GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Sunucu AKTİF! ] 🌴 Palm Roleplay 🌴 | Vice City | samp.palm-roleplay.com

Başlatan Palm Roleplay, 22 Nisan 2020, 23:14:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!Viskii

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: !Viskii - 06 Mayıs 2020, 23:18:27
Başarılarınızı Devamını Bekliyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 02:20:58 Enkei

wscorpion

Farklı tarz farklı konsept umarım tutar istediğiniz gibi olur. Başarılar dilerim.

Palm Roleplay

Helper Alımları Aktiftir.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 19:15:25 Palm Roleplay

Utherz

Düşüncemi belirttim, ban yedim. Bu şekilde ilerlemez. Zaten açık duracağını sanmıyorum. 1 ay belki daha az sürede kapancak. Ama düşüncemi belirtip ban yemem, komik. :D

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Palm Roleplay

Alıntı yapılan: Raspowa - 08 Mayıs 2020, 02:00:51
Düşüncemi belirttim, ban yedim. Bu şekilde ilerlemez. Zaten açık duracağını sanmıyorum. 1 ay belki daha az sürede kapancak. Ama düşüncemi belirtip ban yemem, komik. :D

Merhabalar , yasaklanmanız sadece bundan ibaret değildir daha öncesinde de yazdıklarınıza işlem uygulanmayıp belki vazgeçersiniz diye beklendi fakat siz sunucu kötülemeye devam ettiniz verilen emekleri karalamak yerine saygılı olmayı tercih etmelisiniz. İyi Forumlar Dileriz.

Utherz

Sistemler hakkında bilgi almak, sunucuyu kötülemek oluyor sanırım. :D

Aşağıda sunucuyu nasıl kötülediğimi görebilirsiniz. Bu şekilde sunucuları kötülerim, çok severim böyle şeyleri.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Palm Roleplay

Sunucu hakkında sormadıklarınızda var ayrıca mesajlar sadece bunlardan ibaret değildir.

Yasaklanmanız yönetimimiz tarafından alınan karardır, sizlerle bir açıklama paylaşmamıza gerek yoktur. Sonuçta açık bir platformdayız her sunucunun kendine has kuralları bulunmakta.

Armada

Palm Roleplay

Palm Roleplay

Gelişmiş Gasp Sistemi

Lojistik Mesleği

İnşaatçı Mesleği

Çete Ev Soygun Sistemi

System32

Hyperss