GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mert ッ

UCP güzel ama keşke biraz daha özgün olsaydı

Goddew

Bunu benim araştırmama gerek yok, eğer satın aldıysanız düzenlenmesi ile ilgili bir bildirge yayınlarsanız daha açıklayıcı olur, size karşı olumsuz bir yorum yapmadım veyahut "Çalıntı, alıntı." gibi bir söz etmedim bu yüzden ilk başta yazdıklarımı tekrar okuyup sonrasında ise hatayı kendinizde aramanız ve kendinizi geliştirmeniz bana değil size "+" olarak geri dönecektir iyi ramazanlar.

RaideNN

Alıntı yapılan: Mert ッ - 08 Mayıs 2020, 20:46:48
UCP güzel ama keşke biraz daha özgün olsaydı
Zamanla, geliştirilme yapılacak yorumun için teşekkürler.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

#FEK

UCP güzel ama Rina'nın, @Hera yani Doğukan'ın UCP'yi sizlere sattığını sanmıyorum. Farklı biri yapmışsa bile keşke copy / paste olup olmadığını kontrol etseydiniz. Hala aktif işlevi olup 1000/1000 çeken bir sunucunun UCP'sini kopyalamışsınız.

RaideNN

Alıntı yapılan: #FEK - 08 Mayıs 2020, 22:49:37
UCP güzel ama Rina'nın, @Hera yani Doğukan'ın UCP'yi sizlere sattığını sanmıyorum. Farklı biri yapmışsa bile keşke copy / paste olup olmadığını kontrol etseydiniz. Hala aktif işlevi olup 1000/1000 çeken bir sunucunun UCP'sini kopyalamışsınız.
Dostum, anlamıyormusunuz rina nin demişsin bu copy paste demişsin sadece esinlenirek yapılmış bir ucp kodlayan adamın kodları yazarken o kadar uğraştığı emeklere yazık copy paste olup olmadığını kontrol ettim merak etme sen kafana takma "Novelty Roleplay" için yapılmış bir ucpydi sunucu kapanınca sahibi satışa koydu ve satın aldık olay bu @balvenie tarafından kodlandi adamın yazdığı satırlara yazık cidden böyle demen çok yanlış olmuş " DDos Filan attigimizi filan mı düşündün "Gizli" adlı kisi adlı sunucuna vurup kaç kere makine değisttiğini gördüm bu zamana kadar saldırı işlerine hiç girmedim insanların oyun zevkini bozucak birşeyi yapmayı hiç sevmiyorum " Senle Önceden Hiç Bir Dialogumuz Olamadığı halde böyle yorum atmanı hiç anlamıyorum."

Ek olarak trailer videosuna eleştiriler den sonra @Hardy ile anlaşıp 3-4 saat boyunca movie server de trailer videomuzu çektik kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 00:47:51 Enkei

Krater

Öncelikle bir eleştiri yapıyorsanız eğer detayına kadar inip kanıtlarınız ile karşımıza çıkın, trailer sallama yaptınız gittik kendi trailerimizi çektik yetmedi bu sefer de ucp mevzusu. Novelty nin ilk zamanlar açtığı ucp kısaca eskiye dayanıyor yeni yapılan birşey değil.

ÖM den atılan msj değildir.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 00:48:40 Enkei

Enkei

Konu içerisindeki konudan bağımsız & kavga çıkartabilecek türden iletiler silinmiştir.

#FEK

UCP farklı biri tarafından satılmış gerekli kanıtları ben gördüm arkadaşlar, bu konudan kendilerinin haberdar olmadığını düşünüyorum. Farkında olmadan yorum yaptığım için kusura bakmayın. @RaideNN

RaideNN

Alıntı yapılan: #FEK - 09 Mayıs 2020, 03:19:06

UCP farklı biri tarafından satılmış gerekli kanıtları ben gördüm arkadaşlar, bu konudan kendilerinin haberdar olmadığını düşünüyorum. Farkında olmadan yorum yaptığım için kusura bakmayın. @RaideNN
Sorun,değil tanıştığımıza sevindim :)

SGT.K3D1

Krater

spiNNN

RaideNN

Merhaba, herkese forum adresimiz dün küçük bir bakım çalışmasından, çıkmış olup saat 20:00'da aktif olucaktır üyelik kaydı gönderebilirsiniz.

Forum: https://www.sanandreasrpg.com/forum/index.php

Capisc3

Başarılar, umarım istediğiniz her şeyi eksiksiz başarabilirsiniz.

İyi bir savaş, kötü bir barış hiç olmamıştır.

RaideNN

Alıntı yapılan: Capisc3 - 09 Mayıs 2020, 19:53:14
Başarılar, umarım istediğiniz her şeyi eksiksiz başarabilirsiniz.
Teşekkürler.

Ek olarak, forum aktif olmuştur.

Forum:
https://www.sanandreasrpg.com/forum/index.php