GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

United Roleplay - Sunucu Açık! Başvurusuz! [server.united-roleplay.com]

Başlatan unitedrp, 30 Temmuz 2017, 19:42:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unitedrp

Alıntı yapılan: Leture - 21 Kasım 2017, 04:16:07

Çok kaliteli olacağa benziyor, umarım yılmadan devam edersiniz. Hard RP olarak böyle bir sunucu lazım zaten,  piyasa medium kaynıyor.

Akşama başwurumu atıorm...!.!!

Teşekkür ederiz. 1 Aralık'ta bekliyoruz :)

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 21 Kasım 2017, 08:32:46

Başarılar,uğrayacağım.

Teşekkür ederiz. 1 Aralık'ta bekliyoruz :)

Alıntı yapılan: matchless - 21 Kasım 2017, 14:12:02

İşler yolunda giderse başarılı olabilecek bir sunucu, beta zamanların da dikkatimi çekmediği için girmemiştim fakat açılışta oradayım. Başarılar, umarım her şey gönlünüzce olur.

Teşekkür ederiz. Beta sürecinde az oyuncuyla da olsa modumuzu ve altyapımızı test ettik, tam sürümde mutlaka bekliyoruz.

Alıntı yapılan: Panars - 21 Kasım 2017, 15:05:27

İyi gözüküyor uğrayacağım.!

Bekliyoruz, teşekkürler.

Alıntı yapılan: Xobho - 21 Kasım 2017, 22:12:28

Son zamanlarda gördüğüm en iyi haber , keşke eski karakterler silinmeseydi.  :kahkaha:

Edit : Şimdi kontrol ettimde karakterler silinmemiş.

Karakterler duruyor, duruyor :D Bekliyoruz tekrardan.

Santafor

Aytuğ

unitedrp

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Anasayfaya gitmek için, Forum'a gitmek için tıklayabilirsiniz.

Karakter başvuruları açılmıştır. Karakter Başvurusu yapmak için tıklayabilirsiniz.

IP Adresi: server.united-roleplay.com
IP2 Adresi: 185.132.125.156:7777

Sunucu açılışı yakın bir zamanda buradan ve forum üzerinden duyurulacaktır.

Ek olarak uSocial sosyal paylaşım platformunu da sunucu açılışı yaklaştığı için aktifleştirdik. uSocial'a buradan ulaşabilir, karakter adınızla ve gerçek e posta adresinizle kayıt olup gerçek mail adresinize gelecek aktivasyonu yaptıktan sonra üyeliğiniz tamamlanır.

Jarveus

Başarılar , burası şampiyonlar ligine döndü.Bakacağız inşallah hayırlısı öle birisi sıyrılıp öne geçer..

Leonssmat

pag

Tekrardan başarılar,bir an kayboldunuz umarım dönüşünüz güzel olur.

unitedrp

Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Aralık 2017, 17:02:00

Başarılar , burası şampiyonlar ligine döndü.Bakacağız inşallah hayırlısı öle birisi sıyrılıp öne geçer..

Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Leonssmat - 12 Aralık 2017, 17:32:17

Başarılar

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: ReDDooM - 12 Aralık 2017, 17:33:53

Tekrardan başarılar,bir an kayboldunuz umarım dönüşünüz güzel olur.

Evet beta sürümünden sonra uzun bir süre kaybolduk, maalesef o dönemki şartlardan vaktimizi ayıramıyorduk. Yorumunuz için teşekkür ederiz, yeni dönemde de bekleriz.

unitedrp

Merhabalar sevgili United oyuncuları,

Sizlere mükemmel haberler ile geldik. Yönetim tarafından alınan karar doğrultusunda 13.12.2017 - 25.12.2017 tarihleri arasında "Karakter Başvurusu" yapan tüm oyuncularımız karakter başlangıç parasına  ek olarak 1,250 $ ve Yılbaşı için sunucuda yapılacak olan çekilişe ekstra iki bilet alma hakkını kazandığını bildirmek isteriz!

Ek olarak başvurusu onaylanan ilk 20 kişiye, ekonomi modeli bir araç verilecektir!

Not: Sunucu açılış tarihini bu aralık belirtmemektedir. Sunucu açık olsa dahi bu aralıkta başvuru yapanlar bu ayrıcalıktan faydalanabilecektir.
Not2: BETA sürümü karakterleri sıfırlanmıştır. Tekrar başvuru atılması gerekmektedir.

Esen Kalın!
United Roleplay - Yönetim Ekibi
Son düzenlenme: 13 Aralık 2017, 23:28:22 unitedrp

Umnyy

Kaliteli sunucu özlemimizin gideceğine inanıyorum  :helal: :helal: :helal:

Başarılar dilerim, umarım beklentileri karşılar...  :W

yNkes

SA-MP roleplayi global anlamda ve ülkemizde değerini kaybetmişken tüm köken arkadaşlarımı bu sunucuda görmek bakış açımı değiştirdi. Umarım beklenen başarıyı yakalar, merakla bekliyorum.

unitedrp

Alıntı yapılan: Umnyy - 13 Aralık 2017, 21:23:15

Kaliteli sunucu özlemimizin gideceğine inanıyorum  :helal: :helal: :helal:

Başarılar dilerim, umarım beklentileri karşılar...  :W

Teşekkür ederiz  :)

Alıntı yapılan: yNkes - 13 Aralık 2017, 21:47:34

SA-MP roleplayi global anlamda ve ülkemizde değerini kaybetmişken tüm köken arkadaşlarımı bu sunucuda görmek bakış açımı değiştirdi. Umarım beklenen başarıyı yakalar, merakla bekliyoum.

Teşekkürler  Barış  :)

Alıntı yapılan: wazz - 14 Aralık 2017, 14:35:19

Siz efsanesiniz, oldukça iyi bir tanıtıma sahipsiniz, sistemleri de beğendim. Eğer bir şeye ihtiyacınız olursa PM yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz :)

Test Ekibi başvuruları açılmıştır. Testerlarımız ile sunucu son kontrollerinden geçtikten sonra açılış tarihi belirlenecektir.
Test ekibi başvurusu yapmak için tıklayınız.
Grafik/Harita Tasarımcısı başvurusu yapmak için tıklayınız

ParsMapping

mtb

2017-2025

Cynydlan