GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:23:48

Manyaklar | 3. Bölüm Çekimleri Başladı!

Başlatan mayob, 29 Nisan 2020, 08:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayob

Yazan: mayob
Yöneten: Quadismic
Tür: Suç, Dram, Gerilim
Konu: Jake Lawrence, hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış ezik bir adamdır. Çalıştığı bir pizzacıda hayattan her gün daha da nefret etmektedir. Fakat geçmişten gelen bir dostluk, Jake'in hayatını mucizevi ve bir biçimde değiştirecek ve onu kirli bir dünyanın içine sürükleyecektir.

Açıklama: Manyaklar, 2014 yılında GTATurk.com'da 15 bölümlük ufak bir proje olarak ortaya çıkmıştı. Fakat zaman geçtikçe daha da kompleks bir hale gelen Manyaklar, beni farklı planlara itti ve yıllar süren çalışmalarım sonucu ilmek ilmek ördüğüm devasa bir proje haline geldi. 21 bölüm boyunca Jake Lawrence'ın karakter gelişimini izledik ve akabinde de GTATurk kapandı. Yakın zamanda @Quadismic ile yaptığımız bir fikir alışverişi sonucu Manyaklar'ı diriltmeye ve eskisinden kat kat gelişmiş bir biçimde yeniden çekmeye karar verdik. Oldukça uzun ve zorlu bir proje olacak, bu süreç içerisinde sizlerden gelen destekler ve eleştirel yorumlar bizim için altın değerinde.

Manyaklar'ın GTATurk döneminde yayınlanmış kesitleri:

1. Sezon Fragmanı için tıkla.

Uyarı: Küfür ve cinsellik içerir.

1. Sezon
1. Bölüm - Yalnız 08 Mayıs 2020
2. Bölüm - Kapkaççı 14 Mayıs 2020
3. Bölüm - Çekim Aşamasında...

Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 08:53:50 mayob

talha0ff

Müthiş bir haber !
Eski haliyle de hem teknik hem sanatsal açıdan hala çok kaliteli bir yapım.Remake'i de kat kat daha çok keyif verecektir eminim ki.
Başarılar, merakla beklemedeyim. :helal:

SundayMan

Harbiden süper bir haber. Heyecanla bekliyoruz hocam.

Tommy Vercetti

Bölümdeki en sevdiğim dizi yapımcısından bir dizi daha mı geliyor? Kaçırır mıyım? Asla. Merakla bekliyorum görüntüler çok iyi.

Cerberus.

Quadismic çok başarılı bir yönetmen ve MTA üzerinden çekim yaptığı için çok daha fazla animasyon ve map anlamına geliyor bu. Mayob'a teknik konualrda yardımcı olduğum süreçte en çok bu konuda sıkıntı yaşıyorduk. Quadismic bunları yaşamayacaktır bu da prodüksiyon kalitesini yükseltecektir. Mayob'la beraber eski bölümleri bulmaya çalıştık ancak postimg çoğu kareyi silmiş. Neyse sonuç olarak efsane geri dönüyor. Bekleyelim bakalım Quadismic'in yönetmenlik becerisi ve mayob'un yazarlık tecrübesi bir araya gelince ortaya nasıl bir şry çıkacak çok merek ediyorum. Bekliyoruz. :D

Kankam benim başarılar. El ele büyüttüğümüz 6 senelik bebek artık büyümeli. :şeytan:
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 21:19:31 Cerberus.
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Desky

Yeni diziler görmek güzel. Başarılar.

Quadismic

Proje hakkında ufak bir duyurumuz var.

talha0ff

Alıntı yapılan: Quadismic - 30 Nisan 2020, 15:06:36

Emeğinize sağlık.
Merakla bekliyorum :helal:

mayob

Alıntı yapılan: Quadismic - 30 Nisan 2020, 15:06:36

Ağzına sağlık. Harcadığımız emekler bir gün karşılığını bulur umarım.

Quadismic

Kurgusal Parodidir.

Aktörlerimiz ve aktrislerimiz 1. bölüm çekimlerinde gerçekten çok eğlendiler. Verdikleri emekler olağan-üstü nitelikteydi. Yapımcımız Muhsin Bey genellikle daha önce sinema tecrübesi bulunmayan oyuncuları seçerek aslında risk almıştı. Fakat yönetmenlik hayatımda daha önce tecrübesi bulunmayan oyuncuların bu denli yüksek performans verebileceklerini görmek beni çok mutlu etti.

Buradan öncelikle "Jake" karakterine hayat veren bay Ferdinand Mortez'e teşekkür ediyorum. Kendisi 8-9 saat uykusuz kalmasına rağmen çekimlere devam etti ve bu yorgunluğun karakterine uygun olacağını düşündüğünü belirtti.

Sizlere çekim ekibimizden 1. bölüm özet fotoğraflarını bırakıyorum. Sezon fragmanımız - ve bölümün kendisi - kısa zamanda sizlerle tekrardan paylaşılacak.

SundayMan

Alıntı yapılan: Quadismic - 01 Mayıs 2020, 01:59:18

Kurgusal Parodidir.

Aktörlerimiz ve aktrislerimiz 1. bölüm çekimlerinde gerçekten çok eğlendiler. Verdikleri emekler olağan-üstü nitelikteydi. Yapımcımız Muhsin Bey genellikle daha önce sinema tecrübesi bulunmayan oyuncuları seçerek aslında risk almıştı. Fakat yönetmenlik hayatımda daha önce tecrübesi bulunmayan oyuncuların bu denli yüksek performans verebileceklerini görmek beni çok mutlu etti.

Buradan öncelikle "Jake" karakterine hayat veren bay Ferdinand Mortez'e teşekkür ediyorum. Kendisi 8-9 saat uykusuz kalmasına rağmen çekimlere devam etti ve bu yorgunluğun karakterine uygun olacağını düşündüğünü belirtti.

Sizlere çekim ekibimizden 1. bölüm özet fotoğraflarını bırakıyorum. Sezon fragmanımız - ve bölümün kendisi - kısa zamanda sizlerle tekrardan paylaşılacak.

Siz harbiden yapıyorsunuz bu işi. Merakla ve heyecanla bekliyorum, fazla bekletmezsiniz umarım. :)

mayob

Quadismic

Saat 17.00'da, Premier olarak yayında.

Cerberus.

Reserved

Ömer sen nasıl bir Kralsın :D

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Quadismic

Alıntı yapılan: Cerberus. - 01 Mayıs 2020, 16:40:38
Reserved

Ömer sen nasıl bir Kralsın :D

O senin Krallığın :D Kaldı son 10 dakika.