GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Uykusuzlar! | İyi geceler. Genel Konu | Sadece 00.00 ~ 07.00

Başlatan gtadelisi, 15 Kasım 2019, 01:54:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ranger.

İyi geceler, paylaştığınız şarkılar için teşekkürler gece gece iyi geldi. Gece dinlemelik şarkı denildi mi benim de aklıma Max Payne 2'nin sonunda çalan Late Goodbye şarkısı gelir. Özellikle yağmurlu gecelerde.

Enkei

Alıntı yapılan: Ranger. - 09 Mayıs 2020, 01:02:00
İyi geceler, paylaştığınız şarkılar için teşekkürler gece gece iyi geldi. Gece dinlemelik şarkı denildi mi benim de aklıma Max Payne 2'nin sonunda çalan Late Goodbye şarkısı gelir. Özellikle yağmurlu gecelerde.

Max Payne sağ olsun bu grubu keşfetmiştim zamanında. Çok güzel bir şarkı gerçekten.

Ranger.

Alıntı yapılan: Enkei - 09 Mayıs 2020, 02:59:05
Alıntı yapılan: Ranger. - 09 Mayıs 2020, 01:02:00

Max Payne sağ olsun bu grubu keşfetmiştim zamanında. Çok güzel bir şarkı gerçekten.

Oyunun finaliyle de oldukça uyumluydu ağlamamak elde değildi.

lazlow

Ranger.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Scopen

Konunun adını "iyi geceler" olarak değiştirebilir miyiz lütfen? :D

Xchatt

O gemi bir gün gelicek ismail abii , hayırlı geceler eğer canınızı sıkan bir şey varsa boşverin hayat güzel ve can sıkmak için çok çok kısa.

Sa-Mp 2014-2020

lacosapalm

- S O N

Cerberus.

The Lost Brotherhood olmama iki mesaj kalmış kimse de uyarmıyor. :şeytan:

Kaldı 1

İyi geceler...
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2020, 03:39:57 Cerberus.
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Merts

Merhaba abılerım kardeslerım ben MERTS Asıl Ismım Ahmet Uzun Bır Sure Platformdan Ayrılacagım Ufak Bır Amelıyat Geçireceğim Bu Platformda Çok İyi Çok Kişi Tanıtım Hepsi Çok İyi İnsanlar Bana Yardım Edenmı Destek Cıkanmı Dersınız Ufak Bır Bobrek Amelıyatı Gecırecegım Normalde Zor Du Ama Ameliyat Olcagım Hastanede Corona Vırus Hastası Kalmadıgı Icın Dırek Kabul Ettıler Benı Kım Ole Kım Kala Hakkınızı Helal Edın Admın Saat (20.05.2020 18:00) kadar konu altına SA BEN GELDIM YAZMASAM SILIN

◊ Ahmet#9387
Son düzenlenme: 18 Ekim 2021, 23:32:36 lazlow

Merts

Bu arada oxygen moxygen degılım gercek ısmım ahmet sadece forumda merts

MerveC

Furkanulas

2020-2021

Zor günlerden geçtiğimiz bir yılı geride bırakırken 2021 yılına yeni umut dilek ve yeni projelere iyi dileklerimizle giriyoruz (:

Birlik ve beraberlik kavga kin duygularımızın pekiştiği, sağlık ve huzurun hakim olduğu
"Bu platformda" iyilik dolu bir yıl olması dileklerimizle, yeni yılınızı kutluyorum..

İyi Seneler!

EDİT: #2021 2Pac https://youtu.be/ApD46MFEGDU