GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

46.102.106.229 | Euphoria Roleplay | 8 MAYIS 2020 - 21:00'da Aktif

Başlatan Maxwell, 01 Nisan 2020, 20:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Genel olarak beğendiğim,fakat kadroda 2 kişi dışında gereksiz insan dolu olmasından mütevellit kötü olan bir sunucu.

Doukanyrdn

laéx

Themis

Alıntı yapılan: Volkan - 03 Mayıs 2020, 10:55:58
İlk yönetimi sağlama alın bence. Başarılar.
Developer'ı ekipe genel yetkili alır, onu kullanır, map yaptırır test yaptırır sunucu açılıınca ekipten atar. Sonra hiçbir şey yokken Forum ve DC'den banlar. Tüm bunları yapar ama aynı zamanda yüzsüzlük yapıp o genel yetkilinin yaptığı MAP'leri ve skinleri kullanmaya devam eder. Tebrikler!

Maxwell

Merhaba sayın @Han ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Yetkilier hakkında şikayetlerinizi forum veya discord üzerinden belirtiniz. Emin olun, araştırmalar sonrasında geri dönüş yapacağız.

Teşekkürler.

Merhaba sayın @Doukanyrdn

Bizimle tekrar iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Hope adlı yetkili hakkında şikayetleri forum veya discord üzerinden belirtirseniz size en geç 3 iş günü içerisinde dönüş yapacağız.

Teşekkürler.

Merhaba sayın @Volkan ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. 7 Mayıs 2020, saat 20:00'da Admin ve Oyuncuların bulunduğu bir toplantı yapacağız. Katılmanız durumunda bireysel şikayetleri alacağız ve oyunculara açık bir şekilde log kontrolü yapacağız.

Teşekkürler.

Merhaba sayın @Themis ,

Şikayetinizi yönetim ekibi olarak ( @GreeJolly ve ben ) inceledik. Forum ve discord üzerinden geçmiş ileti kayıtlarına baktık. Discord ve resmi forum üzerinden üslubunuzdan dolayı OOC provake sebebiyle yasaklandığınızı görüntülemekteyiz.

Ek olarak yapılan oyun haritasında, mevcut harita buglarını fixlediğiniz ve balık tutma alanındaki mapi yaptığınız, ek olarak kendi rolleriniz için Montgomery Kasabası girişine eklediğiniz mapi inceledik. Montgomery Kasabası girişine eklediğiniz oyun haritası, yönetim ekibi gereğince düşünüldü. Oraya eklenen oyun haritasının, Admin Power amaçlı yapıldığı tespit edildi ve bu harita müzaiyede (açık artırma) rolleriyle oyunculara tahsis edilecektir.

Ek olarak, verdiğiniz skinlerin %100'ü, alıntı skinlerdir. İnternette bulunan bu skinlerin yapımcısını kendiniz olarak göstermeniz, Euphoria RPG yönetimi ve bu yazıyı okuyanlar tarafından hoş karşılanmayacaktır.

Tüm bunlara ek olarak, yönetim politikaları gereğince yaptığınız tüm hizmetin gönüllü olarak yaptığınızı bilerek yönetim ekibine katıldığınızı tekrar hatırlatmak isteriz. San Andreas Multiplayer Türkiye platformunda, "Themis" kullanıcı adının, oyuncuların hafızasında nasıl hatırlandığınıı burada size hatırlatmak yerine, yönetim ekibimimizde size bir şans vererek bize ne kadar çok hata yaptığımızı gösterdiniz.

Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bize discord veya forum üzerinden aktarabilirsiniz.

Teşekkürler.

Saygılarımla,
Yönetim adına,
Maxwell.

Gaviria

Her zaman arkandayız abi. - Bugcu hayır sever.

crinkle

Bakkal hesabı sunucu yönetiyor başında ki arkadaş. Kolayca admin olabilirsiniz, yönetim ekibi kötü ve tecrübesiz. İlk açıldığında hile ve buglardan geçilmiyordu. Client denediler, beceremediler tekrar değiştirdiler. Hilecilere çözüm bulmanız lazım, bulamazsınız bu gidişle çünkü o çözümü yapabilecek kapasite yok. Şimdi ise 1 haftalık bakıma aldılar, madem eksikleriniz vardı neden acele edip açtınız? Yakında kapanış yazısı da yazıcaklardı, üzgünüm ama gerçekler böyle. Yönetim ekibinde ki bir iki kişi çok oyuncu kaybettirdi, açılışta 40 kişi olan sunucu bakıma almadan 5 kişi oynuyordu, üzdü :D

Not: Eski bir oyuncu.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 16:01:40 crinkle

Maxwell

Merhaba sayın @crinkle ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Öncelikle bakkal hesabı benzetmenizden ilerlememiz gerekecek. Bu zamana kadar çektiğimiz sorunların birçoğu veritabanı ve kendini hacker sanan, sobeit/cleo kullanan, maksimum 13,5 yaşına basmamış çocuklardı. Bunu önce Client ile çözmeye çalıştık, sonrasında ise antihilemizi güncelledik ve hilelerin %70'ine yakın engellemeyi yakaladık. Bakıma almamızın sebebi de, tamamen sistem güncellemesi olduğunun altını defalarca çizmiştik. Ek olarak yaşadığımız sorunlardan dolayı hem GTAMulti, hem de resmi discord hesabımız üzerinden bunu belirtmiştik.

Bakkal benzetmenize gelecek olursak, evet bu konuda dediğinize katılıyoruz. Sanırım size bir veresiye defteri tuttuk, siz ödemekten kaçındınız. Borcu olan her müşteri gibi de gelmeyi bırakın, uğramaya yüzünüz olmadı. Biz de karaktersiz insanları işletmemizde barındırmadık. Çünkü sizin de dediğiniz gibi, kapasitemiz yoktu ve sizin kapasitenizi kaldıramadık, çok üzgünüz.

1 haftalık bakıma almamızın sebebinin tekrar sistem güncellemesi olduğunu belirtiyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Sorun bakım süresi ise beklemek zorunda değilsiniz. Biz kimseyi burada tutmuyoruz. Oynamak isteyenlere kapımız açık, eğer oynamak istemiyorsanız tarayıcınızın geri ok (<-) tuşuna basarak platformda yer alan birçok sunucuya gidebilirsiniz. San Andreas Multiplayer Türkiye platformunda, 13 senelik roleplay sunucusunun, 4 ay kapalı kalıp açıldığında hiçbir şey eklenmemesiyle birlikte, yönetim ekibinin "Bir oyun sunucusu, bu kadar kafanıza takmayın. Kapalı kalması gerekiyordu ve kapattık. Oynamak istemeyen oynamaz." sözünü de size hatırlatıyorum.

Yönetim ekibine de gelecek olursak, geri dönüşünüz mevcut değil. Yaşadığınız problemi eğer bizimle paylaşırsanız, seve seve yardımcı olur, beraber de log kontrolü yapabiliriz. Bu konuda hiçbir sorun yok. Her sunucu açılışta çok yüksek oyuncu sayısını çeker. Çünkü insanlar meraklıdır ve platformda "karaktersiz" olarak belirttiğimiz kendini hacker sanan insanlar, bu sunuculara programla saldırı yapar.

Satılarımın sonuna gelirken, bize "kapasitesi yok" diyen birisinin, basit bir benzin sorununu çözememesi de ayrı ironi.

Bknz: https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-81/victim-modu-textdraw-sorunu/msg174288/#msg174288

Tekrar ve tekrar belirtmek isterim ki, oyuncu sayısının hiçbir şekilde umrumuzda olmadığını, o 5 kişiyle dönen muazzam rollerinde loglarını sizlerle paylaşmaktan çekinmeyiz. Ek olarak yakın zamanda eğer bir kapanış yazısı paylaşırsak, tamamen platformdan çekilmeyi kabul ediyoruz. Eğer sizde de bu kadar şeref, onur ve haysiyet varsa ki var olduğunu düşünüyorum, bunu kabul ediyorsanız çekilebilir misiniz?

Saygılarımızla,
Ekip adına,
Maxwell.

NikolaiS

Ana konudaki sistemler bütün sunucularda bulunan sistemler, sadece bir kaç tanesi değişik.
Sistem konusunda birazcık daha üste koyup bu piyasaya getirmiş olduğunuz yeni sistemleri yazmalısınız diye düşünüyorum.
Başarılar.

murderscene

Kusura bakmayın, ya da bakın. Bu kadar kötü bir yönetim görmedim. Beş-on kişilik bir arkadaş grubumuzla başlamayı planlayacaktık fakat vaz geçtik.

Maxwell

Merhaba sayın @RuamleS ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. 8 Mayıs 2020, saat 20:30'da yeni sistemler paylaşılacaktır. İlginiz için teşekkürler.

Merhaba sayın @murderscene ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Öncelikle yaşadığınız sorundan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Son ban affı ile birlikte sistemde kayıtlı bir ban kaydınız bulunmamaktadır. İlgili yönetici hakkında ise bildiriminiz üzere incelemeye başlatıldı.

Teşekkürler,
Ekip adına,
Maxwell.

kumite

hak yiyip emeklerin hakkını vermemeye devam....

Maxwell

08/05/2020 - 21:00 ~ Güncelleme Notları

✔️ Envanter sistemi eklendi. Eşyaları yere bırakabilir, yerden alabilir veya başkalarına verebilirsiniz.
✔️ Silah ve uy****rucu sistemleri üzerinde iyileştirmeler yapıldı.
✔️ Textdrawlı telefon sistemi eklendi. (Beta)
✔️ Gelişmiş ticaret sisteminin ilerlemesi tamamlandı, şu an test ediliyor.
✔️ Discord bağlama eklendi. Size avantajı, paydaylerden $50, 2 EXP alıyorsunuz. (EXP ilerleyen günlerde değiştirilecek.)
✔️ Araç için karavan sistemi getirildi. Artık her araca karavan ekleyebilirsiniz. ($10.000)
✔️ OOC Market üzerinde iyileştirmeler yapıldı.
✔️ Giriş ekranının resmi değiştirildi.
✔️ Alt karakter sisteminin temelleri atıldı.
✔️ Düz kontak sistemi üzerinde oluşan hatalar giderildi.
✔️ Oyun, forum ve sosyal medya üzerinde altyapı çalışmaları yapıldı.
✔️ Forum veritabanı üzerindeki üye kaydetme, banlama ve düzenleme işlemi gerektiren MYSQL problemi çözüldü.
✔️ Oyun modundaki MYSQL problemi çözüldü. Olası duruma karşı 10 dakikada mod kendini kayıt ediyor.
✔️ C-Bug engellendi.
✔️ Sosyal medya üzerinde hatalı emoji sorunu düzeltildi.
✔️ Ban affı tekrarlandı. Veritabanındaki tüm banlı karakterlerin banı açıldı.
✔️ Forum üzerinde geç güncellenen karakter hatası giderildi.
✔️ Skinler, resimlenerek foruma aktarıldı.
✔️ Aksesuar sistemi düzenlendi.
✔️ Yerel Polis birliği için "/destek" komutu düzenlendi.
✔️ Kiralık araçların yeri değiştirildi. (Grotti arkası)
✔️ Mobilya sisteminin temelleri atıldı. (Sistem tamamlanınca 2 seçenek olacak. İster hazır interior, ister ise kendi zevkinize göre dizayn edebileceksiniz.)

Doukanyrdn

Hile sisteminizin eksiklikleri konusunda @GreeJolly adındaki ortağına discord grubunuzun sohbet kısmında çıkarsız bir şekilde yardım teklifinde bulunduğum için ben 10yıllık coder'im diyerek cevap vermeme bile izin vermeden beni banladı.10 yıllık coder arkadaşımızın bir client yapmayı dahi beceremediği ve ek olarak hala anti hile sistemi kodluyamadığından boş bir insan olduğunu anladık.

Kişiye discord üzerinden hiç bir şekilde hakaret veya kötü bir üslup olmadan yazmak istedim ve kişi bana projem olan internet sitemi atarak aşşağılamaya başladı ne yazık ki kendisinin forumunu  @Buzz dan satın aldığını bilmiyorum sandı.Kişinin Buzz'dan forumu satın aldığını söyleyince,editlediğim sistemler eklediğim moduma laf etmeye başladı.Fakat ne yazık ki modunuzun da satın alınmış olduğunu biliyorum.Bunuda dile getirdim kişi sonra diyecek birşeyi olmadığı için,bana çizgisi varmı bu hayatta bilmiyorum ama yamukda olsa vardır diye düşünerek çizgisinden çıkarak hakaret etmeye başladı ve "evet bende çok para var o parayla seni bile satın alırım" diyerek ithamda bulunmuştur.

Son düzenlenme: 10 Mayıs 2020, 23:41:20 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.

Maxwell

Merhaba sayın @Doukanyrdn ,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. İlgili yönetici hakkında soruşturma işlemi başlatılmıştır.

Forum temamızın sayın @Buzz kullanıcısından aldığımızı defalarca dile getirdik. Üstleri de kontrol edebilirsiniz. Tema editi tamamen Euphoria RPG yönetimi adına yapılmıştır.

Ek olarak oyun modu tamamen "satın alınmamıştır." Oyun modunun tabanı Walden olup, mod @GreeJolly tarafından editlenmiştir.

Bilgilendirme için teşekkürler. En kısa sürede size dönüş yapacağız.

Saygılarımızla,
Yönetim adına,
Maxwell.