GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacrimae

Alıntı yapılan: Testere - 06 Mayıs 2020, 21:23:12
Dostum birincisi bizim sunucumuzda oynamak zorunda degilsin istedigin sunucuda oynayabilirsin ayrıca bunun benim dedigimle ne alakası var sen çalıntı oldugunu kanıtlıyormusun kanıtlamıyormusun.Kendi yaşında yetkili kadrosu aramanı tavsiye ederim.
Alıntı yapılan: Graph!c - 06 Mayıs 2020, 21:24:03
Alıntı yapılan: streawz - 06 Mayıs 2020, 21:20:10
Alıntı yapılan: Testere - 06 Mayıs 2020, 21:13:31
Dostum 2 soru sorcam bu seni ne kadar alakadar eder? 2. si bizim harcadıgımız para seni ne kadar ilgilendirir? madem trailer hakları bizde degil trailer çeken adam gelsin yazsın buraya.

Bir Role Play oyuncusu olarak, oynayacağım sunucuyu araştırıyorum belki? Bu yaptıklarınızdan dolayı, düzgün açıklamalarda bulunmadığınızdan oyuncuları soğutuyorsunuz. Oynayacağımız sunucunun yalancı olmamasını ve olgun bir ekipten oluşmasını isterim.

Dostum şuan sana, kanıtları atsam bile yenilgiyi kabul edemeyeceğini şu yazından anladım ben sana söyleyim yani :)

Tamamdır, siz olgunsunuz. Sunucunuz umarım hak ettiği yerlere gelir. Şuan zaten öyle gördüğüm kadarıyla.

RaideNN

Alıntı yapılan: streawz - 06 Mayıs 2020, 21:25:01
Dostum birincisi bizim sunucumuzda oynamak zorunda degilsin istedigin sunucuda oynayabilirsin ayrıca bunun benim dedigimle ne alakası var sen çalıntı oldugunu kanıtlıyormusun kanıtlamıyormusun.Kendi yaşında yetkili kadrosu aramanı tavsiye ederim.
Dostum 2 soru sorcam bu seni ne kadar alakadar eder? 2. si bizim harcadıgımız para seni ne kadar ilgilendirir? madem trailer hakları bizde degil trailer çeken adam gelsin yazsın buraya.

Bir Role Play oyuncusu olarak, oynayacağım sunucuyu araştırıyorum belki? Bu yaptıklarınızdan dolayı, düzgün açıklamalarda bulunmadığınızdan oyuncuları soğutuyorsunuz. Oynayacağımız sunucunun yalancı olmamasını ve olgun bir ekipten oluşmasını isterim.

Dostum şuan sana, kanıtları atsam bile yenilgiyi kabul edemeyeceğini şu yazından anladım ben sana söyleyim yani :)

Tamamdır, siz olgunsunuz. Sunucunuz umarım hak ettiği yerlere gelir. Şuan zaten öyle gördüğüm kadarıyla.
Eğer, trailer yapımcısının discord hesabını bulup adamla konuşup izin alıp almadığımızı sorabilirsin ve bu trailer için o parayı harcamış olmamız seni ne kadar alakadar ettiğini hiç anlayamadım daha doğrusu kanıtların ile gelirsen daha iyi olur yorumun için teşekkürler.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

spiNNN

Çalıntı olmadığının kanıtını attım artık bu saatten sonra çalıntı olmadığını idrak edersin.

Hardy

Alıntı yapılan: spiNNN - 06 Mayıs 2020, 21:49:26

Çalıntı olmadığının kanıtını attım artık bu saatten sonra çalıntı olmadığını idrak edersin.

250 dolar mı verdiniz o videoya bro 10 dolara ondan daha güzel video yapardım size ben ya

Graph!c

Alıntı yapılan: Hardy - 06 Mayıs 2020, 22:01:02
Alıntı yapılan: spiNNN - 06 Mayıs 2020, 21:49:26

250 dolar mı verdiniz o videoya bro 10 dolara ondan daha güzel video yapardım size ben ya
dostum para sorun değil benim için ingilterede yaşıyorum + olarak zaten normalde adam benden pound üzeri alacaktı fakat ben peşin olsun diye dolar bazında parasını verdim, ayrıca zaten para bu kadar sizin nerenize battı anlamaya çalışıyorum şuan ya?

spiNNN

Şöyle açıklık getireyim dostum sen kendi kafandan TL hesabı ile hesaplıyorsun bizim bu traileri alan arkadaş OOC Olarak İngiltere'de yaşıyor ve bunu satan kişi ise Amerikalı kendin kuşkanelik yapıp da sunucuyu kötülemeye çalışma.Bundan sonra bu konunun altına bir şey yazacaksan senden rica ediyorum mantıklı cevaplar ver.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 22:06:07 spiNNN

manavbatu

Alıntı yapılan: streawz - 06 Mayıs 2020, 21:25:01

Gerekli kanıt ss atılmıştır ki ingilizcen varsa okuyarak anlamanı dilerim :) Anlamadığın takdir de arkadaşımız çevirisini yapacaktır.

doom

Söyleseydiniz trailer yapabilirdim daha düşük bir bütçe karşılığında en azından saçma yorumlara maruz kalmazdınız arkadaşım bahsetti sunucudan başarılar..

Xchatt

2 sayfa okudum da yorum yapan arkadaşlara sürekli ters cevap vermişsiniz neyse raidenin sunucularının konusunu 2 yıldır forumda görüyorum umarım açılır başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

kumite

Alıntı yapılan: RaideNN - 06 Mayıs 2020, 20:50:16
Alıntı yapılan: streawz - 06 Mayıs 2020, 20:31:57
Alıntı yapılan: AlqoliK - 06 Mayıs 2020, 17:33:31
Los Santos Police Departman Trailer yayında!

Tüm hakları size ait? Keşke kendiniz çekseydiniz veya adamdan izin alıp alıntı diye paylaşsaydınız..

Merhaba, trailer tarafımızca satın alınmıştır ve izin alınmıştır.
Trailer çöp, satın aldıktan sonrada bari üstüne ekleme yapsaydınız.

kumite

Alıntı yapılan: manavbatu - 05 Mayıs 2020, 12:30:42
Alıntı yapılan: Han - 05 Mayıs 2020, 05:10:43
Alıntı yapılan: AlqoliK - 04 Mayıs 2020, 08:31:11
Alıntı yapılan: Han - 03 Mayıs 2020, 22:48:11
2-3 Yıldır her projende yanında olan insanları silmen kötü oldu.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Raiden açmış olduğu tüm projelerde dahildim lakin herhangi bir aktivitem yoktu proje içerisinde, lakin bu sefer aktiflik gösterdik ve projeyi kesin olarak hayata geçicek. Bu süreçte yanımızda olan bazı adı lazım olmayan kişiler yarı-yolda bıraktı. Daha oyun sunucusu açılmadan nereye? Sadece şunu söylemek isterim giden gittiği yeri mutlu etsin.
Emre ile yaşadığımız olayı bilmeden pek konuşma bence,adminken bir şeyler için uğraşırken sırf moda laf ettim diye modu sevmedim diye bir şey demeden banladı...
Modunu sevmediğin bir sunucuda neden oynama isteği duyuyorsun ki o zaman? Çamur atman gereksiz.
Alıntı yapılan: Testere - 05 Mayıs 2020, 12:04:01
Modunu sevmedigin bir sunucuda neden bukadar oynama istegi dogdu sende pek anlamadım.
İkinizinde beyninde ki bazı norönlar yanlış, "modo sovmoyosn onoy oynoyoson orkdosm" ben sadece modun kötü olduğunu yeni moda geçmesini söyledim o da bana "modu Türkçeleştireceğim iyi bu" dedi bende " sen bilirsin " dedim sonra ki gün bir baktım discordda banlamış. Şimdide mod değişmiş zaten neyse kafana yazık.

RaideNN

Alıntı yapılan: Han - 07 Mayıs 2020, 03:40:44
Alıntı yapılan: manavbatu - 05 Mayıs 2020, 12:30:42
Alıntı yapılan: Han - 05 Mayıs 2020, 05:10:43
Alıntı yapılan: AlqoliK - 04 Mayıs 2020, 08:31:11
Alıntı yapılan: Han - 03 Mayıs 2020, 22:48:11
2-3 Yıldır her projende yanında olan insanları silmen kötü oldu.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Raiden açmış olduğu tüm projelerde dahildim lakin herhangi bir aktivitem yoktu proje içerisinde, lakin bu sefer aktiflik gösterdik ve projeyi kesin olarak hayata geçicek. Bu süreçte yanımızda olan bazı adı lazım olmayan kişiler yarı-yolda bıraktı. Daha oyun sunucusu açılmadan nereye? Sadece şunu söylemek isterim giden gittiği yeri mutlu etsin.
Emre ile yaşadığımız olayı bilmeden pek konuşma bence,adminken bir şeyler için uğraşırken sırf moda laf ettim diye modu sevmedim diye bir şey demeden banladı...
Modunu sevmediğin bir sunucuda neden oynama isteği duyuyorsun ki o zaman? Çamur atman gereksiz.
Alıntı yapılan: Testere - 05 Mayıs 2020, 12:04:01
Modunu sevmedigin bir sunucuda neden bukadar oynama istegi dogdu sende pek anlamadım.
İkinizinde beyninde ki bazı norönlar yanlış, "modo sovmoyosn onoy oynoyoson orkdosm" ben sadece modun kötü olduğunu yeni moda geçmesini söyledim o da bana "modu Türkçeleştireceğim iyi bu" dedi bende " sen bilirsin " dedim sonra ki gün bir baktım discordda banlamış. Şimdide mod değişmiş zaten neyse kafana yazık.
Discord, dan banlısın zaten sen demeden öncede via ile iletişime geçilmişti insanların projesine saldırmayı bırakıp discord üzerinden banımı açılmasını isteyebilirsin discord ban affı getirdim iletişime geçen arkadaşların banı kaldırıldı kendi projenizle ilgilenebilirsin eleştiri türü yorumun için teşekkürler :)

RaideNN

Alıntı yapılan: Xchatt - 07 Mayıs 2020, 03:17:16
2 sayfa okudum da yorum yapan arkadaşlara sürekli ters cevap vermişsiniz neyse raidenin sunucularının konusunu 2 yıldır forumda görüyorum umarım açılır başarılar.
Ters, cevap vermedik gerekli açıklamalar yapıldı 2 yıldır, dediğin proje nerdeyse, yeni adı ile 2 aydır çalışılıyor bu projenin, eski sunucular ile alakası yok yorumun için teşekkürler.

Testere

s
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 11:27:43 Testere

spiNNN

Trailer çöp mü? Anladım hocam. Yorumun için teşekkürler.