GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim RP Modu (Bilinen Tüm Hataları Fixlendi & Geliştirildi)

Başlatan Radless, 07 Mayıs 2020, 00:45:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Radless

Yorumlarınız için teşekkür ederim ve iyi kullanımlar dilerim ama şu yaş mevzusundan sıkılmaya başladım 13 yaşında değilim beni tanıyan bilir kaç yaşında olduğumu ve biri discordda özelden az **** çocuğu değilmişsin diyerek emek hırsızı dedi lütfen her önünüze gelenin dediğine inanmayın.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 18:08:08 Radless
"Life's too short to hold grudges."

NikolaiS

Konu mod galeriliğinden çıkıp sanırım tartışmaya ilerlemiş...
İyi bir mod, kullanacaklara tavsiye ederim.

ghostemane

Efficient

Son oyun içi kayıt sistemiyle değiştirdiğim halde hala forumdan karakter açın demesinin sebebi ne olabilir? Bir restart işlemi falan mı var acaba?

Akel

spawn bölgesini /save yaptığım yerden skin id'si hariç yerleri kopyaladım ve yapıştırdım yine aynı yerde doğuluyor?

Akel

Alıntı yapılan: Efficient - 09 Mayıs 2020, 00:40:31
Son oyun içi kayıt sistemiyle değiştirdiğim halde hala forumdan karakter açın demesinin sebebi ne olabilir? Bir restart işlemi falan mı var acaba?
pawnodan modu açıp f5 atın öyle deneyin.

BiqLesh

Modun SQL sisteminde hala sorun var. Örnek vermek gerekirse bir karakter oluşturup oynuyorsunuz ve lspd bölgesinde oyundan çıkış yapıyorsunuz. Sunucuyu kapatmadan yeni bir karakter oluşturduğunuzda karakter lspd de doğuyor. Bu gibi hatalar önceden de bu modda vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca binalar yine kayıt olmuyor. Sizi veya modu kötülemek için bunları söylemiyorum sadece gördüğüm için belirttim. Ayrıca, umarım bu sorunları gideremeyecek arkadaşların boşuna bu mod üzerinde çalışıpta vakitlerini harcamalarına engel olabilmişimdir.
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2020, 12:38:27 BiqLesh

laéx

Radless

Alıntı yapılan: BiqLesh - 09 Mayıs 2020, 15:22:57
Modun SQL sisteminde hala sorun var. Örnek vermek gerekirse bir karakter oluşturup oynuyorsunuz ve lspd bölgesinde oyundan çıkış yapıyorsunuz. Sunucuyu kapatmadan yeni bir karakter oluşturduğunuzda karakter lspd de doğuyor. Bu gibi hatalar önceden de bu modda vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca binalar yine kayıt olmuyor. Sizi veya modu kötülemek için bunları söylemiyorum sadece gördüğüm için belirttim. Ayrıca, umarım bu sorunları gideremeyecek arkadaşların boşuna bu mod üzerinde çalışıpta vakitlerini harcamalarına engel olabilmişimdir.
Binalar kayıt oluyor ve dediğin hatayı hiç görmedim 5-10 kişi ile test ettiğimiz halde.

"Life's too short to hold grudges."

Akel

Alıntı yapılan: Radless - 09 Mayıs 2020, 16:00:41
Alıntı yapılan: BiqLesh - 09 Mayıs 2020, 15:22:57
Binalar kayıt oluyor ve dediğin hatayı hiç görmedim 5-10 kişi ile test ettiğimiz halde.
dostum dediğin o kordinatları değiştirdim oyunda /save yapıp onu gidip oraya yapıştırdım yine boşlukta doğuyoruz?

Hata

NPCler sıkıntılı interiora NPC ekliyorum sonra binaya çık gir yapınca NPC gözükmüyo + olarak spawn noktasıda sıkıntılı buglu biyerde doğuyoruz
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 20:48:00 Hata

Hata

BiqLesh

Kayıt sonrası spawn olunacak yeri ayarlayamayan arkadaşlar

CTRL+F basıp arama yerini açsın ve burayı bulsun.
PAWN Kodu: Seç
OnPlayerSpawn(playerid)
Daha sonra hemen 3-4 satır altındaki bu kodu bulun ve sonundaki 1'i 0 olarak değiştirin.
SetPVarInt(playerid, "GirisYapti", 1);
Yani böyle;
SetPVarInt(playerid, "GirisYapti", 0);
Daha sonra konu sahibinin dediği şekilde istediğiniz posları girip spawn noktasını değiştirebilirsiniz.

Hata

Alıntı yapılan: BiqLesh - 10 Mayıs 2020, 12:14:47
Kayıt sonrası spawn olunacak yeri ayarlayamayan arkadaşlar

CTRL+F basıp arama yerini açsın ve burayı bulsun.
OnPlayerSpawn(playerid)
Daha sonra hemen 3-4 satır altındaki bu kodu bulun ve sonundaki 1'i 0 olarak değiştirin.
SetPVarInt(playerid, "GirisYapti", 1);
Yani böyle;
SetPVarInt(playerid, "GirisYapti", 0);
Daha sonra konu sahibinin dediği şekilde istediğiniz posları girip spawn noktasını değiştirebilirsiniz.
sen nasıl bir kralsın ya