GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Roleplay ~ Senin için! [Forum tekrar aktif!]

Başlatan viathegod32, 23 Kasım 2019, 04:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Vine'i severim ama şöyle bir sorun var,Darly veya Via ya da bunlarıda geçin herhangi bir yetkili ile kanka olup sürekli yanlarında takılma çabasında kitlesi var,bir yetkili ile haşır neşir olduktan sonra,eğer o yetkilide üst yetkililer ile haşır neşir ise G.A olmak acayip kolay. Mesela PD'deyiz,bir anda 2 kişi birliğe dahil edildi,2'side helper olmadan bir anda G.A oldu şimdi.Ya da,bir yetkiliyle aranız kötü olursa ve o yetkili üst yetkililer ile haşır neşir ise ayvayı yutarsınız,adı lazım değil baş harfi OĞUZ olan arkadaşımız, ile husumetim oldu,banını açtırmak istiyorsan bana yalvar vs. dedi ve konu ile sadece Joker ilgilenmişti tabii şimdi o da başka bir projeye geçmiş,OĞUZ isimli bu arkadaş bana bunu yaptığı halde en ufak ceza almadı,Joker bir uyarı yazdı 20 dakika sonra uyarı permi silinmişti + olarak bu arkadaş yüzünden serverda da oynayamadım,ek olarak LSPD'yi reale göre değil de Yeni Nesil sitili yönettikleri için bir çok kişi adapte olamamıştı... Neyse diyeceklerim bundan ibaret via seni severim,darly'i de severdim.

Hypnotic

Berkay başarılar dilerim dostum :) Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.

Muteo

Jarveus

Berkay, inşallah istediğin ve istediğimiz olur. Elden geldiğince çalışmalıyız hiç durmadan.

Excellent x

Başarılar,sunucu da birlik açmıştım ve yönetim kadrosu gayet ilgiliydi.Tekrardan uğrayacağım hatalardan ders alınıp daha iyi olduğuna eminim.

Orkun

Umarım bu sefer gerçekten uzun soluklu olur iyi şanslar.

viathegod32

Alıntı yapılan: Han - 02 Mayıs 2020, 23:42:10
Vine'i severim ama şöyle bir sorun var,Darly veya Via ya da bunlarıda geçin herhangi bir yetkili ile kanka olup sürekli yanlarında takılma çabasında kitlesi var,bir yetkili ile haşır neşir olduktan sonra,eğer o yetkilide üst yetkililer ile haşır neşir ise G.A olmak acayip kolay. Mesela PD'deyiz,bir anda 2 kişi birliğe dahil edildi,2'side helper olmadan bir anda G.A oldu şimdi.Ya da,bir yetkiliyle aranız kötü olursa ve o yetkili üst yetkililer ile haşır neşir ise ayvayı yutarsınız,adı lazım değil baş harfi OĞUZ olan arkadaşımız, ile husumetim oldu,banını açtırmak istiyorsan bana yalvar vs. dedi ve konu ile sadece Joker ilgilenmişti tabii şimdi o da başka bir projeye geçmiş,OĞUZ isimli bu arkadaş bana bunu yaptığı halde en ufak ceza almadı,Joker bir uyarı yazdı 20 dakika sonra uyarı permi silinmişti + olarak bu arkadaş yüzünden serverda da oynayamadım,ek olarak LSPD'yi reale göre değil de Yeni Nesil sitili yönettikleri için bir çok kişi adapte olamamıştı... Neyse diyeceklerim bundan ibaret via seni severim,darly'i de severdim.

İlk zamanlarda tam olarak yönetim kadrosuyla düzgün ilgileneceğim bir zaman dilimine sahip değildim, bu yüzden yönetimi diğer arkadaşlara devretmiş ve sadece kodlama alanında zaman ayırabildiğim kadarıyla çalışıyordum. Şu an için tamamen benim yönetimimde işleyecek bir sunucu düzenine şahit olacaksınız. Temin ederim ki bu bahsettiğiniz hiç bir olay eskisi gibi yaşanmayacak, herhangi bir kayırma durumu vesaire söz konusu değil olmayacakta. Yorum için teşekkürler, bildirimlerinizi dikkate alacağım(z).

Alıntı yapılan: Hypnotic - 03 Mayıs 2020, 00:36:35
Berkay başarılar dilerim dostum :) Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.

Alıntı yapılan: Jarveus - 03 Mayıs 2020, 01:32:21
Berkay, inşallah istediğin ve istediğimiz olur. Elden geldiğince çalışmalıyız hiç durmadan.

Yorumlar için teşekkürler, umut ediyoruz ki her şey güzel olacak.

Alıntı yapılan: Muteo - 03 Mayıs 2020, 00:42:40
Başarılar.

Alıntı yapılan: Excellent x - 03 Mayıs 2020, 04:25:49
Başarılar,sunucu da birlik açmıştım ve yönetim kadrosu gayet ilgiliydi.Tekrardan uğrayacağım hatalardan ders alınıp daha iyi olduğuna eminim.

Alıntı yapılan: Orkun - 03 Mayıs 2020, 05:44:59
Umarım bu sefer gerçekten uzun soluklu olur iyi şanslar.

Yorumlar için teşekkürler, gereken destek sağlandığı sürece herhangi bir şey kapanmayacak emin olabilirsiniz. Kapalı kaldığı süre zarfı 1 ay bile olmadı neredeyse. Sadece gelişim ve düzenleme çalışmaları için küçük bir bakım olarak görebilirsiniz. 3-4 kişinin giriş yaptığı bir sunucuda oynamak istemezdiniz diye düşünüyorum. Umuyoruz ki bu sefer daha güzel bir destekle karşınızda olacağız.

developer & producer

ziBz

ziBz

Umarım ki daha güzel günler göreceğiz, hatalarımızı telafi edip tekrar sizlere hizmet vereceğiz.

pitchoute

Çok güzel roller bizi bekliyor, başarılar dilerim...

Shaw aka yilmaz

eskiden yapılan hataların yapılmaması için ekip değişmesi lazım gereksiz isimleri atın yoksa hiçbir şey yapamayacaksınız. Başarılar.

Chunter

Hadi bakalım başlıyoruz!! :tr:  :tr:

Herkes binsin kalkışa geçiyoruz!!!
https://vineroleplay.com/forum/index.php

Reo

kumite

Alıntı yapılan: Shaw aka yilmaz - 03 Mayıs 2020, 19:18:28
eskiden yapılan hataların yapılmaması için ekip değişmesi lazım gereksiz isimleri atın yoksa hiçbir şey yapamayacaksınız. Başarılar.
Haklı.

Krater