GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2025, 02:49:35

Telefon Numarası Doğrulama Sistemi

Başlatan Hwang, 06 Mayıs 2020, 18:58:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

Değerli kullanıcılarımız,

Telefon numarası doğrulama servisimizi aktif etmiş bulunmaktayız. Uzun zamandır SMS yoluyla düşündüğümüz bu sistemi temel olarak bir süreliğine WhatsApp üzerinden sürdüreceğiz ve sonrasında SMS & WhatsApp tabanlı kullanabilecek; bildirim, hesap kurtarma ve diğer hizmetlerimizden yararlanabileceksiniz. Servisimiz üzerinden teyit edilen numaraların, kullanıcının hesabına forum içi güvenilirlik itibarına etkisi olmakla birlikte; normalinden daha güvenlikli bir hesap haline geleceğini de belirtmek isterim. Ayrıca hesabında doğrulanmış bir telefon numarası barındıran üyeler otomatik olarak "Call and Collect" başarımına sahip olur. Detaylar için aşağıyı okuyunuz:

Bilmeniz Gerekenler
  • Telefon numaranız gizli tutulmaktadır, numaranız bir yerde görünmez veya paylaşılamaz.
  • Her 1 dakikada bir yeni numara girip; onay mesajı alabilirsiniz.
  • Telefon numaranızı "90535*******" şeklinde giriniz. (Mesela Azerbaycanlı üyelerimiz 90 girmek yerine 994 girecektir, kayıtlı olduğu operatörün ülke kodunu kendileri ayarlayabilirler)
  • Telefonunuzda WhatsApp kurulu olmalıdır.
  • Her telefon numarası için bir hesap onaylanabilir.

Son düzenlenme: 10 Mayıs 2020, 20:27:58 Hwang

sweezy

lacosapalm

Çok güzel, hemen onayladım.  :dans:  Elinize emeğinize sağlık çok hoş.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2020, 19:09:58 lacosapalm
- S O N

RahizyaTheBOSS

Maxwell

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Vupsen

Çok iyi düşünülmüş bir sistem.Numaramı doğruladım. :)
Ek olarak foruma eklenen yeni bir özellik de WhatsApp üzerinden iletilebilir.

lacrimae

Elinize sağlık, güzel olmuş. Steam keyden yararlandım, en kötüsü sanırım bana çıktı :D

viathegod32

Alıntı yapılan: streawz - 06 Mayıs 2020, 19:26:56
Elinize sağlık, güzel olmuş. Steam keyden yararlandım, en kötüsü sanırım bana çıktı :D

1 liralık oyun geldi :D

developer & producer

heister

Elinize sağlık. GTATurk'den sonra böyle sağlam bir forumda olduğum için yine yine çok mutluyum. :)

RahizyaTheBOSS

Tan

Kemerlerinizi bağlayın. Yaparsa GTAMulti yapar. :helal:

Tommy Vercetti

Sırada ne var? Uzaya çıkıyoruz demeyin çünkü her geçen gün şaşırmaya devam ediyoruz. :D GTATurk'de olması gereken ama olmayan sistem. Elinize sağlık efsanesiniz.

Scarface35

Vupsen

Şimdi fark ettim.Numarasını onaylayanlar 50 puanlık yeni bir başarım kazanıyor.