GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay [ Welcome to Jungle! ] [09.05.2020 17:00'da AKTİF!]

Başlatan #FEK, 14 Nisan 2020, 11:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rooster

#FEK

Akşam saatlerinde gelecek olan sistemlerin içerisinden ufak tefek çekilmiş video kaydı konu altından yayınlanacak, discord üzerinden yapılan çekilişe katılım için son gün Pazar günü gece 24:00 katılmayı unutmayın!
Karakter başvuruları devam ediyor, forum üzerinden başvuru atabilirsiniz.
https://discord.gg/AX5D9nY
Forum için Buraya tıklayabilirsiniz.

#FEK

Ufak tefek sistemlerin tanıtıldığı tanıtım videosu paylaşıldı Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Enkei

Konu içerisindeki özel mesaj paylaşımı, baltalama ve karalama kampanyası içeren iletiler silinmiştir. İleti atarken kuralları göz önünde bulunduralım.

#FEK

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki sunucumuzu açacağımızı duyurmuştuk. Açılış tarihi için pazartesi demiştik ve saatte tam olarak belirlendi. 04.05.2020 yani Pazartesi günü akşam saat 21:00'da 1 günlük x2 payday'la birlikte sunucumuz aktif. Sizlerde Buraya tıklayarak forum adresimize girip karakter başvurusu atmayı unutmayın!
Discord adresimiz: https://discord.gg/AX5D9nY !

#FEK

Evet, yarın akşam saat 21:00'da açıyoruz.
Sizlerde Buraya tıklayarak forum adresimize girip karakter başvurusu atmayı unutmayın!
Discord adresimiz: https://discord.gg/AX5D9nY !

vearthx

BurakcanA

Sunucu modunuzu geçmiş sunucularda oynadım. Kodlayanlar gerçekten başarılı insanlar. Umarım sunucu sonuda öyle olur.

Kusura bakmayın ama Caelornia GTA'nın eyaleti değildir. Google'e bile yazdığınızda direkt olarak hangi sunucunun hikayesi olduğunu, görsellerde bile o sunucunun fotoğraflarına rastlarsınız. Bu düşünceyi savunmayın, rica ediyorum.

#FEK

Alıntı yapılan: BurakcanA - 03 Mayıs 2020, 15:50:32
Sunucu modunuzu geçmiş sunucularda oynadım. Kodlayanlar gerçekten başarılı insanlar. Umarım sunucu sonuda öyle olur.

Kusura bakmayın ama Caelornia GTA'nın eyaleti değildir. Google'e bile yazdığınızda direkt olarak hangi sunucunun hikayesi olduğunu, görsellerde bile o sunucunun fotoğraflarına rastlarsınız. Bu düşünceyi savunmayın, rica ediyorum.
Herkes nasıl görmek istiyorsa öyle görsün, biz görüşümüzü ve dile getirmek istediğimizi getirdik. Herkes kendince düşünür, diyebileceğim bir şey yok. Bizim tek isteğimiz herkese kaliteli bir ortam sunmak.

Meniales

Görünürde her şey ideal ve güzel duruyor, bazı ufak tefek pürüzler bulunuyor, Hud da bulunan Caelornia yazısının biraz kötü durması gibi misal, birde gözüme çarpan Rayz ve Rooster gibi isimlerin Eightborn'da ki yetkili kişilerin isimleri olması, belki evet isimlerin patentleri onlara ait değil ama yine de kullandığınız mod'un Eightbornun eski modu olması ve isimlerinde onların isimleri olması bana göre komik geliyor, Bu benim görüşüm kim ne düşünür bilemem tabi. Yine de emekleriniz için +rep
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 19:25:06 Hope

#FEK

Alıntı yapılan: Hope - 03 Mayıs 2020, 18:22:06
Görünürde her şey ideal ve güzel duruyor, bazı ufak tefek pürüzler bulunuyor, Hud da bulunan Caelornia yazısının biraz kötü durması gibi misal, birde gözüme çarpan Rayz ve Rooster gibi isimlerin Eightborn'da ki yetkili kişilerin isimleri olması, belki evet isimlerin patentleri onlara ait değil ama yine de kullandığınız mod'un Eightbornun eski modu olması ve isimlerinde onların isimleri olması bana göre komik geliyor, Bu benim görüşüm kim ne düşünür bilemem tabi. Yine de emekleriniz için +rep
Şöyle konuşayım, grafiker  diye bahsettiğiniz Rooster yaklaşık 5 yıldır aynı nickini kullanıyor buna yapabileceğimiz bir şey maalesef yok. Eightborn modunu satın almamız herkesi neden bu kadar alakadar etmiş anlayabilmiş değilim ama yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 19:12:28 #FEK

KeremZ

#FEK

Akşam 21:00'da sunucu aktif sizlerde Buraya tıklayarak kayıt olmayı ve karakter başvurusu atmayı unutmayın! Eğlenceli ve kaliteli bir ortam için bu akşam sizlerle birlikteyiz!

Ergin

Başarılı olacağından şüphem yok çoğu samp oyuncuları tarafından tanınan insanlar  daha açılmadan burayı öneriyorlar. Yotuberların desteği ile iyi reklam yaptınız discord sunucusuda epey insan var tahminimce bu gün açılışta 200 kişiyi rahatlıkla geçersiniz. Bir sorum var? Sunucu yeni açıldığı için birliklere oyunculara yardım edilecek mi? nasıl bir yardım yapılacak?