GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim RP Modu (Bilinen Tüm Hataları Fixlendi & Geliştirildi)

Başlatan Radless, 07 Mayıs 2020, 00:45:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Hata - 07 Mayıs 2020, 03:49:01
modu kim geliştirdi ne yaptı hiç umrumda değil fakat modda birlikler falan kayıyodu kişisel araçlar siliniyordu bunlar düzeldimi?
buglar fixlenmiş diyorsa düzelmiştir.

Akel

modu kim geliştirdi ne yaptı hiç umrumda değil fakat modda birlikler falan kayıyodu kişisel araçlar siliniyordu bunlar düzeldimi?
Evet ama, Hera buralarda görmesin seni. Sunucu açmaya uygun değilsin, bence uğraşma hiç.

Moonquad

Alıntı yapılan: Insomnia - 07 Mayıs 2020, 03:53:16
buglar fixlenmiş diyorsa düzelmiştir.
Şimdide kayıt olup çıkınca tekrar kayıt olmanı istiyor :D

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Hata

Alıntı yapılan: Akel - 07 Mayıs 2020, 04:19:52
Evet ama, Hera buralarda görmesin seni. Sunucu açmaya uygun değilsin, bence uğraşma hiç.
görse nolur ztn boş yere saçma sapan sebepler yüzünden ihraç edilip bıraktım rinayı

Warning

Alıntı yapılan: Levent13 - 07 Mayıs 2020, 02:12:24
Alıntı yapılan: Rain Roleplay - 07 Mayıs 2020, 02:08:27
13 yaşında olan bir çocuk için değmez konuyu uzatmaya, iyi kullanımlar arkadaşlar.
Adam size cevap vermeye bile tenezzül etmiyor asıl siz uzatmayın bence 🙂
++

jyonsae

13 yaşında olan bir çocuk için değmez konuyu uzatmaya, iyi kullanımlar arkadaşlar.
akıl yaşta değil baştadır brom. oldu yıl 2020 ve hala bir insanın yaşı üzerinden vurmayı mı deniyorsunuz? : D D D  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha:

Warning

Alıntı yapılan: Fyunkan - 07 Mayıs 2020, 11:32:25
akıl yaşta değil baştadır brom. oldu yıl 2020 ve hala bir insanın yaşı üzerinden vurmayı mı deniyorsunuz? : D D D  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha:

kendinden örneklendirme yapmış dostum bırak şu çoluk çoçukları

Murat Budak

Teşekkür ederim bende bu aralar Victim RP modu ile uğraşıyordum işime yaradı.

Hata

mod güzel fakat anlayamayıp yapamadığım birşey var ben kayıt kısmını forumdan başvuru olarak değilde normal bir şekilde kayıt olma kısmını yaptım kayıt istiyor girişte çok güzel fakat sunucuyu resleyince giriş yapma kısmı geliyor şifreyi giriyorum ve tekrardan yaş, cinsiyet, doğum yeri tarzı şeyleri istiyor bunu nasıl düzelticem? (sadece res atınca oluyo)

Radless

Alıntı yapılan: Hata - 07 Mayıs 2020, 12:43:57
mod güzel fakat anlayamayıp yapamadığım birşey var ben kayıt kısmını forumdan başvuru olarak değilde normal bir şekilde kayıt olma kısmını yaptım kayıt istiyor girişte çok güzel fakat sunucuyu resleyince giriş yapma kısmı geliyor şifreyi giriyorum ve tekrardan yaş, cinsiyet, doğum yeri tarzı şeyleri istiyor bunu nasıl düzelticem? (sadece res atınca oluyo)
Oyun içi kayıt sistemi olan halini ekleyeceğim, yapamayanlar onu kullanır.

"Life's too short to hold grudges."

Radless

Oyun içi kayıt sistemli olan halinin linki eklenmiştir.

"Life's too short to hold grudges."

S W E S T

chinohead

Alıntı yapılan: Anka - 07 Mayıs 2020, 01:02:33
Kendine gel haddini bil sen bunu yaparken ücretsizmi yaptın ? İlk başladığında ben sana paranı verecektim benden önce Emre davrandı sana oyun attı hatırla bak kayıtları herşeyi duruyor buraya boş boş yorum yapma benmiyim saygısız sen misin sana kaç kere ama kaç kere ulaşmayı denedik fakat sen hiç birinde cevap vermedin bak burada tüm kayıtları atarım GtaMulti oyuncuları seni çok iyi tanır ona göre ayağını denk alır. Haddini bil.
Ayrıca şunu da ileteyim bugüne dek hiç bir zaman aldığım da yaptırdığım modları paylaşmadım ve satmadım. Ancak sen bana bunu yaptırıyorsun. Bizim için kodlanan sistemi satmaya çalışırsan olacağı bu ;)
Alıntı yapılan: Rain Roleplay - 07 Mayıs 2020, 01:09:41
Saygı senin yaşındaki insanlarda olmuyor fakat dürüstlük birazcık bulunuyor 13 yaş grubunda, kendini göstermelisin ufak kardeşim. :helal:
Sen kaç yaşındasın? 15 mi? 13 yaşında çocuk modunu çalacak kadar kandırmış seni demek ki. IQ'da önemli bu bakımdan. Arkadaşlar ezik, tutmayacak, emek harcanmamış projeleriniz için burada insanlarla oynamayın. Modunuz çalınmasaydı ne olacaktı? Kral mı olacaktınız? Yolunuza bakın, insanlarla uğraşmayı bırakın. Kendinizi küçük düşürüyorsunuz, yazık size.

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

furkaen