GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim RP Modu (Bilinen Tüm Hataları Fixlendi & Geliştirildi)

Başlatan Radless, 07 Mayıs 2020, 00:45:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Radless

-
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 17:15:22 Radless
"Life's too short to hold grudges."

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Rain Roleplay

Kişi 13 yaşındadır, Rain Roleplay modunu paylaşmıştır. Çocuk seni :helal:

Radless

Oyuncular tablosuna int olarak yaratildi sütununu açıp otomatik değerini 1 yapıp düzenleyebilirsiniz forum üzerinden kayıt olma olduğu için, pawnoda modu açıp CTRL + F yapıp "public Giris_Yap(playerid)" aratıp if (!rows) un içindekileri silip aşağıdaki kodu ekleyip oyun içi kayıt sistemini aktif edebilirsiniz, yapamayan olursa özelden yazsın yardım ederim.

PAWN Kodu: Seç
DeletePVar(playerid,"hata");
new string[280];
format(string,sizeof(string),"{FFFFFF}Sunucumuza hoş geldin {5762FF}%s, {FFFFFF}karakter oluşturmak için şifrenizi girmelisiniz.\n\n{FF9900}Karakter Adı: {5762FF}%s\n\nŞifrenizi girin:",ReturnName(playerid,1),ReturnName(playerid,1));
ShowPlayerDialog(playerid,6,DIALOG_STYLE_INPUT,"{5762FF}Kayıt",string,"Devam","Iptal");

"Life's too short to hold grudges."

Anka

Alıntı yapılan: Radless - 07 Mayıs 2020, 00:45:09
Ben bu moda o kadar emek verdim başkaları para kazansın diye değil bundan dolayı o saygısız kişiler para kazanacağına isteyen ücretsiz bir şekilde kullanabilir modu.

İndirme linki: https://www.dosyaupload.com/7gl0
Virüs Total: https://www.virustotal.com/gui/file/d8807a74405fdfdabc73b49093d53f2ee649c027d29f6ca79cfb9f586be4f439/detection

Kendine gel haddini bil sen bunu yaparken ücretsizmi yaptın ? İlk başladığında ben sana paranı verecektim benden önce Emre davrandı sana oyun attı hatırla bak kayıtları herşeyi duruyor buraya boş boş yorum yapma benmiyim saygısız sen misin sana kaç kere ama kaç kere ulaşmayı denedik fakat sen hiç birinde cevap vermedin bak burada tüm kayıtları atarım GtaMulti oyuncuları seni çok iyi tanır ona göre ayağını denk alır. Haddini bil.
Ayrıca şunu da ileteyim bugüne dek hiç bir zaman aldığım da yaptırdığım modları paylaşmadım ve satmadım. Ancak sen bana bunu yaptırıyorsun. Bizim için kodlanan sistemi satmaya çalışırsan olacağı bu ;)
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 01:37:00 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısımlar silinip ileti düzenlenmiştir.

Rain Roleplay

Saygı senin yaşındaki insanlarda olmuyor fakat dürüstlük birazcık bulunuyor 13 yaş grubunda, kendini göstermelisin ufak kardeşim. :helal:
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 02:04:03 Rain Roleplay

maXpoWer

Kimseye kulak aldırmayın modu başından beri geliştiren Radless iyi kullanımlar.

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Levent13

Bende şahidim modu radless  Geliştirdi kimsenin emeğini hiçe saymayın yok biz yaptık diye göstermeyin bu çocuk yaptı kendisi geliştirdi

Xchatt

Alıntı yapılan: Levent13 - 07 Mayıs 2020, 01:40:23
Bende şahidim modu radless  Geliştirdi kimsenin emeğini hiçe saymayın yok biz yaptık diye göstermeyin bu çocuk yaptı kendisi geliştirdi

Sa-Mp 2014-2020

Rain Roleplay

13 yaşında olan bir çocuk için değmez konuyu uzatmaya, iyi kullanımlar arkadaşlar.

Levent13

Alıntı yapılan: Rain Roleplay - 07 Mayıs 2020, 02:08:27
13 yaşında olan bir çocuk için değmez konuyu uzatmaya, iyi kullanımlar arkadaşlar.
Adam size cevap vermeye bile tenezzül etmiyor asıl siz uzatmayın bence 🙂

Akel

Alıntı yapılan: Radless - 07 Mayıs 2020, 00:53:22
Oyuncular tablosuna int olarak yaratildi sütununu açıp otomatik değerini 1 yapıp düzenleyebilirsiniz forum üzerinden kayıt olma olduğu için, pawnoda modu açıp CTRL + F yapıp "public Giris_Yap(playerid)" aratıp if (!rows) un içindekileri silip aşağıdaki kodu ekleyip oyun içi kayıt sistemini aktif edebilirsiniz, yapamayan olursa özelden yazsın yardım ederim.

PAWN Kodu: Seç
DeletePVar(playerid,"hata");
new string[280];
format(string,sizeof(string),"{FFFFFF}Sunucumuza hoş geldin {5762FF}%s, {FFFFFF}karakter oluşturmak için şifrenizi girmelisiniz.\n\n{FF9900}Karakter Adı: {5762FF}%s\n\nŞifrenizi girin:",ReturnName(playerid,1),ReturnName(playerid,1));
ShowPlayerDialog(playerid,6,DIALOG_STYLE_INPUT,"{5762FF}Kayıt",string,"Devam","Iptal");
sunucuya girdiğimde boşlukta doğuyorum.

Hata

modu kim geliştirdi ne yaptı hiç umrumda değil fakat modda birlikler falan kayıyodu kişisel araçlar siliniyordu bunlar düzeldimi?