GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 21:41:17

Lone Wolf : Bir Brotherhood Filmi

Başlatan Quadismic, 10 Ağustos 2019, 10:50:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayob

Evet.. İzledim.

+ MTA'nın nimetlerini köküne kadar kullanmışsın. Böylelikle ortaya görsel açıdan izlenebilirliği yüksek bir iş çıkmış. Tebrik ediyorum, daha iyisi henüz yapılmadı.
+ Batman tarzı bir işleniş söz konusu. Karakterin kostüm giyip suçluları kendi yöntemlerine göre avlaması vesaire baya Batman'i anımsattı. Üstüne karanlık bir atmosfer de eklenince beğenimi hemen yakaladı. (Atmosferi bozan tek sahne dans sahnesiydi. Başarılı bir karanlık girişten sonra böyle bir sahne girmesi anlatımda kopukluğa neden olmuş.)
+ Animasyonlar çok yerinde kullanılmış. Karakterlerin o anki duygu durumunu çok iyi yansıtıyorlar.
+ Müzik kullanımı yine çok iyi. Sahnelere birebir uyuyor.
+ Kamera açıları başarılı. Görsel açıdan tıkanıklık yaratabilecek bir şey gözüme çarpmadı. Sadece ikili konuşmalar biraz canımı sıktı. Kamera açılarını daha bol kullanabilirdin. İkili konuşmalar yapılması en zor şeylerden biridir zaten. Hele ki biz dublajın olmadığı işler yapıyoruz, bu da iki katı zorluk demek. Ekrandaki repliği kimin söylediği anlaşılamayabiliyor. Renk kullanmışsın fakat durumu pek kurtaramamış. Çoklu karakterlerin konuştuğu sahnelerde (Özellikle de bar sahnesinde) işler bir hayli karışabiliyor. Repliğin başına konuşan karakterin adını yazmak veyahut konuşan karakterin o an ekranda görünmesi, getirilebilecek en iyi çözüm sanırım. Ben de bir sonraki bölümde böyle yapacağım.
+ Müzikler iyiydi fakat bazı yerlerde sesleri çok yüksekti. Misal, giriş sahnesinde dublajdan hemen sonra giren müzik nedeniyle sesi biraz kısmak zorunda kaldım. Tavsiyem, dizideki/filmdeki bütün sesleri, izleyicinin ses ayarıyla oynamayacağı bir düzende ayarlaman. Bütün sesler baştan sona belli bir düzen içerisinde olmalı ve belli bir değeri geçmemeli.
+ Sesten bahsetmişken, ses efektleri de gayet iyiydi. (Susturuculu pistol ses efekti pek olmamış, bir sonraki projede onu kullanma derim.)
+ Karakterlerin "lan" gibi Türkçe kelimeler kullanmaları ciddiyeti tamamen bozuyor. Bunlara dikkat etmelisin.
+ Ufak tefek yazım yanlışları vardı.
+

+

Ortada Hollywood yapımlarını aratmayan bir film duruyor. GTA üzerinden dizi/film çekmenin ve akabinde kurgu yapmanın perde arkasını çok iyi bildiğim için harcadığın emeğin ne kadar büyük olduğunu anlayabiliyorum. Seni tebrik ederim. Ben filmi beğendim. Üstte bahsettiğim kısımları da dilersen özelden konuşabiliriz. Daha iyisini yapana kadar aynen devam. 8/10.
Son düzenlenme: 28 Mart 2020, 18:05:31 mayob

SundayMan

Üstad siz ne yapmışsınız böyle ya... Söylenecek söz yok ki. Hani her şeyiyle bir GTA oyunundan yapılabilecek en iyisini yapmışsınız, önceki yapımlarınızdan da farklı bir şeydi bu. İlk başta uzunluğundan dolayı sıkılabileceğimi düşündüm de izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Takıldığım tek bir şey var -buna mı takıldın?- diyeceksiniz de Maximilian'a başka araba bulamadınız mı hocam. :D Şöyle daha ta****lı bir araç bulsaydınız daha iyi olurdu. :D Diğer projenizi de en kısa zamanda izleyeceğim. ;)

Lineopth

Rez, portalda gördüm izleyeceğim.

Hypher

bu gördüğümüz proje bir kaç aylık emeğin sonucu değil,yıllardır süre gelen - rainbow'dan tut brotherhood'una kadar,ordan tut farklı evrenlerdeki yapılan projelere kadar- bir çalışmanın sonucu. aynı zamanda işini severek yaparsan nasıl bir şey çıkar ortaya sorusunun cevabıdır.
fiziksel olarak yardımım dokunmasa da manevi olarak hep destekçinim abi,umarım bu topluluk içinde silinip gitmezsin.

Quadismic

Alıntı yapılan: Hypher - 10 Mayıs 2020, 14:22:01
bu gördüğümüz proje bir kaç aylık emeğin sonucu değil,yıllardır süre gelen - rainbow'dan tut brotherhood'una kadar,ordan tut farklı evrenlerdeki yapılan projelere kadar- bir çalışmanın sonucu. aynı zamanda işini severek yaparsan nasıl bir şey çıkar ortaya sorusunun cevabıdır.
fiziksel olarak yardımım dokunmasa da manevi olarak hep destekçinim abi,umarım bu topluluk içinde silinip gitmezsin.
Çok duygulandırdın. Çok iyi hissettirdin. Allah razı olsun canım benim.