GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2025, 02:04:09

Manyaklar | 3. Bölüm Çekimleri Başladı!

Başlatan mayob, 29 Nisan 2020, 08:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SuicideMassacre

Öncelikle tebrik ederim, ortaya gayet güzel bir iş çıkmış. Dublaj olayını başta eleştirmiştim, bölüm ilk başladığında da başta tuhaf gelmişti ama zamanla ses kafamda oturdu ve gayet güzeldi. Karakterin iç dünyası, problemleri gayet güzel yansıtılmış. Başta görüntü ve olaylar mayob'un tarzından uzak gibi gelse de sonradan öyle olmadığı farkettim. Dediğim gibi son derece iyidi.

Eleştireceğim noktalar.. Öncelikle bulanıklık bazı sahnelere evet yakışmış, hoş bir hareket efeketi kazandırmış ama çoğunlukla özellikle karaktere focuslandığımız kısımlar da bana fazla geldi. Bu söyleyeceğim çokta eksi sayılmasa da, sonlarda ufaktan da olsa olaya girildiğini görmek isterdim. İlk bölümden ziyade ara bölüm kıvamında geldi bana ama dediğim gibi çokta eksi sayılmaz.

Ben son derece beğendim, diğer bölümleri de merakla bekliyorum.. Başarılar..

mayob

Alıntı yapılan: SuicideMassacre - 09 Mayıs 2020, 02:44:55
Öncelikle tebrik ederim, ortaya gayet güzel bir iş çıkmış. Dublaj olayını başta eleştirmiştim, bölüm ilk başladığında da başta tuhaf gelmişti ama zamanla ses kafamda oturdu ve gayet güzeldi. Karakterin iç dünyası, problemleri gayet güzel yansıtılmış. Başta görüntü ve olaylar mayob'un tarzından uzak gibi gelse de sonradan öyle olmadığı farkettim. Dediğim gibi son derece iyidi.

Eleştireceğim noktalar.. Öncelikle bulanıklık bazı sahnelere evet yakışmış, hoş bir hareket efeketi kazandırmış ama çoğunlukla özellikle karaktere focuslandığımız kısımlar da bana fazla geldi. Bu söyleyeceğim çokta eksi sayılmasa da, sonlarda ufaktan da olsa olaya girildiğini görmek isterdim. İlk bölümden ziyade ara bölüm kıvamında geldi bana ama dediğim gibi çokta eksi sayılmaz.

Ben son derece beğendim, diğer bölümleri de merakla bekliyorum.. Başarılar..

Yorumun için teşekkür ederiz.

Bulanıklık olayı MTA'nın kendisinden kaynaklanıyor. Düzeltilebilir mi bilmiyorum, bu konuya @Quadismic cevap verse daha iyi olur gibi.

Bu versiyonda olaylar daha ağır ve gerçeğe daha yakın işleneceğinden ötürü bir müddet bu şekilde devam edeceğiz. Jake'in karakter gelişimine zemin hazırlamamız gerekiyor.

mayob

İkinci bölüm çekimleri tam gaz devam ediyor.

Cerberus.

Alıntı yapılan: mayob - 11 Mayıs 2020, 00:47:23

Tam gaz devam ediyor diye paylaşım yapar ama bölüm tarihini sorsam en az 2 hafta der. Böyle de güzel bir kardeşimizdir Muhsin.

Gerçi çekimleri Muhsin yapmıyor. Bir an unutmuşum. :şeytan:

Kanka çekimleri sen yapmadığına göre kareleri Ömer'in paylaşması daha doğru olur.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

mayob

Alıntı yapılan: Cerberus. - 11 Mayıs 2020, 01:15:11
Alıntı yapılan: mayob - 11 Mayıs 2020, 00:47:23

Tam gaz devam ediyor diye paylaşım yapar ama bölüm tarihini sorsam en az 2 hafta der. Böyle de güzel bir kardeşimizdir Muhsin.

Gerçi çekimleri Muhsin yapmıyor. Bir an unutmuşum. :şeytan:

Kanka çekimleri sen yapmadığına göre kareleri Ömer'in paylaşması daha doğru olur.

Adam sabahtan beri çekim yapıyor bırak onu da ben halledeyim. :D

Cerberus.

The Lost Brotherhood olmak için son mesajımı da bu dizinin şerefine bırakıyorum. :şeytan:

"GALATASARAY"

Quadismic

Kimse kımıldamasın!
Bölüm yakındır.

mayob

Alıntı yapılan: Cerberus. - 12 Mayıs 2020, 03:39:16
The Lost Brotherhood olmak için son mesajımı da bu dizinin şerefine bırakıyorum. :şeytan:

Tebrikler, bizden bir adet altın Clint figürü kazandınız.

Cerberus.

Alıntı yapılan: mayob - 12 Mayıs 2020, 08:56:53
Alıntı yapılan: Cerberus. - 12 Mayıs 2020, 03:39:16

Tebrikler, bizden bir adet altın Clint figürü kazandınız.
Sinirlenince tokatlamak için iyi olur.

"GALATASARAY"

Quadismic

Bugün günlerden MANYAKLAR!

Saat 22.15'te Premier olarak yayında! Galaya herkesi bekliyoruz.

Flash

2.Bölüm için merakla bekliyoruz. Çok güzel bir proje olacak, inanıyorum. Başarılar, kolay gelsin...

-Dark-

EmirAyan

2.Bölümü beklemedeyiz. :kalp:

Cerberus.

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş.

"GALATASARAY"

talha0ff

Yine zevkle izlediğim bir bölüm oldu.
Manyaklar'ın hızlı ve akıcı olması tam olarak karşılık bulamasa da bu senin tarzın olduğu için eleştirilecek bir yön değil.

Animasyonlar mükemmel, gerçek bir dizide bir oyuncuya yaptırabileceğin neredeyse tüm hareketler gösterilmiş.

Jake'in sinir buhranları yaşadığı sekanslarda yapılan zoom'lar ve kamera titremeleri, bana bu duyguyu tam olarak geçirdi ve bazı yerlerde ekrana yumruk atasım bile geldi.

Aksiyon sahnelerinin nasıl olacağını merakla bekliyorum.

Değinmek istediğim son husus, sanırım seslendirme Muhsin Abi'nin sesinin biraz kalınlaştırılmasıyla oluşturulmuş.
Bunun yerine doğal sesi kullanabilir ve biraz daha Hoolywood diksiyonuyla seslendirebilirsiniz.Tabi ki muhtemelen bu da ilerde sebebini farkedeceğimiz bir tercih de olabilir.
Fakat bu şekilde Jake Lawrence karakterinin ürkek birinden, bir suç makinesine dönüşen karakter gelişimi bize daha iyi geçer diye düşünüyorum.

Elinize sağlık, bu ortaklık ortaya müthiş bir proje çıkarıyor.

Zamanla bölümler 40 dakikaya kadar bile uzayabilir.

Devamını merakla bekliyorum.

Başarılar :helal:

mayob

Alıntı yapılan: talha0ff - 15 Mayıs 2020, 09:43:45
Yine zevkle izlediğim bir bölüm oldu.

Yorumun için teşekkür ederiz.

Hikaye, bu versiyonda biraz ağır işleyecek. Fakat belirli bir noktadan sonra eski Manyaklar hızını yakalar diye düşünüyorum. Seslendirmede kalınlaştırma yok, direkt kendi orijinal sesim. :D Hollywood diksiyonu derken neyi kastettin anlamadım, ben zaten öyle yaptığımı düşünüyordum.