GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:54:19

Yeni Bir Hayran Yapımı Harita

Başlatan talha0ff, 06 Mayıs 2020, 13:09:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talha0ff

GTA 6 ile ilgili hayran yapımlarını incelerken buldum.

Bu haritaya ilgili görüşleriniz neler?
Bence bu kadar büyük ölçekli bir harita olması imkansız.
Fakat New Mexico ve komşu ülkeler fikri muhteşem görünüyor.
Bu şekilde çıkan bir oyunun, kendi piyasasında tartışmasız bir şekilde rakibi kalmaz.

heister

Çok güzel harita. Rockstar Games şunu yapsa keşke sonra 10 yıl yeni GTA çıkarmasa da olur.

Vupsen

Her GTA fanının hayali.

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 06 Mayıs 2020, 19:49:00
Her GTA fanının hayali.
Katılıyorum. Şu haritalar bi aynı oyunun içinde olsa efsane olacak. Sadece modlar var onlarla birleştirebiliyoruz ama Rockstar Games'in bunu yapması lazım.

Vupsen

Böyle bir haritanın olmasını hiç istemem şahsen.Her şehrin kendine özgür bir atmosferi, bir güzelliği, bir teması var.Tüm şehirler aynı oyunda oldu mu o şehirlerin imajı yıkılır.Ayrıca kaldı ki böyle büyük bir haritada ne yapacağız?Rockstar hangi şehire ne kadar görev ekleyecek?Böyle bir harita oyunu aşırı gereksiz uzatmakla da kalmaz diğer türlü yan etkinlikler, aranıp bulunacak objeler, farklı şehirlerde farklı farklı yarışlar derken oyunu 2-3 senede anca %100 bitiririz ki o da aşırı sıkıntılı ve sancılı bir şekilde.
Görünürde tüm GTA şehirlerinin tek bir oyunda olması güzel bir fikir gibi geliyor ama her şey toz pembe görüntüden ibaret bence.
Rockstar'ın tüm şehirleri tek bir oyuna koymamasını haklı buluyorum.

Desky

Bu haritayı gez gez bitmez bir yerden sonra sıkar. Yapmamaları bencede en iyisi olmuş.

Uzzy

Başka türlerini sürekli görüyordum ama bu baya kaliteli bir yapım olmuş. Sanki gerçekten Rockstar Games'in kendi yaptığı map gibi. Olursa fena olmaz.

Lineopth

Hikayeciler için muhteşem, rastgele gezenler için muhteşem ama bunun yapılması da var. :D GTA yapımcıları robot değiller zor yaparlar bunu.

gtadelisi

GTA oyuncularının iç sesini yansıtan ve dışa aktaran bir grafik. Muhteşem, muhteşem ve muhteşem. Rockstar Games büyük bir harita yaptığı için belki de GTA 6 bu kadar gecikti, kim bilir? Hadi inşallah.

Focus

bunu yapcaklarını sanmam hatta harita gta5'den bile küçük olcakmış diye duymuştum

Şeytana Şükür!

gtadelisi

Alıntı yapılan: Focus - 10 Mayıs 2020, 04:36:13
bunu yapcaklarını sanmam hatta harita gta5'den bile küçük olcakmış diye duymuştum
Her duyduğuna inanma.

heister

Alıntı yapılan: gtadelisi - 10 Mayıs 2020, 11:22:26
Alıntı yapılan: Focus - 10 Mayıs 2020, 04:36:13
Her duyduğuna inanma.
:D

talha0ff

Bu da diğer oyunların haritalarını birleştirmiş.

talha0ff

Yalnız North Yakton'un haritanın en güneyine koyulması ve North Yakton yazısının en güneye yazılmış olması biraz garip olmuş.

Beauclerc

Leslie Benzies GTA 5 çıkmadan önce, eninde sonunda serideki bütün şehirlerin bir arada olduğu bir harita yapmak istediklerini zaten söylemişti. Bence GTA 5 haritası zaten yeterince büyüktü. Artık daha büyük bir haritaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Daha dolu ve canlı bir harita en iyisi olacaktır. GTA 5'te şehirde girebildiğimiz kaç bina vardı?