GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Sunucu AKTİF! ] 🌴 Palm Roleplay 🌴 | Vice City | samp.palm-roleplay.com

Başlatan Palm Roleplay, 22 Nisan 2020, 23:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Palm Roleplay

caparol

zaman kaybı, gördüğüm en özenilmemiş; tanıtım, trailer, text. yol yakından geri dönün

lanet223

Tanıtım kaliteli ve Vice City olması ayrı bi güzellik. Sunucunun tutacağını düşünüyorum. Ekibim ve ben açılışta orada olacağız.

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: lanet223 - 11 Mayıs 2020, 01:24:50
Tanıtım kaliteli ve Vice City olması ayrı bi güzellik. Sunucunun tutacağını düşünüyorum. Ekibim ve ben açılışta orada olacağız.
Alıntı yapılan: caparol - 11 Mayıs 2020, 01:14:10
zaman kaybı, gördüğüm en özenilmemiş; tanıtım, trailer, text. yol yakından geri dönün
Yorumlarınız için teşekkürler.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Palm Roleplay

Merts

Ben noob-dm yaptım dıye ben jaıl yıyorum adam dm yapıyor kendısı jaıl yemıyor adaletınız çok iyi

Buzz

Sunucuya baya girmeyi denedim, merakımdan ama giriş ekranında sürekli oyun donuyor oyun kendini kapatıyor giremiyorum umarım bu soruna çözüm bulursunuz.  :helal:

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: Buzz - 13 Mayıs 2020, 14:38:19
Sunucuya baya girmeyi denedim, merakımdan ama giriş ekranında sürekli oyun donuyor oyun kendini kapatıyor giremiyorum umarım bu soruna çözüm bulursunuz.  :helal:
Merhabalar ilginiz için teşekkürler, model sayısı fazla olduğundan dolayı ilk giriş ufak bir gecikme yaşanmakta.Beklemeniz yeterli olacaktır.

Buzz

Alıntı yapılan: Palm Roleplay - 13 Mayıs 2020, 15:01:43
Merhabalar ilginiz için teşekkürler, model sayısı fazla olduğundan dolayı ilk giriş ufak bir gecikme yaşanmakta.Beklemeniz yeterli olacaktır.
Modeller yüklenmesine rağmen beklesem de oyun zaten kendisini kapatıyor giremiyorum, umarım bu sorunu kısa sürede çözersiniz merak ettim sunucuyu.

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: Buzz - 13 Mayıs 2020, 15:04:30
Alıntı yapılan: Palm Roleplay - 13 Mayıs 2020, 15:01:43
Modeller yüklenmesine rağmen beklesem de oyun zaten kendisini kapatıyor giremiyorum, umarım bu sorunu kısa sürede çözersiniz merak ettim sunucuyu.

O halde sorun sizinle alakalı şuana kadar böyle bir şikayet almamıştık çözüm yolları arayacağız.

Palm Roleplay

Beta sürümündeki,sunucu açılışında oluşan sorunlardan dolayı elimizden geldiği kadar iyileştirme yapılmış olup gerekli sorunlar giderilmiştir. Açılış tarhihi yakında belirlenecektir. -güncel

viathegod32

Vice City haritasında döndürmek zor, umarım başarılı olabilirsiniz.

developer & producer