GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] CrowN Gaming Freeroam İP : 77.83.202.142:7777

Başlatan Quadranill, 06 Mayıs 2020, 21:14:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Quadranill

Türkiye'deki San Andreas Multiplayer platformunu geliştirecek bir proje ile karşınızdayız. CrowN Gaming projesi, 6.5.2020'de Slade tarafından kurulmuş olan bir San Andreas Multiplayer sunucusudur. CrowN Gaming ekibi olarak, tabiri caizse ölmüş olan Türkiye, San Andreas Multiplayer ortamını canlandırmaya ve oyuncularımıza zevkli bir Freeroam ortamı sunmaya hazırlanıyoruz. Kimse bizden iyi olamaz demiyoruz, tabiki bizden iyileri de vardır ama biz de her zaman iyi kaliteli bir hizmet vermeye devam etmek istiyorum tüm sunucu açan arkadaşlara başarılar dilerim.

Modumuz alıntıdır modun yapımcısı Victory çok teşekkürlerimi sunarım kendisine. Şimdilik bu kadar. Gelişmeleri, konu başlığı altından gün geçtikçe siz değerli oyuncularımızla
paylaşacağız. Bizi takipte kalın!

Sunucu Erişim Bilgileri;

Sunucu Adı: ~ CrowN Gaming ~ Freeroam ~
Sunucu IP Adresi:77.83.202.142:7777
Sunucu Slotu: 70
Sunucu Pingi: 97
Sunucu Modu: CrowN - Turkiye v3.0.0-R4
Sunucu Dilleri: Turkce/English
Sunucu Durumu: AKTİF
Discord Adresimiz : https://discord.gg/MSUysFZ

Geliştirme Ekibi

Pawn Kodlayıcısı : Victory
Harita Tasarımcısı : RedTokil
Harita Tasarımcısı : TheSnsuz

Oyun Yönetim Ekibi

Sunucu Sahibi:Slade
Yönetici : RedTokil
Yönetici : TheSnsuz
Baş Admin : Only
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 01:26:33 Slade Sebep: Daha güzel yapmak :D

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Quadranill

TRSinan28

Çok zor be beyler. Yine de umarım başarırsınız. 10-15 kişi şu anki devir için yeterli olur sizin adınıza.

Quadranill

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 06 Mayıs 2020, 22:07:06
Çok zor be beyler. Yine de umarım başarırsınız. 10-15 kişi şu anki devir için yeterli olur sizin adınıza.

Yorumun için teşekkürler zaten 50-100 kişi de beklemiyorum amaç eğlenelim hep beraber :)

Only

Başarılarınızın Devamını Dileriz . - Only

laéx

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Quadranill

Alıntı yapılan: Only - 06 Mayıs 2020, 22:21:18
Başarılarınızın Devamını Dileriz . - Only

Teşekkürler umarım hep birlikte başarılı olacağız.

Quadranill

Quadranill

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 06 Mayıs 2020, 22:34:04
Başarılar.

Yorumunun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 22:56:32 Slade

Tarvos

Abi önecelikle hayırlı olsun.Başarılarınızın devamını dilerim.Umarım bunun kat kat üstünde bir başarıya ulaşırsınız.Zaten Counter Strike ta ne kadar başarılı olduğunuzu biliyorum ve burdada başarılı olacağınızdan şüphem yok.Kolay gelsin CrowN ailesi.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 14:44:29 Tarvos

Quadranill

Alıntı yapılan: Tarvos - 06 Mayıs 2020, 22:42:39
Abi önecelikle hayırlı olsun.Başarılarınızın devamını dilerim.Umarım bunun kat kat üstünde bir başarıya ulaşırsınız.

Kardeşim çok teşekkür ederim hep beraber olacağız her türlü.

UgurReis

Abi bu zamana kadar yanında oldum destek olmaya çalıştım her durumda ,bundan sonrada allahın izniyle yanındayım destek olmaya devam edicem her konuda. Başarılarının devamını dilerim abi  :gtasa:

Quadranill

Alıntı yapılan: UgurReis - 06 Mayıs 2020, 23:32:38
Abi bu zamana kadar yanında oldum destek olmaya çalıştım her durumda ,bundan sonrada allahın izniyle yanındayım destek olmaya devam edicem her konuda. Başarılarının devamını dilerim abi  :gtasa:

Allah razı olsun kardeşim ben de sizin yanınızdayım her konuda.