Linkler güncellendi
Ücretli kodlar yapılır.
XaVi#0833

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Amper

BBC ile link karışmış düzeltilmesi gerekiyor fakat neden anlatım konusundaki örnek için amx koyduğunu anlamadım. Bence dosya yüklemesi yerine forum kodlarından code'yi kullanarak kodları gösterebilirsin. Dosya yükleteceğim diyorsan bir virustotal linki koymalısın.

XaVi

Alıntı yapılan: Amper - 13 Mayıs 2020, 20:21:09
BBC ile link karışmış düzeltilmesi gerekiyor fakat neden anlatım konusundaki örnek için amx koyduğunu anlamadım. Bence dosya yüklemesi yerine forum kodlarından code'yi kullanarak kodları gösterebilirsin. Dosya yükleteceğim diyorsan bir virustotal linki koymalısın.
Haklısın ancak yeterli vaktim yok forumda detaylı anlatım için.

Alıntı yapılan: Altair. - 13 Mayıs 2020, 19:43:00
Linkleri yenile kardeşim.

Yenilendi

Ücretli kodlar yapılır.
XaVi#0833

Reazam

Hatalar var belirsiz harfler var mesela:Ąß Ćšq bu tarz

ReveR