GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 10:32:11

SMF Theme - Role Play

Başlatan Snake, 13 Mayıs 2020, 02:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Snake

Geek teması üzerinden görünüm ve tasarımını geliştirdiğimiz bir tema.

Edit: Temayı güncelleme kararı aldım ve notları aşağıdan paylaşacağım.

Güncelleme Notları

v0.1.1

• Profil kısmı özelliştirildi, geliştirildi.
  • Kategori görünümü değiştirildi, modernleşti.
  • Son iletiler kısmı düzenlendi.
  • Bütün yazı fontları değiştirildi, kötü görünüm düzenlendi. Tema yazıları ve görünümü modern hale getirildi.
  • Dinamik duyuru kısmı eklendi, haberler ve bültenler kısmından istediğiniz yazıyı ekleyebiliyorsunuz.
Yatay postbit vb tarzı şeyler bulunmakta.

Resimler

İndirme Linki - Kaldırıldı

Virustotal
Son düzenlenme: 14 Haziran 2020, 00:28:23 Snake

Creutzfeld

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Snake

Alıntı yapılan: Creutzfeld - 13 Mayıs 2020, 02:30:45
Elinize sağlık.
Teşekkürler.

İndirme linki ve virüstotal eklemeyi unutmuşum. Eklendi.

~ Gaviria ~

Mert ッ

Aynı temayı geliştiriyorum, paylaşıcaktım baktım ki aynısı arşive kaldı. Paylaşım için teşekkürler

lacosapalm

Postbit hiç iyi durmuyor. Genel sayfa görünümü  ağır grafik yüzünden boğulmuş görünümü kötü yönde etkilemiş. Footer bölümü ve navbar bölümü gayet güzel duruyor. Eline sağlık. :helal:

- S O N

Snake

Alıntı yapılan: ~ Gaviria ~ - 13 Mayıs 2020, 03:44:25
Teşekkürler.
Yorumun için ben teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: Mert ッ - 13 Mayıs 2020, 04:06:58
Aynı temayı geliştiriyorum, paylaşıcaktım baktım ki aynısı arşive kaldı. Paylaşım için teşekkürler
Daha fazla paylaşım yapmayı planlıyorum. Bir tema geliştirip tamamen mysql bağlantılarıyla birlikte paylaşacağım. Artık birilerinin az uğraşılmış SMF temalarını başkalarına satmaları baydı. Platform üzerinde yapılan çoğu şey ücrete dönmüş durumda. Bundan dolayı paylaşım yapmaya başladım.
Alıntı yapılan: lacosapalm - 13 Mayıs 2020, 04:33:57
Postbit hiç iyi durmuyor. Genel sayfa görünümü  ağır grafik yüzünden boğulmuş görünümü kötü yönde etkilemiş. Footer bölümü ve navbar bölümü gayet güzel duruyor. Eline sağlık. :helal:

Teşekkürler. Tam geliştirilmedi tema. Yatay postbit arka plan resmi ve avatar eklendiği zaman klasik yatay postbitler gibi duruyor. Pek bir farkı yok. Rank resmi eksik birde. Gelişime açık bir tema. Gözüme güzel gelen tasarımı yaparak paylaştım sadece.

bugra0127

Elinize sağlık
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2020, 11:51:32 bugra0127 Sebep: .

Snake

Ranthiel

Aynı temayı bir forum için geliştiriyordum, şu sağ üst profil alanına arkadaki gölge efektini verememiştim. Buradan alırım artık kodları :) paylaşım için teşekkürler.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Snake

Alıntı yapılan: Ranthiel - 13 Mayıs 2020, 12:47:00
Aynı temayı bir forum için geliştiriyordum, şu sağ üst profil alanına arkadaki gölge efektini verememiştim. Buradan alırım artık kodları :) paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim. Yorum için teşekkürler.

ReFeled

Eline sağlık güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.

Snake

Alıntı yapılan: ReFeled - 14 Mayıs 2020, 12:51:42
Eline sağlık güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler.

Snake

Temayı geliştirme kararı aldım. yaptığım geliştirmeler ile birlikte resimlerini konuya ekleme yapacağım ve sürüm, sürüm ilerleyeceğim. Temanın her gelişiminde konu linki güncellenecektir.

• Eklenen duyuru bölümü, Haberler ve bültenler kısmından istediğiniz yazıyı buraya ekleyebiliyorsunuz.

Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 11:09:04 Snake

Snake

Son 10 ileti bölümü tasarımsal olarak geliştiril düzenlendi.