GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay [ Welcome to Jungle! ] [09.05.2020 17:00'da AKTİF!]

Başlatan #FEK, 14 Nisan 2020, 11:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Alıntı yapılan: Raifaksuu - 07 Mayıs 2020, 15:23:06
Sunucu makinesine vurulduğu için makinenizi geliştirmeniz gerekiyor gibisinden hakaret etmeden eleştiri yapanları discorddan banlıyorsunuz eightborn modunda bir değişiklik yapmayıp bizim güncellemelerimiz gibi paylaşım yaptıklarını bile saymıyorum, herkes gibi eightborn gibi bir sunucu olur diye katılacaktım ancak sırf tarafsız kendilerini geliştirmeleri gerektiği gibisinden eleştiri yaptığım için ban attılar sebeplerini başka bir arkadaşıma sorduğumda cevapları şöyle oldu sunucuyu discordda kötülemekmiş.

Eleştiri kabul etmeyen sunucu bir yere gelemez kimse 10/10luk bir insan değil herkesin eksikleri var bu bütün sunucular içinde geçerli bu eksikleri yapılan yorum/eleştiriler ile öğreniceksiniz, büyük ihtimalle bu yorumuma beni düşürücü ve birçok yanıt yapıp kendinizi haklı göstericek nitelikte olucaktır diye düşünüyorum.

Onun dışında sunucu açıldı, ilk açılışta 80 kişi oldu kişi ile alakası yok sunucuya vurukuyordu lag doluydu makine fiyatını bilmiyorum ama fek adlı arkadaş sunucu makinesi 700tl kimse vuramaz gibi bir sohbet yapmıştın güvence vermiştin discordda sunucu açıldı ne kadar vakit olduğunu bilmiyorum kısa süre içerisinde kapatıldı sunucu açıldığında ise cj atanlar mı birbirini kovalayanlar mı diyelim etrafta zıplayarak koşan adamlar ne varsa gördük sunucu hard adı ile açılmıştı. Yönetim ekibi eleştirilere sürekli olumsuz yanıtlayıp kendinizi sütten kaşıktan bir sunucunuz olduğu algısını bırakın.
Eleştirilerin için teşekkürler, öncelikle kimse vuramaz diye bir yorum yapılmadı. Biz en iyisini yapmayı istedik, bu yüzden bilinen en iyi markalardan biriyle anlaştık. Fakat, gelen saldıralın en küçüğü "40GBIT" olmakla birlikte birden çok metod denenerek yapılmıştı. Modda değişiklik yok demişsiniz, sizi modun saf haliyle tanıştırabilirim değişiklik olup olmadığını anlarsınız, bildiğiniz tek şey sağ altta hudun aynı olmasından dolayı konuşuyor gibi geliyorsunuz. Ek olarak yaptıklarını eleştiri değildi, karalama kampanyasıydı. "Helper & Police Officer III" kadrosunda bulunmayı istediniz ve reddedildiniz, bu nedenle bu tarz işlere giriştiniz. Fakat dediğim gibi, dilediğinizi & istediğinizi yapabilirsiniz. Herkes kendince konuşur ve kendince sorumludur. Sabaha kadar çalışan bir ekibimiz var, bunu bizimle kalan 25-30 kişilik oyuncu kadrosu görüyor, yani bu tarz boş eleştiriler kalitenizi düşürür.

doom

Alıntı yapılan: #FEK - 08 Mayıs 2020, 11:20:38
Sunucu makinesine vurulduğu için makinenizi geliştirmeniz gerekiyor gibisinden hakaret etmeden eleştiri yapanları discorddan banlıyorsunuz eightborn modunda bir değişiklik yapmayıp bizim güncellemelerimiz gibi paylaşım yaptıklarını bile saymıyorum, herkes gibi eightborn gibi bir sunucu olur diye katılacaktım ancak sırf tarafsız kendilerini geliştirmeleri gerektiği gibisinden eleştiri yaptığım için ban attılar sebeplerini başka bir arkadaşıma sorduğumda cevapları şöyle oldu sunucuyu discordda kötülemekmiş.

Eleştiri kabul etmeyen sunucu bir yere gelemez kimse 10/10luk bir insan değil herkesin eksikleri var bu bütün sunucular içinde geçerli bu eksikleri yapılan yorum/eleştiriler ile öğreniceksiniz, büyük ihtimalle bu yorumuma beni düşürücü ve birçok yanıt yapıp kendinizi haklı göstericek nitelikte olucaktır diye düşünüyorum.

Onun dışında sunucu açıldı, ilk açılışta 80 kişi oldu kişi ile alakası yok sunucuya vurukuyordu lag doluydu makine fiyatını bilmiyorum ama fek adlı arkadaş sunucu makinesi 700tl kimse vuramaz gibi bir sohbet yapmıştın güvence vermiştin discordda sunucu açıldı ne kadar vakit olduğunu bilmiyorum kısa süre içerisinde kapatıldı sunucu açıldığında ise cj atanlar mı birbirini kovalayanlar mı diyelim etrafta zıplayarak koşan adamlar ne varsa gördük sunucu hard adı ile açılmıştı. Yönetim ekibi eleştirilere sürekli olumsuz yanıtlayıp kendinizi sütten kaşıktan bir sunucunuz olduğu algısını bırakın.
Eleştirilerin için teşekkürler, öncelikle kimse vuramaz diye bir yorum yapılmadı. Biz en iyisini yapmayı istedik, bu yüzden bilinen en iyi markalardan biriyle anlaştık. Fakat, gelen saldıralın en küçüğü "40GBIT" olmakla birlikte birden çok metod denenerek yapılmıştı. Modda değişiklik yok demişsiniz, sizi modun saf haliyle tanıştırabilirim değişiklik olup olmadığını anlarsınız, bildiğiniz tek şey sağ altta hudun aynı olmasından dolayı konuşuyor gibi geliyorsunuz. Ek olarak yaptıklarını eleştiri değildi, karalama kampanyasıydı. "Helper & Police Officer III" kadrosunda bulunmayı istediniz ve reddedildiniz, bu nedenle bu tarz işlere giriştiniz. Fakat dediğim gibi, dilediğinizi & istediğinizi yapabilirsiniz. Herkes kendince konuşur ve kendince sorumludur. Sabaha kadar çalışan bir ekibimiz var, bunu bizimle kalan 25-30 kişilik oyuncu kadrosu görüyor, yani bu tarz boş eleştiriler kalitenizi düşürür.
söylediklerinin bir tık alakası yok seni nerede karalamışım sunucuyu 2 3 gündür düşürüyorlar artı olarak orada hakkımı yediniz grafiker veya farklı yetkili adamları gidip torpille önüme geçirirseniz orada adalet biter neyse enis eightborn sunucusunun ip adresini değiştirerek sunucuya girdim 27/26 paket yüklemişti bu kadar.

~ Gaviria ~

Alıntı yapılan: Raifaksuu - 08 Mayıs 2020, 13:54:22
Alıntı yapılan: #FEK - 08 Mayıs 2020, 11:20:38

söylediklerinin bir tık alakası yok seni nerede karalamışım sunucuyu 2 3 gündür düşürüyorlar artı olarak orada hakkımı yediniz grafiker veya farklı yetkili adamları gidip torpille önüme geçirirseniz orada adalet biter neyse enis eightborn sunucusunun ip adresini değiştirerek sunucuya girdim 27/26 paket yüklemişti bu kadar.
Ya kardeşim beğenmiyorsan Tutmaz, başarılar de geç zor mu bu ? cidden millet kafayı üşütmüş.

Enkei

Konu içerisindeki hakaret içerikli iletiler düzenlenmiş, özel mesaj içerikleri ve bağlantılı iletiler silinmiştir. İleti atarken iletinizin kurallar dahilinde olmasına dikkat edin.

KeremZ

Ortada koca bir emek var, saldırı olduğu için bu emmekleri kimse göremedi. Sunucu sorunları düzeltildi fakat bu seferde oyuncu az. Sistemler mükemmel, herkesin gelip bakması gerek. Oyuncu sayısı yükselirse tadından yenmez :)

Turkz

Devam ediyoruz, saldırılar vb. bir çok şey engellendi.

BurakBeyy

Başarılar diliyorum. Herşey dört dörtlük fakat saldırılar vs vs. olunca otomatikmen oyuncu sayısında bir azalma oldu. Herkesin gelip sunucuyu görmesini öneriyorum.

#Bur4kB3y

Kalender

Sunucunun saldırılarının önüne geçildi son gaz role devam  :rockstar:

BurakBeyy

Yönetim ekibi çok fazla çalışıyor ama saldırılar bu emeklerin önüne geçiyor. Emeklerinin karşılıkları verilmeli.

#Bur4kB3y

ismetmartinez

Başarılar, #FEK.

Hayırlı işler bol güneşler.

#saldirilarsonlandi
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 22:47:42 ismetmartinez

wilo

Artık eskisi gibiyiz. Yapılan saldırılar başarılı bir şekilde engelleniyor ve zevkli rollerimizi yapıyoruz.

KeremZ

Çoğu şey kusursuz, sunucunun ihtiyacı olan tek şey iyi oyuncular.

KeremZ

CAELORNİA ROLEPLAY
Bunca saldırıya rağmen pes etmeden çalışan bir yönetim ekibinin eseri...
Oyuncusuyla en iyi şekilde ilgilenen bir yönetim ekinin eseri...
Tüm sorunlar giderildi!
Yapılan saldırılar başarılı bir şekilde engelleniyor!
9 MAYIS 17.00'da AKTİF!
YENİ BİR MACERAYA NE DERSİN?
- WELCOME TO JUNGLE -

Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 00:40:53 KeremZ

#FEK

Herkese tekrardan merhaba, rahatsızlık verdiğimiz için kusura bakmayın. Biliyorsunuz ki açılışımızın üzerine 200+ gibi bir oyuncu kitlesi yakalamıştık. Yaşanan saldırılar ve teknik aksaklıklar nedeniyle bu oyuncu sayımız yıldırılarak düşürüldü. Bizler, siz değerli oyuncularımızın tarafına güzel bir ortam sunmak için gece & gündüz çalışarak teknik aksaklıklar ve siber saldırılar konusunda olan problemlerimizi çözümledik. Sunucumuz şuan için bakım modunda, yarın akşam yani 09.05.2020 tarihi saat 17:00'da sunucu tekrardan aktif edilecek. Sunucu açılmadan önce forumda gezinmeye başlayabilir, eğer yoksa karakter başvurusu atabilirsiniz. Siz değerli oyuncularımızı tekrardan aramızda görmek biz "Caelornia Roleplay" yönetim ekibini mutlu eder. Forum adresimiz https://caelornia-roleplay.com/
Server bilgileri;
HostName: C:RP ~ www.caelornia-roleplay.com V1.1 [BETA]
Address:  51.195.39.74:7777
Players:  2 / 200
Ping:     80
Mode:     v1.1 BETA
Language: TR

Buraya tıklayarak discord adresimize ulaşabilirsiniz.