GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.only-gaming.net (Only Roleplay) ~ coming soon

Başlatan Gavirilia, 10 Mayıs 2020, 01:40:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gavirilia

SAMP | Forum | Discord

Only Roleplay, burası normal bir Roleplay sunucusu değildir. Burada gerçek hayatta görebileceğiniz farklı meslekler veya sistemler görebilirsiniz. Burada sınırsız bir dünya yaşanıyor. Kural ihlallerine katı olarak karşı gelinmektedir. Sunucumuz 2019-2020 yılından beri sizlere farklı isimler ve ortaklarla hizmet vermekteyiz. Bu sunucuda ki yönetim ekibinin amacı sizleri eğlendirmek ve kaliteli bir rol ortamı sağlamaktır. Sunucumuz sürekli kapanıp açılan bir sunucu olmayacaktır ve öyle değildir.

Kalıcılık & Sizden beklentilerimiz:
Sunucu açılışında sizlerden bir takım isteklerimiz olacak, bunlardan biri ise o gün düzenlenecek olan etkinliklere hepinizin katılmasıdır. Sunucumuz açılışında büyük bir etkinlik düzenlemek istiyoruz ve bu etkinlikte sizlerin katılımlarınıza göre sürekli tekrarlamalar mevcut olacaktır.

Yetkili ve Oyuncu ilişkileri:
Yönetim Ekibi olarak sizin daha iyi bir ortamda oynamanız için elimizden gelenin daha fazlasını yapıyoruz. Yönetim Ekibi'nin oyuncularımızdan hiçbir üstüğünlüğü yoktur. Yönetim Ekibi olarak kendisine veya herhangi birisine AP yaptığı anda en ağır cezayı alıp, kadrodan atılacaktır. Only Roleplay olarak sadece oyuncularımıza rol yaptırmak değil,zevki tattırmakta olacaktır. Only Roleplay'in tecrübeli Yönetim Ekibi egosuz,tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Sunucuda bulunan oyuncularımızın tanıdık olsa bile diğer oyunculardan üstün görülmeyeceğine söz veriyoruz. Yönetim Ekibi'de dahil olmak üzere hiç kimseden üstün tutulmayacaktır.
Admin Power konusunda hiçbir yönetici AP yapmayıp,meslek yaparak para kazanacaktır.Meslekler'de yöneticilerimizle beraber meslek yapmak bizim ve sizler için daha zevkli ve eğlenceli olacaktır.

Only Roleplay ekibi tam olarak neyi amaçlıyor?
Hedefimiz, sizlerin adaletli bir roleplay çatısı altında oynayacağınız bir sunucu olmaktır.

Sistemleri görebilir miyiz?
Şuanda sistemleri görmeniz haliyle biraz zor, sistemlerimiz gelişme aşamasında üstelik sizlere sistemlerimizden kesit olarak sürekli discord üzerinden görseller paylaşacağız.

Diğer sunuculardan farkınız ne olacak?
Selamlar, sevgili GTAMulti ailesi. Yaklaşık 2-3 aydır üzerinde çalıştığımız Roleplay projemiz neredeyse hazır hale geldi. Yaklaşık 1 yıl kadar süre önce aynı proje adı altında ilk tecrübemizi denemiştik, ancak 50-60 user kazanabildik. Bu bizim başlangıcımızda yüksek bir başarıydı, ancak kadro içerisindeki sıkıntılar, okul ve benim her şeye yetişememem nedeniyle projeye son vermiştik. Şimdi tekrardan projeye daha sağlam, bilgili ve istekli bir kadro ile başlıyoruz. Sunucumuz tekrardan Medium-RP seviyesinde olacak. Sunucumuzun senaryosunu İstanbul (Los Santos) ve çevresinde döndürmeyi düşünüyoruz. Umarım siz oyunculara hitap etmeyi başarabilir, güzel işler yapabiliriz. Okuduğunuz için teşekkür ederiz, sağlıcakla kalın.

Berkay - Server Owner
Emre - Management
Yiğithan - Management
Yiğit - Level 8 Admin
Umut - Level 7 Admin
Efe - Level 6 Admin
Mahmut - Level 6 Admin
Enes - Level 5 Admin
Atakan - Level 4 Admin
Kamil - Level 4 Admin
Yok - Level 3 Admin
Mert - Level 2 Admin
Okan - Level 2 Admin
Yok - Level 1 Admin

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum"
Kopyalanması yasaktır.

Son düzenlenme: 10 Mayıs 2020, 04:35:35 Scot

Mahmut

.Efe

Başarılar #rez
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2020, 01:46:28 .Efe
N/A
Graphic Designer
Video Editor
Efe NERGİZ

Daxy

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

.Efe

N/A
Graphic Designer
Video Editor
Efe NERGİZ

Gavirilia

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Wisdom

Santos Role Play olarak sadece oyuncularımıza rol yaptırmak değil,zevki tattırmakta olacaktır. Santos Role Play'ın tecrübeli Yönetim Ekibi egosuz,tecrübeli kişilerden oluşmaktadır.

santos mu only mi

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Gavirilia

Alıntı yapılan: Metafor - 10 Mayıs 2020, 01:54:51
İyi eğlenceler :helal:
Teşekkürler.
Alıntı yapılan: Wisdom - 10 Mayıs 2020, 01:58:19
Santos Role Play olarak sadece oyuncularımıza rol yaptırmak değil,zevki tattırmakta olacaktır. Santos Role Play'ın tecrübeli Yönetim Ekibi egosuz,tecrübeli kişilerden oluşmaktadır.

santos mu only mi
Yazan arkadaşımızın kafası karıştığı için eski sunucu adını yazmış.
Alıntı yapılan: Vestro - 10 Mayıs 2020, 02:10:24
Başarılar.
Teşekkürler.

Umut52!

Gavirilia

Dcive